Resultaten en ervaringen van
andere ondernemers

Bang voor de zoveelste nutteloze investering in mijn bedrijf, maar ergens toch wel beseffend dat ik iets moest ondernemen om zicht te krijgen op mijn cijfers, heb ik na een telefoontje met Marissa toch de sprong gewaagd. Bleek dus de beste beslissing van 2022, die nog ver zal doorlopen tot in 2023!
Marissa is in alle zachtheid to the point, duidelijk en vooral: constructief. Door haar is er zò veel in gang gezet, niet enkel voor mijn bedrijf, maar ook voor mijn persoonlijke hernieuwde inzichten in ondernemen in het algemeen en energie om te blijven schakelen naar een hoger niveau.
Dankjewel Marissa, want na 6 maanden kan ik wel met zekerheid zeggen: deze investering is EXACT wat ik nodig had! 

Evelyne van Vlerken
JackieWoo & Woostudios

Zonder twijfel, een van de aller beste investeringen die ik heb gedaan, sinds het starten van mijn bedrijf 7 jaar geleden.

Ik ga eerlijk zijn dat ik een beetje twijfelde, omdat ik op dat moment niet het geld had om dit te betalen. Maar ik WIST gewoon hoe ontzettend waardevol dit zou zijn voor mij als persoon, en voor mijn bedrijf.

Ik geloof oprecht dat er mega grote stappen gezet zijn voor mijn bedrijf. Ik weet nu bijvoorbeeld 100% dat all mijn marges goed zitten. Ik weet wat werkt, en wat niet werkt. En op basis hiervan kan ik veel beter sturen in mijn bedrijf.

Ik raad het oprecht aan om met Marissa samen te werken! Wens je veel plezier en succes!

Tiara Nataf
Naturally Granola

Marissa is een fantastische coach. Ik was het vertrouwen een beetje kwijt in business coaches, maar Marissa heeft dat dubbel en dwars hersteld.

Ze heeft enorm veel ervaring en kennis, en ze heeft echt altijd het beste advies klaar. Zowel creatief als zakelijk. Ik heb dankzij Marissa enorme stappen gezet. Ik heb een traject bij haar gedaan en daarna zonder enige twijfel verlengd, zodat ik haar kan blijven consulteren.

Het programma is zo uitgebreid dat ik er niet aan toekwam alles in vijf maanden te integreren. Ik gun iedereen Marissa!

Shinta Lempers
Heal Mary
Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Plan nu jouw strategiegesprek

Marissa kwam bij ons binnen om een moment dan onze financiën ons boven het hoofd gegroeid waren. Ze heeft met enorm veel vakkennis, geduld en teamspirit onze hele financiën op orde gekregen. Ze begreep direct de problematiek en had snel een oplossing paraat – ook met onze interne systemen raakte ze zeer snel vertrouwd. Ze is volhoudend, bijt zich vast in de casus en geeft niet op tot er een oplossing is.
Met een duidelijke forecasting heeft ze rust geschept in onze bedrijfsvoering. Ik kan Marissa dan ook van harte aanraden

Monika Silva
Gauge81

Ik wilde inzichtelijk krijgen wat de winstmarges waren op mijn producten. Ik wilde beter inzicht hebben om een onderbouwde, winstgevende, keuze te maken op welke niche van producten ik mij wilde richten. De samenwerking heeft mij nieuw inzichten en handige tools gebracht zodat ik nu ook zelf de winstmarges kan bijhouden en hier constant op kan blijven sturen. Het meest waardevolle vond ik om niet alleen naar de inkoopkosten te kijken maar ook naar de kosten voor de voorraadopslag. Dat je soms beter de verkoopprijs kan laten zakken dan iets te lang op voorraad laten liggen vond ik een eye-opener waar ik zeker in de toekomst op ga sturen. 

Mark Schapelhouwman
E-commerce

Ik schakelde de hulp van Marissa in omdat ik onzeker was of mijn marketing wel rendabel was en welk budget ik aan marketing kon uitgeven. Marissa heeft een helder financieel overzicht gemaakt op basis van onze cijfers. Wat moeten we uit een advertentie halen om uit de kosten te geraken? Vanaf wanneer is een advertentie écht succesvol? Welk budget kan er maandelijks best gespendeerd worden aan marketing? Op al mijn vragen kreeg ik een antwoord! Aanrader.

Karlijn Poel
Kadeco
Door het volgen van The Money Making Impact School heb ik de stap naar het volledig ondernemerschap durven zetten! Het bevat echt waardevolle en inzichtelijke Excelbestanden waardoor je exact weet wat je moet doen om naar je doelen toe te werken. Je krijgt ook een jaar-Excel waardoor je precies weet hoeveel btw etc. je moet afdragen. Aanrader!
Carlijn Timmermans
Studio Carlijn
Marissa, ik zou echt gehele goudblokken willen betalen voor die cursus van je, nu ik de inhoud ken. Ik ben er zooooo lekker mee aan de slag, letterlijk elke module is volledig nieuw voor mij. Ik deed nog niets van dat alles en had van de meeste dingen nog nooit gehoord. Geen seconde spijt van de aankoop.
Ilse Hermans
Studio Tosti
Marissa heeft mij geholpen zakelijker te denken en handelen met The Money Making Impact School. Ik heb geleerd mijn administratie op orde te houden en financieel slimme beslissingen te nemen. Haar maandelijkse calls houden je scherp en met haar concrete advies haal je nog meer uit je marketing, bedrijf en jezelf. Dankjewel Marissa!
Claar Grooten
Claar Grooten

Ontdek waarom meer dan 200 ondernemers voor mij hebben gekozen.

