Financieel adviseur in Amsterdam

Wanneer heb je een financieel adviseur nodig?

Jouw bedrijf kan wel een financieel adviseur gebruiken als:

Je bedrijf groeit harder dan je financiële kennis.

Je weet diep van binnen wel dat je financiën belangrijk zijn, maar je mist de kennis en het inzicht om je bedrijf te sturen naar een professioneler, volwassener en winstgevender bedrijf en grip te houden op je cijfers. En heel eerlijk, je vindt cijfers eigenlijk ook gewoon niet leuk, terwijl de financiële onrust die je nu ervaart jou en de groei van jouw bedrijf belemmert.

Je vraagt je af hoe je de steeds grotere bedragen die je moet inkopen gaat voorfinancieren, welke investeringen slim zijn om te maken, hoeveel je jezelf kunt uitbetalen als je ook rekening moet houden met de belastingen of bijvoorbeeld hoe je de winstmarge op jouw producten kunt verbeteren.

Stiekem had je gehoopt dat de boekhouder hier het antwoord op zou hebben, maar helaas. Het advies van een financieel groeistrateeg start waar de boekhouder stopt. Want wat zijn, specifiek voor jouw bedrijf, de meest winstgevende keuzes?

Jouw groei heeft de grip ingehaald

Je stuurt jouw bedrijf vooral op onderbuikgevoel en intuïtie. Overzicht, structuur en inzicht? Dat ontbreekt volledig. De laatste tijd is jouw merk snel gegroeid in omzet en daarmee ook in complexiteit. Keer op keer begin jij weer vol goede moed aan een nieuw excel document om jouw cijfers bij te houden of een financieel plan te maken. Het resultaat is een wildgroei van ontelbare verschillende excel bestanden, google sheets, financiële krabbeltjes op papier en nog meer chaos. Je voelt de onrust omdat je niet zeker weet of je de grote inkoopfactuur voor de nieuwe collectie wel tijdig kan betalen of denkt: geen idee hoeveel geld ik apart moet zetten voor de belastingdienst of een buffer en durft daardoor niet te investeren in de groei van jouw bedrijf. Jij bent toe aan een helder financieel dashboard zodat je exact weet hoe je ervoor staat en hoe je moet bijsturen. Want enkel op basis van volledig en juist financieel inzicht kun je strategischere bedrijfskeuzes maken en tijdig bijsturen op de verwachte liquiditeit in jouw bedrijf.

Je wil opschalen en groter groeien op een winstgevende manier

Jij voelt dat je aan de vooravond staat van grote groei. Jij bent er volledig van overtuigd dan de winstpotentie in jouw bedrijf ongekend is. Je voelt de winstkansen, maar ziet ze niet (meer). 

Je bent toe aan 100% eerlijkheid en kritisch advies om de winstkansen in jouw bedrijf op te sporen en te verzilveren en winstlekkages razendsnel te dichten.

Zet de eerste stap en ontdek de eerste winstkans in jouw bedrijf
Start nu de test en ontdek of jij nu je financiën onder controle hebt...
maar vooral waar voor jou de allereerste winstkans ligt om mee aan de slag te gaan.
Marissa Bonants & team - Financieel adviseurs in Amsterdam
Ik, Marissa Bonants, ben opgeleid tot register accountant en help nu vooral snelgroeiende ondernemers om financieel succes te behalen. Samen met mijn team maken we jouw cijfers overzichtelijk en helder op de meest simpele manier. “De enige accountant die cijfers simpel en leuk kan maken” Na economische studies en post-master accounting maakte ik carrière als registeraccountant op de Zuid-as. Ik irriteerde me vaak mateloos aan de wolligheid, onbegrijpbare termen en onnozele hoeveelheid regeltjes in de financiële sector. Dat snapt toch niemand? Zo gaan cijfers toch nooit vóór je werken als ondernemer? Dit moest anders. Hoe meer grote corporate bedrijven ik van binnen zag in mijn carrière, hoe meer ik ontdekte dat er verband was tussen ‘grip op je cijfers’ en ‘meer winst en bedrijfsgroei’. Juist door het volledig helder hebben van je cijfers ga je razendsnel winstkansen spotten. Ik begon voor mezelf en beet mezelf totaal vast in de missie om bedrijven (vooral met een fysiek product) winstgevender te maken door middel van een ijzersterke financiële strategie op basis van cijfers.
Op een dag zei een van mijn klanten:

“Jij hebt de Midas Touch. Het lijkt wel of al jouw ideeën - voor anderen en voor jezelf - in goud veranderen”.

Ik realiseerde dat ik keer op keer dezelfde stappen doorloop met bedrijven. Tuurlijk, afgestemd op het specifieke bedrijf. Zo onstond mijn Midas Touch ™ methode.

