Bedrijfsgroei

Bedrijf laten groeien

Financieel groeien met je bedrijf?

Je zit hier goed als jij een gedreven ondernemer bent met een mooi product of een bewezen concept. Je draait al een fijne omzet en nu is het tijd om echt te gaan groeien met jouw bedrijf. Je wil groeien in omzet, maar vooral ook in stabiliteit en in winst. Winst die je gedeeltelijk weer wilt terug investeren in jouw bedrijf om de toekomstige waarde te verhogen en gedeeltelijk aan jezelf wil uitbetalen in de vorm van een fijn salaris.
Je zit hier goed als jij een gedreven ondernemer bent met een mooi product of een bewezen concept. Je draait al een fijne omzet en nu is het tijd om echt te gaan groeien met jouw bedrijf. Je wil groeien in omzet, maar vooral ook in stabiliteit en in winst. Winst die je gedeeltelijk weer wilt terug investeren in jouw bedrijf om de toekomstige waarde te verhogen en gedeeltelijk aan jezelf wil uitbetalen in de vorm van een fijn salaris.

Jouw bedrijf financieel gezond en winstgevend laten groeien.

Je bent klaar met middelmatig ondernemen. Wat je tot nu toe hebt opgebouwd is goed. Je krijgt vaak complimenten over jouw mooie producten en je bent er, terecht ook, trots op. Aan de buitenkant ziet jouw product er ook gelikt uit (ok – alles kan altijd beter en jij ziet nog honderden verbeteringen), maar er staat een stevig concept. Echter, jouw omzet is vaak nog wispelturig en de winstgevendheid mag ook wel wat (understatement) stijgen. Hoewel je aan alles voelt dat je klaar bent voor groei zorgt het momenteel vooral voor veel vragen en spanningen.
Wat vragen die door je hoofd zouden kunnen gaan:

Kortom: je wilt gezond kunnen groeien, zonder onnodige risico’s te nemen. Je bent vooral op zoek naar de volgende strategische stap om te zetten die zorgt voor meer winst. Meer winst in geld en in tijd.

Zet nu de eerste stap naar bedrijfsgroei en schrijf je in voor mijn masterclass
Wil je winstgevend groeien met jouw bedrijf door middel van financieel inzicht en een ijzersterke groeistrategie?
Wil je winstgevend
groeien met jouw
bedrijf door middel
van financieel inzicht
en een ijzersterke groeistrategi

Schrijf je dan in voor mijn gratis masterclass: In 5 stappen meer financieel inzicht en winst voor jouw merk.

Speciaal voor ondernemers met een fysiek product en een hekel aan cijfers.

Winstgevend groeien gaat niet zonder grip op je cijfers.

Wil je groeien of opschalen met je bedrijf? Dan is het belangrijk om te kijken wat voor jouw bedrijf de meest strategische route is. Waar liggen voor jou de winstkansen om te verzilveren? Want waar je nu ook exact staat of wat je doelen precies zijn, om winstgevend te kunnen groeien doorlopen we een paar stappen.

We starten met een kritische blik op jouw huidige cijfers. Hoe sta je er nu écht voor? Dit financieel inzicht gebruiken we als basis. Waar liggen voor jou de winstkansen? En waar lekken er onnodig kosten weg? Alle winstkansen en winstlekken zetten we samen om in een winstgevend, strategisch en concreet (financieel) plan waarmee jij op de meest snelle manier winstkansen gaat verzilveren.

Verzilver jouw winstkansen

Elke business heeft ontelbare winstkansen. Het enige wat we moeten doen is deze winstkansen opsporen en verzilveren. Winstkansen zijn er in twee soorten: verdienkansen en vrijheidskansen.

Verdienkansen:
“1000 euro extra winst per maand”
Vrijheidskansen:
“2 uur per week meer vrijheid”

Het briljanten van het verzilveren van winstkansen is het stapeleffect.

Bekijk dit realistische voorbeeld.

Stel je verzilverd 2 verdienkansen omdat je jouw strategie hebt aangepast. Hiervoor maak je in 1 maand al 2000 euro meer winst. Winstkansen die eenmaal verzilverd zijn laten we niet meer los. Daarom maak je niet 1 maand 2000 euro meer winst, maar elke maand opnieuw.
Niet enkel 1 maand, maar elke maand opnieuw. Winstkansen die verzilverd zijn, zijn
een gewoonte geworden. We laten ze niet meer los. Met enkel 2 verzilverde
verdienkansen heb jij na 1 jaar dus al 24.000 euro meer winst.

Wat (gezond) groeien je oplevert

Simpel: meer winst in geld én tijd want we verzilveren de winstkansen in jouw bedrijf. Jij transformeert naar een volwassenere ondernemer met een professioneler en winstgevender bedrijf. Overzicht, grip en controle als bijvangst. Je hebt eindelijk meer rust en ruimte om aan je bedrijf te werken waardoor je al jouw creatieve plannen kunt omzetten in resultaten.

Durf jij te groeien met je bedrijf?

Wil jij gezond groeien en winstgevend opschalen met je bedrijf? Groeit jouw bedrijf harder dan je financiële kennis, waardoor je tegen complexe, financiële vraagstukken aanloopt? Ben je in de groei het inzicht en overzicht verloren of heb je niet helder wat de volgende stap is voor jouw bedrijf om winstgevender te worden?

Zet dan nu de eerste stap en schrijf je in voor mijn gratis masterclass: ‘In 5 stappen meer financieel inzicht & winst voor jouw merk’.

In 60 minuten deel ik jou mijn methode hoe je door middel van financieel inzicht en een ijzersterke strategie jouw bedrijf kan laten groeien.