Podcasts

In deze podcast deel ik inzichten, motivatie, praktische tips & tools, persoonlijke verhalen én interview ik groeiende en inspirerende merken over hun winstgevende groei. Zou jij graag een bijdrage willen leveren aan de podcast? Stuur dan gerust een bericht naar contact@marissabonants.nl.

Top 5 meest beluisterde podcasts

In gesprek met Anne van Heugten, eigenaar van Nox Studio Interiors, over snelle business groei en het bouwen van een succesvol bedrijf. - #6

Anne is de eigenaar van Nox Studio Interiors, een groeiend bedrijf wat fantastische interieurs ontwerpt en deze tevens stylet met zelfontworpen en gemaakte interieur artikelen. Wat Anne in 1 jaar heeft neergezet is verbluffend en hetgeen waar menig ondernemer jaren over doet. Wat is haar geheim? Waar komt deze snelle groei vandaan en welke tips heeft ze voor jou? Is groei altijd leuk? Laat je inspireren! Anne is tevens een 1-1 klant in mijn groeitraject.

5 voorwaarden om je omzet (en winst) te verdubbelen - #4

Als je net start met ondernemen wil je vooral je product verkopen. Er is een eerste tractie met de markt nodig. Maar als je een tijdje bezig bent en voelt dat er meer inzit, dan wil je groeien. Maar wat heb je nou nodig (en wat niet) om gemakkelijk van 10K maanden naar 20K maanden te groeien of van 40K maanden naar 70K maanden? Er zijn 5 randvoorwaarden die je nodig hebt om winstgevend te kunnen groeien. Deze 5 randvoorwaarden bespreek ik in deze podcast.

Waarom je van jouw creatieve hobby NIET jouw bedrijf moet maken. Interview Jinske Verpalen - #2

Jinske is de eigenaar van IMAKIN, een groeiend merk bekend van de DIY pakketten, woonaccessoires en decoratie. Jinske maakte van haar creatieve hobby haar bedrijf en is een succesvolle ondernemer. Toch adviseert ze om dit niet te doen? Snap jij het nog? Ze vertelt in deze aflevering haar eerlijke mening. Laat je inspireren! Jinske heeft tevens deelgenomen aan mijn programma The Money Making Impact School.

De (financiële) evaluatie van mijn maand januari. Wat heb ik omgezet? - #3

De cijfers van een ondernemer, de naakte zakelijke waarheid. Een van de pijlers in al mijn trajecten is het evalueren, reflecteren en bijsturen op basis van jouw cijfers. Niet altijd maar harder gaan lopen en blijven gassen, maar strategische keuzes maken, zodat je makkelijker en efficiënter jouw winst kan verhogen. En dit principe van evalueren, reflecteren en bijsturen is anders voor iedere ondernemer. Waar een merk met producten meer kijkt naar de marge (verhouding inkoop / verkoop), kijkt een agency meer naar de facturabiliteit van uren.

In deze maand neem ik je mee in mijn eigen financiële evaluatie van de maand januari. Een kijkje achter de schermen of ik zelf eigenlijk wel mijn doelen behaal en wat ik omzet. Mijn voornemen? Elke maand samen met jullie de maand evalueren én ik geef je tips hoe jij dit kan toepassen in jouw business. Want grip op je cijfers = grip op jouw droombusiness.

Mijn allereerste podcast - #1

In deze eerste aflevering deel ik mijn verhaal. Welke carrière liet ik achter mij voor een sprong in het diepe? Is het vanaf het begin af aan goed gegaan of is hetgeen wat ondernemers nooit vertalen bij iedereen een fase van hussle en onzekerheid?