Wij zijn met Marissa gaan werken toen we ter voorbereiding op onze financieringsronde onze financiële administratie, planning en forecasting op orde moesten gaan krijgen. In proces heeft ze veel eigenaarschap getoond en zeker ook veel flexibiliteit waar nodig (last minute te hulp schieten in DD proces etc.). Terwijl wij als bedrijf verder groeien, groeit Marissa mee. Ook in volgende fases van groei weet ze veel waarde bij te dragen en ook de juiste afweging te maken wanneer wat nodig is. Ik zou Marissa aan elke startup aanraden voor wie het nog te vroeg is om een full-time CFO aan te nemen, maar wie wel de capaciteiten van zo iemand nodig heeft. Je kunt er in mijn optiek niet vroeg genoeg mee beginnen.

Lukas Grosfeld
Wakuli

Marissa is ontzettend gedreven en heeft een pragmatische instelling. De samenwerking met haar is erg prettig, flexibel en meedenkend. Zij duikt goed in de materie om vervolgens de vraagstukken uit te pluizen en op te lossen. Ook heeft zij een kritische blik op processen en is zij niet weerhouden om haar mening te geven over haar visie. Voor The Phone Lab heeft het veel meer structuur gebracht in de terugkerende processen en is dit momenteel veel strakker ingericht. Ook heeft het mij als ondernemer veel meer ‘headroom’ gegeven en kan ik de meest belangrijke verantwoordelijk veel meer loslaten. Buiten dat het mij veel heeft opgeleverd wordt het intern voor de overige mensen ook als erg prettig ervaren. Aangezien zij een goede begeleiding en aansturing ontvangen waarin zij zelf de verantwoordelijkheid dragen voor concrete taken en processen die voor hen van toepassing zijn.

Boris Blijham
Thephonelab

Wij zijn als onderneming ontzettend snel gegroeid. Mooi, maar gezien de complexiteit van ons product en het belang van een goede financiële structuur, hadden wij iemand nodig die zeer hands-on te werk kon gaan. Marissa heeft ons hier zeer succesvol bij geholpen. In eerste instantie door goede pragmatische adviezen, en later ook door actief deel te nemen in de inrichting van onze nieuwe Exact-omgeving. En tot slot was ze een periode in de rol als onze financieel coach. Ik zou daarmee echt iedereen aanraden om een gesprek aan te gaan met Marissa en haar een kijkje te geven in jouw financiële keuken voor een optimalisatieslag.

Jorn Eiting van Liempt
Seenons

Dankbaar dat ik Marissa heb ingeschakeld om mij te begeleiden bij de groei van mijn onderneming. Ik heb nog geen vaste CFO, maar had wel iemand nodig naast mijn boekhouder. Een financieel geweten die strategisch meedenkt over de groei. Want er te weinig geld overblijft, dan wil je dan niet pas na een jaar zien. Maandelijks sturen we op cijfers en adviseert Marissa in het stroomlijnen van de werkprocessen. Marissa maakt de financiële gezondheid van mijn bedrijf super helder zodat je er niet omheen kan en blijft bijsturen. Mijn boekhouder vertrouw ik, maar op Marissa kan ik financieel strategisch echt bouwen.

Arjen Mekelenkamp
Bouwexport Duitsland

Met Marissa krijgen we precies de support die we als groeiend bedrijf nodig hebben, ze denkt met ons mee over onze gehele strategische business en uitvoering. In de samenwerking is ze professioneel en doelgericht maar ook heel toegankelijk. Kortom, heel fijn om mee samen te werken en een aanwinst voor ons als bedrijf

Jochum Damstra
MakeSense Health

Als startende ondernemer was ik opzoek naar een financieel adviseur. Na een post op LinkedIn adviseerde 4 verschillende mensen mij om contact te zoeken met Marissa. Dat heb ik gedaan. En ik ben super blij dat ik dat heb gedaan. Ik heb een 6-maandentraject afgenomen en daar ben ik ontzettend tevreden over. De financiële strategie voor mijn bedrijf, Hustle & Heart Consultancy, staat als een huis. Marissa reageert snel en geeft goed advies op maat. Kortom ik zou Marissa aan iedereen aanraden.

Shenin Lebrun
Hustle & Heart Consultancy
Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Plan nu jouw strategiegesprek

Meedoen was mijn beste keuze! Wat heb ik ongelofelijk veel geleerd. Van de basics van het ondernemen, tot een hele nieuwe manier van denken. Stap voor stap steeds een beetje meer verdiepen, waardoor je het complete plaatje uiteindelijk overziet en het helemaal niet zo overweldigend blijkt te zijn als je van tevoren dacht. Wauw! Niet alleen het financiële gedeelte, maar ook andere belangrijke knelpunten van ondernemen komen voorbij. Het complete plaatje.

Julia Leguijt
Lief & Leer

Na de winstweek te hebben gevolgd, ben ik ingestapt in Marissa’s Money Making Impact School. Marissa heeft ontzettend geholpen bij het inzichtelijk maken van mijn financiële doelstellingen en een helder businessplan. Ze heeft kennis van zaken en denkt mee met de volgende stap. Dankzij haar persoonlijke sessies heb ik grip gekregen op cijfers en voel ik meer zelfvertrouwen in het ondernemen.

Saskia Swint
Mikomodo Store
Ik heb heel veel geleerd. Mijn prijzen kloppen nu, en ik heb een beter inzicht in wat ik doe. Ook stel ik de juiste prioriteiten. Ik ga volop voor de kaarsen en waxmelts. Laten we dus stellen dat ik veel bewuster onderneem nu. 🙏
Nicky Boon
BoonN
Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Plan nu jouw strategiegesprek