Financieel adviseur in Amsterdam nodig?

Ben je op zoek naar een financieel adviseur in Amsterdam? En herken je jezelf in de volgende punten?

 •   Je bedrijf groeit harder dan je financiële kennis.
 •   Je weet diep vanbinnen wel dat je financiën belangrijk zijn, maar je mist de inzichten om je bedrijf de juiste richting op te sturen.
 •   Je boekhouder heeft niet alle antwoorden die je zoekt.

Als financieel groeistrateeg help ik je graag deze problemen oplossen. Hoe? Dat vertel ik je nu.

Een financieel adviseur: heb je die wel nodig?

Heb je het knagende gevoel dat je geen grip hebt op je cijfers? Twijfel je over bepaalde financiële stappen?

Dan is het tijd voor een financieel sparringpartner in Amsterdam met verstand van zaken.

 Als financieel adviseur in Amsterdam richt ik me voornamelijk op snelgroeiende start-ups. Dit zijn start-ups met ambitie en scale-ups, die door willen groeien naar een professioneel bedrijf.

Wie heeft er nu baat bij financieel advies?

Heb je een (web)winkel, zet je een fantastisch product op de markt of heb je meerdere projecten en/of diensten?

Als wij samen aan de slag gaan, dan help ik je financiële kansen optimaal te benutten. Ik garandeer je dat jouw bedrijf gaat groeien met mijn hulp. Hoe meer cijfers je hebt, hoe beter ik je kan helpen.

In welke vormen geef ik financieel advies?

 • The Money Making Impact School

Bij de Money Making Impact School leer je hoe je financiële doelen kunt stellen, afgestemd op jouw onderneming. Wat je gaat leren is hoe je de juiste prijs kunt bepalen, een helder inzicht en overzicht in je cijfers krijgt en weet je hoe je een financieel plan kunt maken. Deze opleiding geeft jou toegang tot 10 online modules (incl. een bonusmodule), een maandelijks live vragensessie, je ontvangt de beste templates en sheets en ook toegang tot verdiepende masterclasses. The Money Making Impact School levert meer rust en focus, zodat jij je kan inzetten voor meer winst.

 • Financieel Mastermind Programma

Ben je een gevestigde organisatie en wil je financieel en winstgevend groeien? Dit is het ultieme programma voor baanbrekende merken. Het Financieel Mastermind Programma biedt meer omzet, winst, financiële rust, groei en meer geld op de bank. In dit programma krijg je op maat 1-op-1 advies, groepscoaching en verschillende inzichten van experts. Ik leer je om bepaalde dingen los te laten die kunnen blokkeren en meer te sturen op cijfers, waardoor zelfvertrouwen en beslissingsvermogen toenemen. Zodat jouw merk van 200K omzet naar 200K winst kan groeien.

 • Financieel groeitraject

Het financieel groeitraject is een exclusief 1-op-1 advies en coachingtraject. In het groeitraject ga je 1-op-1 aan de slag met je financiële vraagstukken om je bedrijf gezond te laten groeien en winstgevend te maken. Je bent verbonden met een aantal pijlers en je krijgt 6 maanden lang intensieve begeleiding. Daarbij maak je een financieel plan en een strategie voor de komende maanden. Ook maken we een financieel dashboard, een trelloboard met belangrijke actiepunten en krijg je toegang tot The Money Making Impact School. Dit groeitraject brengt een volledige financiële transformatie van je business.

Dankzij financieel inzicht bouw je een bedrijf met meer waarde én houd je meer geld, meer tijd en meer energie voor jezelf over.

Neem nu de eerste stap naar meer rust in je leven!

Resultaten van mijn financieel advies

Je wordt een betere CEO

Door een financieel adviseur in Amsterdam in te schakelen, heb jij sneller en beter inzicht in het totale financiële plaatje van je bedrijf. Dat bespaart je tijd en geld. Je maakt namelijk vol vertrouwen sterke en slimme financiële keuzes. Je blijft aan het roer staan van je bedrijf en groeit als CEO, zonder knagend gevoel over de cijfers.

