Klaar om financieel sterk te ondernemen?

Neem contact op en ontdek hoe ik je kan helpen om jouw bedrijf financieel sterker te maken door beter financieel inzicht, grip op je cijfers, een ijzersterke strategie en focus. Want zonder grip op je cijfers, geen grip op je droombusiness!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Bereikbaarheid
contact@marissabonants.nl
06 - 83 33 01 41

Kantooradres
Geuzenkade 25-1
1056 KK Amsterdam

KvK 85959596
Btw NL863804974B01

Wij zijn met Marissa gaan werken toen we ter voorbereiding op onze financieringsronde onze financiële administratie, planning en forecasting op orde moesten gaan krijgen. In proces heeft ze veel eigenaarschap getoond en zeker ook veel flexibiliteit waar nodig (last minute te hulp schieten in DD proces etc.). Terwijl wij als bedrijf verder groeien, groeit Marissa mee. Ook in volgende fases van groei weet ze veel waarde bij te dragen en ook de juiste afweging te maken wanneer wat nodig is. Ik zou Marissa aan elke startup aanraden voor wie het nog te vroeg is om een full-time CFO aan te nemen, maar wie wel de capaciteiten van zo iemand nodig heeft. Je kunt er in mijn optiek niet vroeg genoeg mee beginnen.

Lukas Grosfeld - Wakuli

Marissa kwam bij ons binnen om een moment dan onze financiën ons boven het hoofd gegroeid waren. Ze heeft met enorm veel vakkennis, geduld en teamspirit onze hele financiën op orde gekregen. Ze begreep direct de problematiek en had snel een oplossing paraat – ook met onze interne systemen raakte ze zeer snel vertrouwd. Ze is volhoudend, bijt zich vast in de casus en geeft niet op tot er een oplossing is.
Met een duidelijke forecasting heeft ze rust geschept in onze bedrijfsvoering. Ik kan Marissa dan ook van harte aanraden

Monika Silva - Gauge81

Ik kan Marissa van harte aanbevelen bij elke ondernemer. Marissa heeft ons goed en secuur geholpen, is duidelijk en vlot in de communicatie. Ze denkt graag mee en komt met goede oplossingen. Kortom, een aanrader voor iedereen die meer duidelijkheid wil in zijn of haar financiële processen!

Michiel de Graaf - DIQQ

Marissa is ontzettend gedreven en heeft een pragmatische instelling. De samenwerking met haar is erg prettig, flexibel en meedenkend. Zij duikt goed in de materie om vervolgens de vraagstukken uit te pluizen en op te lossen. Ook heeft zij een kritische blik op processen en is zij niet weerhouden om haar mening te geven over haar visie.
Voor ThePhoneLab heeft het veel meer structuur gebracht in de terugkerende processen en is dit momenteel veel strakker ingericht. Ook heeft het mij als ondernemer veel meer “headroom” gegeven en kan ik de meest belangrijke verantwoordelijk veel meer loslaten. Buiten dat het mij veel heeft opgeleverd wordt het intern voor de overige mensen ook als erg prettig ervaren. Aangezien zij een goede begeleiding en aansturing ontvangen waarin zij zelf de verantwoordelijkheid dragen voor concrete taken en processen die voor hen van toepassing zijn.

Boris Blijham - The Phone Lab

Financieel sterk ondernemen start hier

Plan je strategiegesprek

Maak een afspraak en ontdek hoe ik je kan helpen om jouw bedrijf financieel sterker te maken door beter financieel inzicht, grip op je cijfers, een ijzersterke strategie en focus. Want zonder grip op je cijfers, geen grip op je droombusiness!