Financieel advies voor bedrijven

Financieel advies voor bedrijven is een vak apart.

Om winstgevend te groeien zijn de cijfers het kloppend hart van jouw bedrijf.

Als je je cijfers goed begrijpt, kun je moeiteloos winstkansen ontdekken en deze optimaal benutten.

Kun je jouw cijfers goed lezen en interpreteren?

Dan heb je goud in handen.

‘Grip op je cijfers = grip op je droombusiness’

Wat moet ik nu met al die cijfers?

Jij bent een ondernemer met een fantastisch bedrijfsconcept. Jij hebt veel vertrouwen in jouw product en aan motivatie en ambitie ook geen gebrek. Maar echt financieel gezond en winstgevend ondernemen is een ander verhaal.

Herken jij je in deze omschrijving? Dan zijn wij een ideale match. Ik bied financieel strategisch advies aan ondernemers als jij.

Wat kan financieel advies voor jouw bedrijf doen?

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van financieel advies voor bedrijven. Een aantal manieren waarop ik jou kan helpen:

1.

<20k omzet per maand

2.

>20k omzet per maand

3.

>100k omzet per maand

1.

<20k omzet per maand

2.

>20k omzet per maand

3.

>100k omzet per maand

4.

Maatwerk

The Money Making Impact School

In The Money Making Impact School leggen we jouw financieel sterke fundament.

In dit programma gaan we van ‘artiest naar cijferheld met geld’. Dit programma zou je ook ‘van quitte naar cash’ kunnen noemen.

The Money Making Impact School is het programma om (eindelijk) een stabiel salaris te gaan verdienen met de verkoop van jouw fysieke product.

Het programma is voor ondernemers met een fysiek product die nu een omzet <20.000 euro per maand draaien en willen stoppen met hobbyen.

Na het volgen van dit programma heb je kraakheldere doelen, een winstgevende prijsbepaling, een financieel plan én actieplan zodat je weet hoe je van doelen stellen naar doelen behalen gaat. Oftewel, alles zodat jij merk met fysieke producten binnen 6 maanden zo sterk staat dat je kunt stoppen met jouw loondienst baan of die saaie ZZP klussen. Lachend maak jij elke maand, minimaal, 3000 euro over naar jouw privé rekening.

Een voorproefje krijgen van The Money Making Impact School?

Krijg concrete handvatten die jij meteen kunt implementeren voor meer financieel inzicht en winst

Meld je aan voor mijn gratis masterclass: In 5 stappen meer financieel inzicht en winst voor jouw merk.

Marissa en The Money Making Impact School was exact wat ik als creatieve ondernemer nodig had. Het heeft mijn hoofd en cijfers geordend. Marissa kijkt cijfermatig naar creatieve ideeën, maar wel met een creatieve invalshoek. Het is de perfecte basis waar je én je creativiteit in kwijt kan én wat houvast geeft. Het programma geeft me houvast in wat ik moet doen voor succes, een fijn salaris en een haalbaar resultaat.

Chantal Horsthuis
Aimelie

Door het volgen van The Money Making Impact School heb ik de stap naar het volledig ondernemerschap durven zetten!

Carlijn Timmermans
Studio Carlijn

Met dank aan Marissa heb ik nu veel meer inzicht in mijn cijfers. Ik weet welk budget ik uit kan geven aan adverteren, en hoe ik uit moet rekenen of de advertenties ook daadwerkelijk wat opleveren. Daarnaast weet ik nu welke producten de meeste winst opleveren, en welke producten niet. Ik heb nu veel meer grip op mijn financiën en kan een beter plan maken voor de toekomst.

Wendy Stolp
Kauwsieraden.nl

Expand

Expand is het programma voor merkeigenaren die weten dat hun fysieke product briljant is en goed verkoopt (nu >20K omzet per maand) en nu winstgevend willen opschalen zonder nog harder te gaan werken.

Binnen no-time brengen we jouw winstgevende groeiversneller in kaart om vanuit daar verder te schalen. Alles met het doel om jouw business te laten groeien in winstgevendheid.

Expand is voor jou als jij al bewezen successen hebt geboekt en het vanaf de buitenkant lijkt alsof je een bloeiend merk hebt. Maar waarom voelt je bedrijf steeds zwaarder aan? Je bent moe omdat je nog steeds met je poten in de klei pakketjes staat in de pakken en teveel operationele brandjes blust. Het lijkt wel alsof je een stukje van de puzzel mist. Je hebt ondertussen geconcludeerd dat nog meer geld brengen naar jouw marketing agency je niet gaat helpen en de adviezen die je tot nu toe van de boekhouder hebt gekregen hebben je ook nergens gebracht, of in ieder geval niet naar meer winst.

