VET VERDIENEN ZONDER IN TE LEVEREN OP PLEZIER EN ZONDER MEER UUR

Een gloednieuw, effectief programma, waarin we in 3 dagen meer grip krijgen op de zakelijke kant van jouw bedrijf en op basis van cijfers en strategie jouw winstgevende acties bepalen. 

Ik ben er 100% van overtuigd dat het bouwen van een winstgevend bedrijf geen hogere wiskunde is. 

 

We gaan aan de slag met:

  • Simpel financieel inzicht in de cijfers van jouw bedrijf. Een must-have als jij winstgevend wil groeien;
  • Hoe je de financiële inzichten uit jouw bedrijf vertaalt naar winstgevende acties en besluiten voor direct resultaat;
  • De 5 belangrijkste regels om meer te verdienen met meer plezier 

Wanneer: 10 t/m 12 juni 
Hoe laat: 9:00 – 10:00 
Waar: online 

Er is een replay (beperkt beschikbaar). 

Dit programma is gloednieuw en daarom tijdelijk 0 euro (ipv 270 euro ex btw)

Referenties

Marissa en The Money Making Impact School was exact wat ik als creatieve ondernemer nodig had. Het heeft mijn hoofd en cijfers geordend. Marissa kijkt cijfermatig naar creatieve ideeën, maar wel met een creatieve invalshoek. Het is de perfecte basis waar je én je creativiteit in kwijt kan én wat houvast geeft. Het programma geeft me houvast in wat ik moet doen voor succes, een fijn salaris en een haalbaar resultaat.

Chantal Horsthuis
Aimelie

Door het volgen van The Money Making Impact School heb ik de stap naar het volledig ondernemerschap durven zetten!

Carlijn Timmermans
Studio Carlijn

Met dank aan Marissa heb ik nu veel meer inzicht in mijn cijfers. Ik weet welk budget ik uit kan geven aan adverteren, en hoe ik uit moet rekenen of de advertenties ook daadwerkelijk wat opleveren. Daarnaast weet ik nu welke producten de meeste winst opleveren, en welke producten niet. Ik heb nu veel meer grip op mijn financiën en kan een beter plan maken voor de toekomst.

Wendy Stolp
Kauwsieraden.nl

Is deze challenge voor jou?

Jouw business besturen op basis van cijfers en feiten in plaats van puur op basis van gevoel?

…….was dat een van jouw voornemens van 2024?

…….is er nog weinig veranderd tot nu toe?

Dan is dit het teken (toch nog een beetje op gevoel😉) om het anders aan te gaan pakken.

Grote kans namelijk dat:

  • Je geen idee hebt hoe je financieel inzicht krijgt….je cijfers zijn een rommeltje en als je de boekhouder belt…..hang je vooral verward en gefrustreerd op;
  • Je een mooi bestandje cijfers hebt, maar vooral denkt…..leuk en nu??
  • Je heus wel ziet wat er nu onderaan de streep overblijft (waarschijnlijk te weinig) maar vooral denkt……hoe ga ik dat bedrag nou verhogen? 

Dan is mijn gloednieuwe challenge: vet verdienen zonder in te leveren op plezier voor jou. 

Wanneer: 10 t/m 12 juni
Hoe laat: 9:00 – 10:00 
Waar: online 

Voor wie: ondernemers die op basis van cijfers en strategie meer willen verdienen én lekker leven. 

Er is een replay (beperkt beschikbaar)

Deze challenge is gloednieuw en daarom tijdelijk 0 euro (ipv 270 euro ex btw). Van 10 t/m 12 juni van 9:00 uur - 10:00 uur. Replay tijdelijk beschikbaar.

REFERENTIES

Doe mee met het programma vet verdienen met meer plezier en krijg:

Te gek, maar is deze challenge wat voor mij?

Al 1000+ ondernemers gebruiken de methode die ik in deze challenge met je ga delen en we samen gaan toepassen. 

Sommigen om hun eerste dikke salaris uit de zaak te halen, anderen zetten koers naar hun tweede miljoen.

Dit klinkt misschien als opschepperij, maar ik weet dat het werkt. Scherpte, geen onnodige fluff en realisme is wat je krijgt.

Schrijf je nu in en ontvang gratis een super handige goal-tracker in jouw mail.

Dit programma is het meest van waarde voor jou als je al omzet draait (> 3K per maand), klaar bent voor groei en (diep van binnen) weet dat grip op je cijfers en je bedrijf sturen op basis van een ijzersterke strategie in plaats van op gevoel het kantelpunt voor je gaat zijn. 

Let op: 

✋ Deze challenge is niet geschikt voor VA’s, coaches en dienstverleners die vooral online programma’s verkopen. 

👉 Deze challenge is wel geschikt voor snelgroeiende salons/klinieken, webshops, makers met een fysiek product, horeca-ondernemers en agency’s met personeel.

Even voorstellen...

Ik ben Marissa bonants

….en net zo dol op cijfers, strategie en financiële plannen maken als wielrennen, hardlopen, wijntjes en mijn eetclubje. In de afgelopen 10 jaar heb ik de financiën van honderden bedrijven van binnen gezien. Ik werkte als registeraccountant voor grote multinationals, vervulde een CFO functie bij een scale-up en kan binnen no-time zien wat een bedrijf nodig heeft voor het volgende niveau. Daarnaast houd ik van actie en doen. Echte stappen maken. Stappen die werken.

Ik heb al mijn tips, tricks en lessen verzameld in een succesformule. Dit werkt ook voor jou. Ik houd van simpel en ik sta volledig achter de uitspraak van Einstein. “Als je het niet eenvoudig kan uitleggen, begrijp je het niet goed genoeg.” Ik maak alles zo simpel mogelijk, maar wel met resultaten alsof jij net de stelling van Pythagoras in het kwadraat hebt opgelost en daarmee de loterij hebt gewonnen.

REFERENTIES

Zonder twijfel, een van de aller beste investeringen die ik heb gedaan, sinds het starten van mijn bedrijf 7 jaar geleden. Ik geloof oprecht dat er mega grote stappen gezet zijn voor mijn bedrijf. Ik weet nu bijvoorbeeld 100% dat all mijn marges goed zitten. Ik weet wat werkt, en wat niet werkt. En op basis hiervan kan ik veel beter sturen in mijn bedrijf.
Tiara
Naturally Granola
Marissa is een fantastische coach. Ik was het vertrouwen een beetje kwijt in business coaches, maar Marissa heeft dat dubbel en dwars hersteld. Ze heeft enorm veel ervaring en kennis, en ze heeft echt altijd het beste advies klaar. Zowel creatief als zakelijk. Ik heb dankzij Marissa enorme stappen gezet.
Shinta Limpers
Heal Mary
Jaaaa maaar...
Ik hoor je nu gewoon denken:

ONZIN. Ik ga je in de challenge laten zien hoe jij, zonder cijfergenie te zijn, juist op een simpele manier kunt gaan toepassen hoe jij het maximale uit jouw bedrijf haalt.

Zonder dat je verdwaalt in duizenden Excelsheets, termen en dingen waarvan je denkt ‘onzin’ of ‘niet nodig’. Zie ik je daar?

Doe mee met de challenge: vet verdienen zonder in te leveren op plezier