Blogs over financieel gezond en winstgevend ondernemen.

Search

Als startende ondernemer kom je voor allerlei uitdagingen te staan: van het vinden van je eerste klanten tot het opbouwen van je

Als ondernemer is het cruciaal om niet alleen op lange termijn te denken, maar ook om kortere periodes te benutten om je

Leer hoe je als ondernemer in 6 stappen een effectief jaarplan maakt, inclusief het stellen van doelen en KPI’s. Werk gericht aan je succes en zet 2024 in als jouw meest winstgevende jaar!

Ontdek 5 essentiële vragen voor betere zelfreflectie als ondernemer en ontdek hoe deze je kunnen helpen richting een winstgevend bedrijf.

Ontdek hoe je een nieuwe gewoonte begint en volhoudt als ondernemer. Gebruik dit stappenplan om dagelijkse routines op te bouwen en te evalueren.

Ontdek wat een goede winst is en waarom winstgevend worden essentieel is voor de groei van je bedrijf. Leer hoe je jouw winst optimaliseert.

In deze gids ontdek je hoe je in 6 stappen goede gewoontes kan aanleren als ondernemer. Goede gewoontes voor zowel je bedrijf als ook jezelf.

Als je met de vraag 'Hoe maak ik een evaluatie?' zit, is deze blog voor jou. Ontdek hoe je in 6 stappen een evaluatie voor je business maakt.

Ontdek 7 voorbeelden van zakelijke doelen om je bedrijf te laten groeien. Leer hoe je winstmarge verhoogt, klantentevredenheid verbetert en je online zichtbaarheid vergroot.

Ontdek de 5 goede gewoontes van succesvolle ondernemers. Leer hoe je je dag begint, doelen stelt, blijft leren, en meer!

Een sterke money mindset is essentieel voor elk succesvol ondernemer. Het bepaalt hoe je omgaat met geld, hoe je financiële beslissingen neemt,

Als ondernemer is inspiratie essentieel om creatief en innovatief te blijven. Maar hoe zorg je ervoor dat je geïnspireerd blijft, zelfs op

Ontdek wat een goede manier van evalueren is als ondernemer. Leer doelen stellen, cijfers gebruiken, wekelijks evalueren en actieplannen maken.

Ontdek hoe je goede kwartaaldoelen stelt en behaalt met de SMART-methode, wekelijkse acties en regelmatige monitoring.

Ontdek waarom reflecteren als ondernemer belangrijk is voor succes. Leer hoe je met goede zelfreflectie inzicht krijgt in je prestaties.

Ontwikkel een positieve money mindset met deze 5 praktische tips. Leer hoe je grenzeloos kan ondernemen met deze mindset hacks!

Verhoog je concentratie met deze 5 unieke tips om je focus op je werk te houden. Leer over focusrituelen, 'Eet de Kikker' techniek en meer.

Maak je financiën inzichtelijk als ondernemer met 5 praktische stappen. Leer je inkomsten en uitgaven bijhouden, cashflow voorspellen en doelen stellen.

Ontdek hoe je goede financiële doelen kan bepalen met 5 essentiële criteria. Leer hoe je SMART-doelen maakt, haalbare doelen stelt en meer.

Ontdek hoe je je financiële doelen inzichtelijk maakt met 5 praktische stappen. Leer doelen stellen, actieplannen maken en je voortgang monitoren.

Als ondernemer is productief werken essentieel om je doelen te bereiken en je bedrijf succesvol te laten groeien. Goede gewoontes vormen de