Snelle & succesvolle start met ondernemen

Je ziet het al voor je. Jouw eigen merk en een leven vol vrijheid. Je droomt ervan om fulltime ondernemer te worden. Jij wil jouw eigen merk starten of het nu eindelijk écht van de grond laten komen.

Jij wil het in één keer goed doen. Jij wilt direct vanuit de startblokken kunnen KNALLEN.

Deze training leert je alles wat je daarvoor nodig hebt.

Als een sneltrein door de startfase

Waarom rommelen met halve pogingen of leren van je fouten? Hoeveel tijd en energie ga jij besparen als je meteen een ijzersterke start maakt met jouw merk? En dan hebben we het nog niet eens over alle omzetkansen die jij eerder kan pakken.

Deze training leert je de fundamentele aspecten voor een ijzersterke start met jouw merk met fysieke producten. Razendsnel vooruit om eindelijk écht fulltime te kunnen ondernemen.

Door meteen sterk te starten:

Herken je jezelf hierin?

Dan is mijn training snelle start de oplossing voor jou. Ik wil jou helpen om direct een supersnelle start te maken. Want ik weet dat het kan. Dat zie ik dagelijks bij mijn klanten.

Referenties

Meedoen was mijn beste keuze! Wat heb ik ongelofelijk veel geleerd. Van de basics van het ondernemen, tot een hele nieuwe manier van denken. Stap voor stap steeds een beetje meer verdiepen, waardoor je het complete plaatje uiteindelijk overziet en het helemaal niet zo overweldigend blijkt te zijn als je van tevoren dacht. Wauw! Niet alleen het financiële gedeelte, maar ook andere belangrijke knelpunten van ondernemen komen voorbij. Het complete plaatje.

Julia Leguijt
Lief & Leer
Ik heb eindelijk de stap naar volledig ondernemerschap durven zetten.
Carlijn Timmermans
Studio Carlijn
Ik heb heel veel geleerd. Mijn prijzen kloppen nu, en ik heb een beter inzicht in wat ik doe. Ook stel ik de juiste prioriteiten. Ik ga volop voor de kaarsen en waxmelts. Laten we dus stellen dat ik veel bewuster onderneem nu. 🙏
Nicky Boon
BoonN

Dé startversneller voor jouw fysieke product

Vergelijk het met topsport. Atleten gaan ook niet meteen een marathon lopen voordat ze goed hebben getraind en de juiste voeding hebben genomen. Nee. Ze geven zichzelf eerst een stevige basis, zodat ze niet worden tegengehouden door mentale of fysieke blokkades. Deze training geeft je precies wat je nodig hebt om die finish line te halen:

Even voorstellen...
Ik ben Marissa Bonants

….en net zo dol op cijfers, strategie en financiële plannen maken als wielrennen, hardlopen, wijntjes en mijn eetclubje. In de afgelopen 10 jaar heb ik de financiën van honderden bedrijven van binnen gezien. Ik werkte als registeraccountant voor grote multinationals, vervulde een CFO functie bij een scale-up en kan binnen no-time zien wat een bedrijf nodig heeft voor het volgende niveau. Daarnaast houd ik van actie en doen. Echte stappen maken. Stappen die werken.

Stappen waar je niet mee hoeft te wachten totdat je duizenden euro’s omzet. Een succesformule die er juist voor gaat zorgen dat je razendsnel een fulltime salaris met jouw product gaat verdienen. Dit werkt ook voor jou. Ik houd van simpel en ik sta volledig achter de uitspraak van Einstein. “Als je het niet eenvoudig kan uitleggen, begrijp je het niet goed genoeg.” Ik maak alles zo simpel mogelijk, maar wel met resultaten alsof jij net de stelling van Pythagoras in het kwadraat hebt opgelost en daarmee de loterij hebt gewonnen.

Wat ga je leren?

De basis als jij van jouw hobby een beroep wil maken en erin gelooft dat het niet moeilijk is, als je weet wat je moet doen.

Module 1:
Een ijzersterk idee/aanbod

In de overvloed van bedrijven en productaanbod moet jouw idee ijzersterk zijn om als merk een plekje te veroveren. Waarom is jouw aanbod anders dan alles wat er al is? Wat zijn jouw unieke waarden? Wie is jouw ideale klant? Een uitgewerkt ijzersterk idee is jouw gids voor een succesvolle start en helpt je om o.a. feilloos je winstgevende prijs, afzetmarkt en marketingkanalen te bepalen.

Module 2:
Een winstgevende prijs

Een winstgevende prijs is de basis voor een stevig en volwassen bedrijf. Welke prijs moet je minimaal vragen voor je producten? Hoe bepaal je deze prijs? Deze module behandelt de kostprijs van je product, je verkoopkanaal (B2C, B2B, combinatie) en de waarde van je product.