 

Grip op je cijfers

Door samen met een financieel adviseur naar je cijfers te kijken, zorg je ervoor dat financiële beslissingen nu onderbouwd zijn. Je krijgt ijzersterke grip op je cijfers. Enkel keuzes maken op basis van je onderbuikgevoel is verleden tijd. Welkom financiële groei!

 

Groei en meer rendement

Je plan, omzet en winstdoel zijn nu niet meer uit de lucht gegrepen, maar gebaseerd op een haalbaar financieel plan. Plannen worden werkelijkheid en doelen worden behaald, omdat we continu monitoren en bijsturen naar nieuwe winstkansen, en winstlekken dichten.

 

Rust en meer tijd

Stel je eens voor dat je niet meer gestrest in je cijfers hoeft te speuren, zoekend naar antwoorden. En dat je niet meer Google hoeft te raadplegen voor tips om je bedrijf te laten groeien – zonder resultaat. Met hulp van een financieel adviseur weet je zeker dat je effectief advies krijgt en antwoorden krijgt waar je écht verder mee komt.

Succesverhalen

Ontzettend blij met Marissa aan mijn zijde bij het opzetten van mijn start-up. Marissa weet veel, werkt snel en heeft een proactieve houding. Met haar is het niet alleen maar naar saaie Excelsheets staren, maar samen creatief aan de slag om te groeien.
Dus: ben je op zoek naar een financieel strateeg, dan kan ik Marissa van harte aanbevelen.

Sophie van Felius - Nomly

Dankzij Marissa kreeg ik hele waardevolle inzichten! Niet alleen in mijn financiën in uitgaven, maar vooral hoe ik mijn verdienmodellen en omzetdoelen kan realiseren. Ik merk nu op korte termijn al resultaat en ben het geeft me skillset waar ik mijn hele ondernemers carrière nog profijt van heb!

Cathelijn Paling - Cath&Co.

Marissa is a fantastic Financial advisor. She has helped me come to a better understanding of how to look at cash flow, monthly budgets and financial projections. She has helped me immensely and I recommend her to anyone who is looking for financial advice!

Justin Wright - The Right Chiro

Dankbaar dat ik Marissa heb ingeschakeld om mij te begeleiden bij de groei van mijn onderneming. Ik heb nog geen vaste CFO, maar had wel iemand nodig naast mijn boekhouder. Een financieel geweten die strategisch meedenkt over de groei. Want er te weinig geld overblijft, dan wil je dan niet pas na een jaar zien. Maandelijks sturen we op cijfers en adviseert Marissa in het stroomlijnen van de werkprocessen. Marissa maakt de financiële gezondheid van mijn bedrijf super helder zodat je er niet omheen kan en blijft bijsturen. Mijn boekhouder vertrouw ik, maar op Marissa kan ik financieel strategisch echt bouwen.

Arjen Mekelenkamp - Bouwexport Duitsland

Waarom zou je mij inschakelen als financieel adviseur in Amsterdam?

Financieel adviseurs zijn er in overvloed. Waarom ben ik een geschikte keuze voor jou?

 • Direct inzicht in jouw huidige financiën.
 • Geen vakjargon, maar snelle, simpele en directe communicatie.
 • Ruim 6 jaar fiscale en financiële ervaring als registeraccountant.
 • Doelgericht en dol op financieel sterk ondernemen, gecombineerd met een ondernemersmindset.
 • Financieel sterk ondernemen doe je niet alleen. Ik heb een netwerk opgebouwd met andere business coaches en financiële experts, waaronder fiscalisten en de beste boekhouders.

Benieuwd of we een goede match zijn? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Een financieel coach nodig?

Ben je op zoek naar een financieel coach die je advies geeft en helpt bij al jouw financiële vraagstukken? Iemand die met een kritische blik naar je business kijkt en een duidelijke koers voor je uitstippelt, zodat je onder aan de streep meer winst overhoudt en kunt groeien met je business?

Wil je weten hoe ik je kan helpen om jouw onderneming te laten groeien naar een next level business? Lees dan meer over mijn groeitraject.