Marissa Bonants - Financieel strateeg

Podcasts

In deze podcast deel ik inzichten, motivatie, praktische tips & tools, persoonlijke verhalen én interview ik groeiende en inspirerende merken over hun winstgevende groei.

Zou jij graag een bijdrage willen leveren aan de podcast? Stuur dan gerust een bericht naar contact@marissabonants.nl.

Top 6 meest beluisterde podcasts

Kun jij elk bedrijf winstgevend maken?

Kun je als creatieve maker eigenlijk überhaupt ooit echt winstgevend worden?” Toen deze vraag me deze week gesteld werd ging ik zo ongeveer gillen. Letterlijk eigenlijk. Samen met een Instagram DM: “Kun jij elk bedrijf winstgevend maken?, was een nieuw podcast onderwerp geboren. Ben jij een creatieve ondernemer en geloof je nog niet helemaal dat jij, met kleine of rigoureuze aanpassingen, echt winstgevend kunt worden?

Met slechts 1 zin makkelijker jouw doelen behalen

Activeer jouw brein om makkelijker doelen te behalen. Gedachtes beïnvloeden waar jouw focus naar toe gaat en uiteindelijk dus ook de resultaten in jouw business. Je hier bewust van zijn en het onder controle hebben is misschien wel de eerste stap in het behalen van doelen en het worden van een financieel sterkere ondernemer.

2 tips als je geen idee hebt wat een passend omzetdoel is

Je hoort het overal: als ondernemer moet je doelen stellen. Maar welk doel is passend voor jouw bedrijf? Ik geef je 2 tips als je nu denkt: elk getal wat ik noem als doel voelt uit de lucht gegrepen. Want op doelen die uit de lucht zijn gegrepen kun je immers ook niet sturen.

6 manieren om meer te verkopen (zonder een lagere prijs)

Deze podcast heb ik opgenomen nadat ik naar een seminar ben geweest van denkproducties; De Psychologie van het Overtuigen. Op dit seminar spraken onder andere Jan van Setten, Jos Burgers, Remco Claassen en Robert Cialdini. In deze podcast geef ik jou mijn interpretatie op de manieren waardoor je jouw (potentiële) klant op een niet-salesy manier kan overtuigen om nog eerder voor jouw producten te kiezen.

To-do's zijn geen doelen en hoe je wel jouw doelen gaat behalen.

Als ondernemer zijn we altijd druk-drukker-drukst. We beginnen de dag vol goede moed en schrijven een takenlijst met 1000 to-do’s vol. Maar heel de dag to-do’s afvinken is niet de onbetwiste oplossing voor meer omzet of resultaat.

In deze podcast bespreek ik het Doelen-stellen-framework. Ik zoom met je in op de opbouw van een themadoel, resultaatdoel, procesdoel en to-do’s.

5 voorwaarden om je omzet (en winst) te verdubbelen

Als je net start met ondernemen wil je vooral je product verkopen. Er is een eerste tractie met de markt nodig. Maar als je een tijdje bezig bent en voelt dat er meer inzit, dan wil je groeien. Maar wat heb je nou nodig (en wat niet) om gemakkelijk van 10K maanden naar 20K maanden te groeien of van 40K maanden naar 70K maanden? Er zijn 5 randvoorwaarden die je nodig hebt om winstgevend te kunnen groeien. Deze 5 randvoorwaarden bespreek ik in deze podcast.