Module 3:
Een succesvol bedrijfsplan
op één A4

Is je business idee leuk én kun je er genoeg geld mee verdienen? Wat hou je echt over aan jouw bedrijf? Let op: dit kan pijnlijk zijn als je het afzet tegen je huidige situatie. Is het haalbaar en winstgevend of blijft het een droom? Niet omzet maar winst geeft je bedrijf bestaansrecht. Geen eindeloze sheets, maar één simpel uitgewerkt plan. Deze module geeft antwoord op de vraag hoeveel producten je moet verkopen voor jouw salaris. Het neemt je mee langs de verschillende uitgaven waar je rekening mee moet houden.

Tijdelijke bonussen

Schrijf je nu in en ontvang deze bonussen:

4 voorbeeldcasussen van winstgevende bedrijven (zodat jij kunt spieken)

Een Q&A-sessie met de groep, waarin je me alles kunt vragen én kunt connecten met collega-ondernemers.

Een actieplanner voor focus, motivatie en structuur. Gegarandeerd succes, zodat je van dat idee in je hoofd naar concrete actie overgaat.

Schrijf je in en let's go!
Wil je nu eindelijk eens die drempel over? Wacht dan niet langer.

Neem actie en schrijf je in.
Je krijgt meteen toegang tot de training.

REFERENTIES

Ik, als creatief marketeer, kan alles uitdenken. Maar financieel overzicht en een duidelijk financieel doel is lastiger. Dit overzicht heeft Marissa gebracht. Want overzicht brengt rust en focus!
Fleur
Flora Bandana

Super hoe jij met cijfers kan onderbouwen wat de resultaten kunnen worden, dat geeft vertrouwen en motivatie om aan de slag te gaan. En bovenal: het geeft zelfvertrouwen!

Bianca Hendriksen
More than Rubies

Het volgen van de cursus geresulteerd in meer en een beter zakelijk financieel inzicht en een duidelijke financiële forecast/doelen om mee aan de slag te gaan. Dank je wel Marissa!

Laurel Bodenhorst Meyer

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze training interessant?

Deze training is interessant voor starters die meteen een snelle en succesvolle start willen maken met hun merk. Deze training is interessant voor starters die nu te lang blijven vasthangen in vragen als: Wat als het niet lukt? Ga ik wel genoeg geld verdienen? Kan ik dit wel? Is mijn product niet te duur?

Deze training is voor jou als je geen geld en tijd meer wilt verspillen en klaar bent met die ‘Ik ga nu echt beginnen’-startfase.

Ondernemen is een vak en hulp vragen een kracht.
Ondernemers met een fysiek product, creatieve makers, foodbedrijven, stenen winkels en webwinkels zullen de meeste waarde uit deze training halen.

Voor deze training is geen financiële voorkennis vereist. Deze training is echt gericht op de beginnende ondernemer.

Wat is het verschil met The Money Making Impact School

The Money Making Impact School is een grootser en uitgebreider traject van 6 maanden. The Money Making Impact School is een groepstraject met persoonlijke begeleiding waarin we ook veel focus hebben op implementeren en acties. Het grootste verschil is dat snelle start echt toeziet op de basis (een ijzersterk idee, een winstgevende prijs en een bedrijfsplan). In The Money Making Impact School gaan we vooral ook uitvoeren en houden we ons o.a. bezig met het managen van geld en het steeds weer kiezen van de slimste en meest winstgevende volgende stap. Mocht je na het volgen van de training snelle & succesvolle start besluiten om The Money Making Impact School te volgen dan verrekenen we het aankoopbedrag van Snelle & Succesvolle start.

Wanneer start de training?

Je krijgt meteen toegang tot de training en de online modules. Je ontvangt een uitnodiging per mail voor de bonus Q&A met de andere deelnemers.

Wat heb je nodig om het programma te volgen?

Om het programma te volgen heb je enkel een laptop nodig, of je kunt de video’s op een telefoon of tablet bekijken. 

Hoe lang houd ik toegang tot de training?

Voor altijd. Of in ieder geval, totdat mijn bedrijf, ik en het internet bestaat. Je begrijpt het.

Hoe lang duurt de training?

De video’s duren +/- 4 uur en daarnaast is het aan te raden om wat tijd te reserveren om de opdrachten te maken en er echt alles uit te halen. Laten we zeggen +/- 5 uur voor een knallende start.

Krijg je een diploma?

Je krijgt bij het volgen van deze training niet standaard een diploma. Een certificaat van deelname kan wel op aanvraag door ons worden verstrekt, waarbij wij kunnen kijken welke onderdelen zijn gevolgd. Bij deze training zit geen eindtoets of examen. Je maakt de training echt voor jezelf om een betere ondernemer te worden. Er is daarom ook geen vrijstellingsbeleid. Mocht je een bepaald onderdeel niet willen volgen? Dan kun je verder naar het volgende onderdeel. Maar, voor het beste resultaat, volg je de gehele training. 

Ik heb een andere vraag.

Stuur een mailtje naar contact@marissabonants.nl en we helpen je graag verder.

Training snelle &
succesvolle start

De investering

€497

Wat krijg je concreet: