Diy cursussen

Op deze pagina vind je al onze beschikbare cursussen om zelf aan de slag te gaan.
Salons & Huidklinieken
Winstgevende prijzen
in jouw salon
Deze cursus is bedoeld voor eigenaren van salons of klinieken die hun prijzen momenteel op gevoel vaststellen en niet met zekerheid kunnen zeggen of deze winstgevend zijn. Misschien weet je zelfs dat je prijzen te laag zijn, maar voel je angst en weerstand om ze aan te passen. Deze cursus helpt je bij drie belangrijke aspecten:
Ondernemers met een fysiek product
Leer je cijfers lezen & ontdek de winstkansen

Deze cursus is voor jou als je al redelijk wat cijfers hebt en al even bezig bent maar je weinig snapt van je cijfers. Als je de cijfers van je boekhouder opent denk je vooral: ik zie een bedrag onderaan de streep, maar wat moet ik met deze cijfers en waar liggen de kansen? In deze cursus leer je cijfers lezen en mijn analyse methode hoe ik cijfers evalueer om verbeterpotentieel te identificeren.

Alle ondernemers
Money Mind -
Be a Moneymaker

Deze cursus helpt je aan een ijzersterke mindset en maakt van jou de ondernemer die je moet ZIJN om vol vertrouwen geld te verdienen, prijzen te vragen, naar je cijfers te kijken en strategische besluiten te nemen. In deze cursus creëren we op een simpele en nuchtere manier winstgevende gewoontes. BE A MONEYMAKER.

Ondernemers met een fysiek product
Excel / google sheets cursus voor ondernemers

De 10 allerbelangrijkste functies en vaardigheden voor ondernemers uitgelegd in eenvoudige instructievideo’s. Deze cursus is voor jou als je steeds #REF en #VALUE krijgt en geen idee hebt hoe je het oplost? In deze korte cursus laat Excel Expert Robert je zien hoe je met Excel / Google Sheets werkt en loopt stap voor stap door de belangrijkste functies voor ondernemers heen.

Ondernemers met een fysiek product
Snelle en succesvolle start

Deze cursus is voor jou als jouw omzet <1000 euro per maand en je de eerste stappen wil zetten om als een sneltrein door de startfase te gaan. Deze training focust zich onder andere op het definiëren wat jouw merk uniek maakt, doelen stellen, een winstgevende prijs en een actieplan voor meer klanten.