In 5 stappen naar meer financieel inzicht in je merk

Voor ondernemers met een fysiek product die van quitte naar cash willen en nu een omzet draaien van <20K per maand.

Doe mee met mijn gratis masterclass en ontdek welke stappen er gegarandeerd voor gaan zorgen dat jij binnen no-time meer financieel inzicht krijgt, een winstgevender merk bouwt en meer financiële rust ervaart.

Op naar meer winst en eindelijk een fijn salaris. 

Met dank aan Marissa heb ik nu veel meer inzicht in mijn cijfers. Ik weet welk budget ik uit kan geven aan adverteren en hoe ik uit moet rekenen of de advertenties ook daadwerkelijk wat opleveren. Daarnaast weet ik nu welke producten de meeste winst opleveren en welke producten niet. Ik heb nu veel meer grip op mijn financiën en kan een beter plan maken voor de toekomst.

Superthanks Marissa!! Ik heb zo lopen stoeien met het vinden van de juiste percentages voor die bestemmingen. Hoeveel winst is nou goud voor mijn bedrijf? Wat is wel of niet realistisch?? Echt heel fijn dat je mij op maat hebt geholpen. En met succes! Mijn kosten zijn deze maand al met 15% gedaald en dat is ook terug te zien in mijn winst. Yeaaah!!! Ik ben zo blij. Echt superbedankt!! Ik had niet gedacht dat ik met grip op mijn cijfers zoveel meer zou kunnen verdienen, het zit hem niet alleen maar in meer klanten.

Wow jouw masterclass heeft me echt mega erg aan het denken gezet. Ik heb meteen de volgende dag al jouw tips toegepast in het maken van een financieel plan wat wel realistisch is. Ik heb mega veel zin om er mee aan de slag te gaan! Ik heb het gevoel dat ik hierdoor echt weet wat ik moet doen i.p.v. alleen maar op gevoel onderneem! Echt zo enorm waardevol was het. Veel gratis webinars gevolgd maar deze stak er echt bovenuit. En het is nu al 2 dagen geleden, maar ik krijg het maar niet uit mijn hoofd. Ik dacht: 'Ok, ik heb zelfs iets economisch gestudeerd (ok in een ver verleden), ik kan dit allemaal wel zelf'. Maar ik wil echt enorm graag met je aan de slag als sparringpartner en stok achter de deur en vooral omdat ik weet hoeveel waarde je levert. Mag ik nog instappen?

Gratis masterclass ‘In 5 stappen naar meer financiële rust’

Voor wie is deze masterclass?

 • Je verkoopt fysieke producten (webshop / eigen merk etc).
 • Je hebt een eigen bedrijf, maar dit voelt soms meer als een hobby of een stichting.
 • Je had eigenlijk al geaccepteerd dat je als slecht bent met geld en nooit écht lekker gaat verdienen. Maar vandaag besluit je: ja daaaag ik ga wél een dik salaris verdienen met mijn bedrijf. Aan ambitie en motivatie geen gebrek.
 • Je ambities groter zijn dan de angst om je cijfers onder ogen te komen.

Stel jij jezelf vragen als:

 • Hoe zorg ik voor een financieel gezond bedrijf?
 • Welke prijzen kan of moet ik voor mijn producten vragen?
 • Hoeveel producten moet ik per maand verkopen om winstgevend te zijn?
 • Hoeveel mag ik mezelf uitbetalen?
 • Wat moet ik afdragen aan de belastingdienst?
 • Wat kan ik uitgeven aan marketing?

Kortom, welke stappen moet ik zetten om eindelijk een winstgevend bedrijf te worden. To be honest, dat wordt de hoogste tijd, vind je ook niet?

Wat ga je tijdens de masterclass leren?

Tijdens mijn masterclass geef ik je praktische tips en handvatten om een financieel gezond merk op te bouwen.

Je leert hoe je een financieel doel stelt en een financieel plan maakt, zodat je met beter resultaat én meer plezier onderneemt.

Ik vertel je aan welke knoppen je kunt draaien voor een beter financieel resultaat.

Je ontdekt hoe je slimme investeringen maakt om sneller en doelgerichter te kunnen groeien.

Ik laat je de financiële valkuilen zien die veel ondernemers maken.

Je leert hoe je grip houdt op je financiën om meer rust te creëren.

Ik geef je mijn gouden tips om je financiële mindset duurzaam te veranderen.

Financieel inzicht Marissa Bonants

Jouw droomleven start met financieel inzicht

Een droomleven ligt voor je neus.
Een droombusiness creëert namelijk jouw droomleven.

Wat ik zie als droombusiness?
Een geldmachine vol impact, voldoening, geld, tijd en rust en zonder gezeik.

Hoe je deze droombusiness bouwt?
Door de ontelbare winstkansen in jouw business te verzilveren.
Winstkansen zijn er in twee soorten:

 1. Verdienkansen
 2. Vrijheidskansen

Ik leer je naar jouw business en cijfers kijken waardoor je steeds maar 1 vraag hoeft te stellen:
‘Is het een verdienkans of een vrijheidskans?’

Ja → Optimaal benutten
Nee → Niet naar kijken

Elk bedrijf kent ontelbare winstkansen. Schrijf je nu in voor mijn gratis masterclass en zet de eerste stap om jouw winstkansen te verzilveren.

Ik ben zo enorm blij! Ik heb vandaag mijn eerste echte 'Maandelijkse Money Meeting' gehouden met al je tips, tools en templates. Al mijn financiële doelen behaald, want precies het actieplan gevolgd. Dus salaris uitbetaald en toch nog steeds geëvalueerd want het kan nog beter. Winstdoelstelling voor volgende maand keer 2 gezet en ik weet dat ik het kan. Ben je dankbaar! Je bent een topper. Super dat ik ook altijd mijn vragen kan stellen:)

Marissa is heel enthousiast over financiën en heeft er veel kennis van. Daarom kan ze je goed helpen! Ook is ze heel doelgericht, wat bijdraagt aan het balen van je doelen.

Over Marissa Bonants

In de afgelopen 7 jaar heb ik de financiën van honderden bedrijven van binnen gezien. Ik ontdekte een verband. Als bedrijven grip hebben op de cijfers en een financieel strategisch plan hebben, maken ze meer winst en groeien ze sneller.

Ik heb alle tips, tricks en lessen verzameld in een succesformule.

Dit werkt ook voor jou.

Saboteer niet jouw succes en het geld op jouw bankrekening, maar gun het jezelf om met meer grip op je cijfers en slimme financiële keuzes jouw bedrijf te transformeren naar een bedrijf dat jou de vrijheid geeft die je zo verdient.

Wil jij meer financiële rust?

Schrijf je in voor mijn gratis masterclass en zet jouw eerste stappen naar financieel inzicht, een winstgevend merk en financiële rust. De masterclass vindt online plaats. Je ontvangt een link in je mail na inschrijving.

Marissa_beeldmerk_wit

Financieel inzicht is de basis van een winstgevend, groeiend en leuk bedrijf. Je houdt meer geld, energie én tijd over. Daar wil je toch zo snel mogelijk naartoe?