“Ook wel: “The Golden Touch”. De gave om te verdienen aan alles wat men onderneemt. Afgeleid uit de Griekse mythologie waar koning Midas de gave had om alles wat hij aanraakte in goud te veranderen.

Met mijn Midas Touch ™ methode maak je cijfers en succes belachelijk simpel, juist als je niets met cijfers hebt. De stappen uit The Midas Touch ™ methode zijn toe te passen in elke groeifase. Door het leren van deze methode ga je razendsnel winstkansen ontdekken én verzilveren.

Hoe sneller je ze onder de knie krijgt, hoe langer je profiteert van het resultaat.

Al 1000+ ondernemers gebruiken deze methode.
Sommigen om hun eerste dikke salaris uit hun webshop te halen, anderen zetten koers naar hun tweede miljoen. Al 1000+ ondernemers gingen je voor.

In welke vormen geef ik financieel advies?

Van een bedrijf starten tot uitbouwen tot een imperium of zelfs verkopen. Elke fase heeft
haar eigen uitdagingen én vooral kansen.

De beste oplossing hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen naar meer financieel inzicht, grip op de cijfers en winstgevendheid, is afhankelijk van de fase waar je nu in zit.

Let op: de onderstaande indeling qua omzet is een indicatie en kan per bedrijf en situatie verschillen.

1.

<20k omzet per maand

2.

>20k omzet per maand

3.

>100k omzet per maand

4.

Maatwerk

The Money Making Impact School

The Money Making Impact School is het programma voor creatieve artiesten die fysieke producten verkopen, nu een omzet <20.000 euro per maand draaien en willen stoppen met hobbyen.

Na The Money Making Impact School heb jij heldere en concrete financiële doelen, verkoop je jouw producten voor prijzen waar je niet alleen omzet mee maakt maar vooral ook winst, heb je een kraakhelder financieel plan, weet je welke acties winst opleveren en met welke 1000 to-do’s je meteen kan stoppen. We bouwen een financiële structuur zodat jij heel jouw ondernemerschap grip houdt op jouw cijfers en razendsnel winstkansen blijft spotten en verzilveren.

In The Money Making Impact School gaan we eindelijk een stabiel salaris verdienen met de verkoop van jouw fysieke product. Binnen 6 maanden staat jouw bedrijf zo sterk dat je kunt stoppen met jouw loondienst baan of die saaie ZZP klussen. Lachend maak jij elke maand, minimaal, 3000 euro over naar jouw privé rekening.

Expand

Expand is het programma voor merkeigenaren die weten dat hun fysieke product briljant is en goed verkoopt (nu >20K omzet per maand) en nu winstgevend willen opschalen zonder nog harder te gaan werken.

In Expand focussen we ons erop om binnen no-time jouw winstverdubbelaar in kaart te brengen om vanuit daar verder te bouwen. Dit programma is een combinatie van een maatwerk financiële analyse op de huidige cijfers om jouw winstkansen en winstlekkages in kaart te brengen, een maatwerk financieel dashboard en vooral een ijzersterke strategie om van doelen stellen naar doelen behalen te gaan.

Road to one million

Het financieel groeitraject is een exclusief 1-op-1 advies en coaching traject.

Road to one million is voor jouw merk als je tegen complexe, financiële vraagstukken aanloopt en het gevoel hebt dat je alle ‘standaard programma’s’ al hebt uitgespeeld. Het doel is simpel: Op hoge snelheid naar 1 miljoen per jaar. Dit programma is enkel geschikt voor merkeigenaren waarvoor lekker verdienen niet genoeg is maar een miljoenen imperium de standaard is. 

Of je nou afstevent op een exit of gewoon grenzeloos wil groeien. We elimineren alle nutteloze nonsens in jouw business en optimaliseren jouw winstgevende systeem op basis van financieel inzicht zodat jouw business significant stijgt in waarde.

Maatwerk

Eerlijk? 99% van de bezoekers op deze website passen perfect in ofwel The Money Making Impact School, Expand of The road to one million.

Maar er zijn uitzonderingen. Mijn scherpe blik, financiële kennis en strategische ‘ik zie binnen no-time alle kansen’ altijd aanwezig. Om je een idee te geven wat voorbeelden.

Wil je financieel advies?

Boek nu jouw strategiegesprek.
In dit gesprek zoomen we specifiek in op jouw bedrijf en casus. Ik deel je concrete eerste stappen die jij kunt zetten en we onderzoeken of en hoe ik je verder kan helpen.

Resultaten van mijn financieel advies

Waarom zou je mij inschakelen als financieel adviseur in Amsterdam?

Financieel adviseurs zijn er in overvloed. Waarom ben ik een geschikte keuze voor jou?

Benieuwd welke winstkansen ik zie voor jouw bedrijf en hoe ik je kan helpen aan meer financieel inzicht en rendement? Boek nu jouw strategiegesprek.