(Junior) Financieel expert

In deze rol help je mij, samen met de andere financieel expert, met verschillende operationele financiële taken.

De belangrijkste taken zijn:
 • Vragen beantwoorden in de financiële documenten van de deelnemers aan The Money Making Impact School.
 • Bijwerken van financiële modellen en maandrapportages voor 1-1 klanten.
  Het is een operationele functie en mijn klanten groeien in omvang en aantal.
  En dat is top.

Voor mij en misschien ook wel voor jou.

Ik zoek een werkstudent / junior die mij kan helpen bij verschillende operationele taken. Van het bijwerken van finance modellen en plannen, tot het maken van projecties en bijwerken van maandrapportages.

Wat zoek ik?
 • Een junior (mag ook werkstudent zijn) die goed is met cijfers en excel. Je hebt een basiskennis accounting en weet goed de verschillen tussen bijvoorbeeld een balans, winst&verliesrekening en cashflow
 • Je kunt goed excellen / in google sheet werken. Sumifs, VLOOKUP, Indexmatch. Geen probleem voor jou.
  Je bent enorm klantgericht.
 • Je raakt nooit geïrriteerd als je een vraag nog een keer moet beantwoorden. Mijn klanten worden cijfer helden, maar er is een reden dat ze een traject gaan volgen. Je neemt dus niets aan als ‘logisch’ of ‘dat snap je toch’. Je helpt ze totdat het 100% helder is.
 • De klant is koning, ook als ze iets willen aanpassen in een projectie of per ongeluk wat van jouw formules hebben verwijdert in de sheet.
 • Omdat je veel klantvragen ziet en ook ziet waar er ‘struggles’ zitten kom je pro-actief met verbeteringen om de programma’s nóg beter te maken voor de klant.
  In beginsel werk je vooral samen met de klanten in een google sheet en beantwoord je vragen in Circle. Gedurende de tijd kunnen we hier ook calls met klanten aan toevoegen.

Op dit moment is er al een (junior) financieel expert aangesloten bij mijn team en het is dus belangrijk dat je goed met hem en mij kan communiceren.

Het is een ontzettende pré als je ook commercieel bent. Je kunt de echte ‘ondernemers parels’ herkennen als ze behoefte hebben aan een ‘hoger niveau’ programma of juist kunnen inspelen op extra ondersteuning.

Mijn bedrijf is de afgelopen jaren flink gegroeid en zal alleen maar meer groeien. Het aantal uren dat ik voor je heb zal dus ook alleen maar meer worden, wat betekent dat ik dus niet 1 van je ‘honderden’ klanten kan zijn.

Het is voor mij belangrijk dat je flexibel beschikbaar bent, maar sowieso op donderdag en vrijdag beschikbaarheid hebt. Ik verwacht in beginsel zo’n 20 uur per maand voor je te hebben, maar dit kan zeker meer worden.

Lijkt het je wat?

Stuur me in dat geval een mailtje op contact@marissabonants.nl met in het onderwerp ‘Sollicitatie financieel expert?’ en vertel me in die mail:

 • Waarom je gelooft dat wij een perfecte match zijn
 • Bij wie je ervaring op hebt gedaan met de taken waar ik ondersteuning bij zoek + hoe lang je al ervaring hebt in dit werk
 • Welke taken je absoluut niet doet
 • Wat je tarief is

Ik kijk uit naar je bericht!

Groet, Marissa