Expand:

Van 200K omzet naar 200K winst.

Video afspelen

Voor ondernemers die weten dat ze een briljant product/concept hebben en goed verkopen (nu >20K omzet per maand- als richting) en nu willen opschalen zonder nog harder te gaan werken.

Binnen no-time jouw winstverdubbelaar in kaart om vanuit daar verder te bouwen. Jouw business laten groeien naar een winstgevend bedrijf om als een volwassen CEO jouw business te besturen.

Start hier en boek nu jouw strategiegesprek.

Video afspelen
De basis van het bouwen van een eigen bedrijf hoef jij niet meer te leren.

Je weet waar vraag naar is.
Je speelt er met jouw business op in.
En je weet wat de waarde is van jouw product.
Je snapt je marges en hebt een trouwe klantenkring.
Maar je wilt meer.

Je wil slimmer en strategischer schalen. 

Werkte onder andere met:

Jouw merk is van een totaal ander niveau.

Je hebt bewezen successen geboekt en je voelt vanuit je tenen dat je aan de vooravond staat van ongekende groei.

Waarom voelt je bedrijf steeds zwaarder aan? Je bent moe omdat je nog steeds met je nog steeds wordt opgeslokt door alle operationele processen in jouw bedrijf en constant brandjes blust. 

Meer geld brengen naar jouw marketing agency helpt je niet en de adviezen die je hebt gevraagd aan de boekhouder hebben nergens toe geleid, of in ieder geval niet tot meer winst. 

Frustrerend.

Je mist iemand om op hoog niveau mee te sparren. Het inschakelen van een business coach spookt al een tijdje door je hoofd, maar voelt nooit passend. Alles lijkt gericht op starters. Of puur op coaches/dienstverleners. Elke business coach die zegt dat wat voor dienstverleners werkt ook voor jou werkt, verliest direct geloofwaardigheid.

Breek jij over onderstaande je hoofd?

En heeft het tot nu toe enkel tot een pittige discussie aan de keukentafel geleid?

Dan is Expand hét programma voor jou.
Dit programma is niet voor beginners.

Dit traject is voor gevestigde ondernemers
die van aanpakken houden.

Dit traject is voor gevestigde ondernemers die van aanpakken houden.

Jouw creativiteit, gevoel voor zaken en ondernemingsmentaliteit hebben je al ver gebracht. 

Je kunt leven van jouw bedrijf. 

Maar toch denk je: is dit het nou? 

Meer geld verdienen zou geen overbodige luxe voor je zijn. Jouw winst onderaan de streep staat niet in verhouding met de tijd en energie die je in je bedrijf steekt.

Je neemt geen genoegen met ‘het gaat prima’ of middelmatigheid. 

Jij wil je committeren aan succes. 

Dat jij een bedrijf kunt opbouwen, dat geloof ik. 

Maar een miljoenenmerk opbouwen is een ander verhaal.

REFERENTIES

“Marissa, hierbij wil ik je bedanken voor je input bij KASSL. In een kort tijdsbestek heb ik door jou de slagen kunnen maken die ik nodig had en waarmee ik klaar ben voor vragen/antwoorden van aandeelhouders/stakeholders maar vooral voor mijzelf om duidelijk inzichtelijk te hebben hoe de cashflow er komende periode uit zal gaan zien. Ik zou je aan iedereen aanraden en hoop dat je nauw betrokken blijft bij KASSL!”

Charlotte Schreuder
KASSL Editions

Dankzij Marissa’s expertise op financieel vlak, haar ervaring met het inzicht geven in de cijfers en haar persoonlijke aanpak, heb ik na een flink aantal jaren ondernemen eindelijk goed inzicht in mijn cijfers. Het is zelfs leuk nu bezig te zijn met doelen stellen, plannen maken om de doelen te behalen en het verwerken van mijn cijfers. Omdat ik nu duidelijke redenen en argumenten heb voor bepaalde doelstellingen en prijsberekeningen. Ben jij op zoek naar iemand om jou te helpen de financiële kant van jouw onderneming te professionaliseren – bel Marissa! Heel erg bedankt voor al je inzet om mijn bedrijf in de basis nog sterker te maken!

Faryel Bhailal
Amsterdam Cupcake Company

Ik heb bij Marissa het 1-op-1-traject doorlopen en zit momenteel in haar mastermindtraject. Het is erg fijn samenwerken met Marissa en ze zegt waar het op staat. Ook heb ik nu na het 1-op-1-traject veel meer inzicht in mijn cijfers, heeft ze mij een handige tool gegeven waarin ik heel makkelijk kan zien hoe het ervoor staat deze maand en hebben we mijn doelen opgesteld, waardoor ik ook echt weet waar het naartoe moet. Aanrader!

Anne van Heugten
Nox Studio Interiors

Waarom Expand?

In de afgelopen jaren heb ik nauwgezet waarom het ene bedrijf wel in staat is om winstgevend te groeien en het andere bedrijf niet. 

Met als antwoord een combinatie van commitment, durven te kiezen, durven om af te wijken, zakelijk inzicht, strategie en sturen op cijfers (want die liegen niet).

Mijn antwoord en belofte?

Expand: het programma waarin je de omzet van jouw merk kan vervijfvoudigen en je winst minimaal kan verdubbelen. Rust in je hoofd over jouw business als extra.

Een programma waar kwaliteit, eerlijkheid, groei en grenzeloze ambities hand in hand gaan.

Meer weten over mijn methode en of die past bij jou en jouw bedrijf?

Schrijf je in voor mijn gratis exclusieve Expand Masterclass.

Deze masterclass is niet voor iedereen. Enkel voor ondernemers die hun fundament al hebben staan, weten dat ze goud in handen hebben, al een mooie omzet draaien (>20K omzet per maand als richting) en nu willen opschalen zonder nog harder te gaan werken.

In 60 minuten leer ik jou de 3 belangrijkste strategieën om jouw merk op te schalen naar meer omzet, winst én vrijheid. Met financieel inzicht en een ijzersterke strategie als basis, zonder dat je nu al briljant hoeft te zijn met cijfers.

Welke resultaten beloof ik je?

Ik committeer me aan de doelen die we samen stellen. Ik leer je om dingen los te laten die er niet toe doen en te sturen op cijfers, waardoor je zelfvertrouwen en beslissingsvermogen drastisch worden vergroot.

In de eerste sessie stellen we ons doelen, zoals:

Welke doelen heb jij? Laat het me weten in een vrijblijvend intakegesprek.

Waarom zou ik jou
moeten geloven?

Waarom zou ik jou moeten geloven?

Ik ben Marissa, registeraccountant maar vooral ondernemer. Gedurende mijn corporate carrière als registeraccountant voor o.a. AFC Ajax, Heineken en Zara ontdekte ik dat financiële strategie niet enkel is voor miljoenen merken. Het is juist datgene wat nodig is, om naar een miljoenen merk toe te groeien.In februari 2020 startte ik voor mezelf en ontwikkelde ik mijn eigen framework, The Midas Touch Methode ™ , waar ik ondertussen al meer dan1000 bedrijven mee heb geholpen naar inzicht, winst en grootse mijlpalen.

Waarom vooral ondernemer?

Omdat we niet naar saaie excelsheets gaan staren maar gaan groeien op basis van cijfers en strategie. Klanten zeggen wel eens: jij hebt de “Midas touch”.

Ik kijk, observeer en zeg wat ik zie. Jij boekt de resultaten.

Mijn kernwaarden zijn grenzeloos ambitieus, gedreven en impactvol. Daar sta ik voor en dat wens ik mijn cliënten toe.

Bekijk ook vooral even de verhalen van andere ondernemers of de >50 5-sterren reviews op google.

Referenties

Nu ik kan uitrekenen wat wel/niets oplevert kan ik veel makkelijker nee zeggen en oude “verkeerde” gewoontes loslaten zoals: inkopen is geen doel op zich. Nu ik een plan heb zie ik veel meer de opties tot uitbesteden en groei. Ik heb de juiste strategie te pakken en inzicht gekregen. Dit inzicht geeft zekerheid. Zekerheid in “waar zit de winst”, of eigenlijk “waar zit meer winst in” en het cashflow “management”. Ik neem mee uit het traject dat ik me beter kan richten op een specifieke doelgroep en daar een met zorg afgestemd kwaliteitsassortiment aan mag leveren.

Saskya van der Mark
Piraten en Prinsessen

In mijn 10 jaar als ondernemer ben ik steeds op zoek geweest naar iemand die mij ook op financieel vlak meer inzichten en handvaten kon geven om mijn doelen te bereiken. Met Marissa ben ik met twee 1:1 sessies al zo ver gekomen! Super blij mee!

Marley van Berkel
Beau Jolie

Marissa kwam bij ons binnen om een moment dat onze financiën ons boven het hoofd gegroeid waren. Ze heeft met enorm veel vakkennis, geduld en teamspirit onze hele financiën op orde gekregen. Ze begreep direct de problematiek en had snel een oplossing paraat – ook met onze interne systemen raakte ze zeer snel vertrouwd. Ze is volhoudend, bijt zich vast in de casus en geeft niet op tot er een oplossing is. Met een duidelijke forecasting heeft ze rust geschept in onze bedrijfsvoering.

Monika Silva
Gauge81

De praktische kant van dit traject

Met dit programma staan groei, resultaat en transformatie voorop. We committeren ons aan jouw doelen en dat gaan we realiseren. Enkel met onderdelen die bijdragen aan jouw doelen. Geen onnodige tierelantijntjes. We hebben het immers al druk genoeg. Wat krijg je concreet?
Kernelementen Expand

Ik beloof je resultaat en winst. Voor minder ga ik niet akkoord. Dit bereiken we door:

Welke resultaten beloof ik je?

Optie 1: Je blijft doen wat je altijd deed en je krijgt wat je altijd al kreeg.

Niks veranderen en wel blijven dromen over dat grotere merk is wat zoveel ondernemers doen. Hoe lang gaat het dan duren? Hoeveel kansen laat je liggen? Hoeveel nutteloze investeringen blijf je doen?

En vooral: word je dan wel blij van jouw merk?

Optie 2: We onderzoeken of het wat voor je is.

Een intake is vrijblijvend en kost je enkel tijd. Tijd is kostbaar. Daarom vraag ik je om van te voren de vragen te beantwoorden en alvast na te denken over wat Expand jouw minimaal zou moeten opleveren.

Zit er geen geschikt moment voor je bij? Mail me dan even op contact@marissabonants.nl.

Lijkt het je wat?

Heb je een merk
en houd je niet
van concessies?

Heb je een merk en houd je niet van concessies?

Ben je een goal-getter en ga je altijd voor het hoogst haalbare? Wil je niet meer uitstellen maar doorpakken?

Maak gebruik van mijn kennis over de grote merken waarvoor ik heb mogen werken.

Strategie – Volwassenheid – Zakelijkheid – Finance

Ik weet het, daar ga je niet direct van op tafel dansen. Toch is het wel wat jouw merk nodig heeft. En de resultaten die we behalen? Euforisch is een understatement.