Jouw vragen zijn ineens van een heel ander niveau geworden zoals:

Dan is Expand het programma voor jou. We gaan, door middel van financieel inzicht, op zoek naar jouw winstkansen en verzilveren deze vervolgens door een ijzersterke strategie.

Meer weten over mijn methode en of die past bij jou en jouw bedrijf?

Schrijf je in voor mijn gratis exclusieve Expand Masterclass.

Deze masterclass is niet voor iedereen. Enkel voor merkeigenaren die weten dat hun fysieke product briljant is en goed verkoopt (nu >20K omzet per maand) en nu willen opschalen zonder nog harder te gaan werken.

In 60 minuten leer ik jou de 3 belangrijkste strategieën om jouw merk met fysieke producten op te schalen naar meer omzet, winst én vrijheid. Met financieel inzicht en een ijzersterke strategie als basis, zonder dat je nu al briljant hoeft te zijn met cijfers.

Referenties

“Marissa, hierbij wil ik je bedanken voor je input bij KASSL. In een kort tijdsbestek heb ik door jou de slagen kunnen maken die ik nodig had en waarmee ik klaar ben voor vragen/antwoorden van aandeelhouders/stakeholders maar vooral voor mijzelf om duidelijk inzichtelijk te hebben hoe de cashflow er komende periode uit zal gaan zien. Ik zou je aan iedereen aanraden en hoop dat je nauw betrokken blijft bij KASSL!”

Charlotte Schreuder
KASSL Editions

Dankzij Marissa’s expertise op financieel vlak, haar ervaring met het inzicht geven in de cijfers en haar persoonlijke aanpak, heb ik na een flink aantal jaren ondernemen eindelijk goed inzicht in mijn cijfers. Het is zelfs leuk nu bezig te zijn met doelen stellen, plannen maken om de doelen te behalen en het verwerken van mijn cijfers. Omdat ik nu duidelijke redenen en argumenten heb voor bepaalde doelstellingen en prijsberekeningen. Ben jij op zoek naar iemand om jou te helpen de financiële kant van jouw onderneming te professionaliseren – bel Marissa! Heel erg bedankt voor al je inzet om mijn bedrijf in de basis nog sterker te maken!

Faryel Bhailal
Amsterdam Cupcake Company

Ik heb bij Marissa het 1-op-1-traject doorlopen en zit momenteel in haar mastermindtraject. Het is erg fijn samenwerken met Marissa en ze zegt waar het op staat. Ook heb ik nu na het 1-op-1-traject veel meer inzicht in mijn cijfers, heeft ze mij een handige tool gegeven waarin ik heel makkelijk kan zien hoe het ervoor staat deze maand en hebben we mijn doelen opgesteld, waardoor ik ook echt weet waar het naartoe moet. Aanrader!

Anne van Heugten
Nox Studio Interiors

Road to one million

Dit programma is enkel geschikt voor merkeigenaren waarvoor lekker verdienen niet genoeg is maar een miljoenen imperium de standaard is.

In the Road to one million gaan we samen voor gezonde groei en financieel succes. Op hoge snelheid naar 1 miljoen per jaar.

Disclaimer: gedurende het jaar kan dit zomaar meer worden.

Het doel is simpel: In 1 jaar naar een top omzet én winst waarvan je nu nog niet weet wat je ermee moet doen.

Voor wie is The road to 1 million?

Samenwerken in The Road to 1 million is altijd maatwerk en volledig afgestemd op jouw bedrijf.

Simpel: ik en mijn team geven we wat er nodig is voor de kortste weg naar jouw financiële doel wat te groot voelt om uit te spreken.

We vinden jouw goudmijn en killen de bottle neck. Want het antwoord: dat ligt verborgen in jouw cijfers.

Heb je de moed om 1 miljoen te verdienen? Enkel bedoeld voor bizar ambitieuze ondernemers.

Marissa, hierbij wil ik je bedanken voor je input bij KASSL. In een kort tijdsbestek heb ik door jou de slagen kunnen maken die ik nodig had en waarmee ik klaar ben voor vragen/antwoorden van aandeelhouders/stakeholders maar vooral voor mijzelf om duidelijk inzichtelijk te hebben hoe de cashflow er komende periode uit zal gaan zien.Ik zou je aan iedereen aanraden en hoop dat je nauw betrokken blijft bij KASSL!

Charlotte Schreuder
KASSL Editions

Met Marissa krijgen we precies de support die we als groeiend bedrijf nodig hebben, ze denkt met ons mee over onze gehele strategische business en uitvoering. In de samenwerking is ze professioneel en doelgericht maar ook heel toegankelijk. Kortom, heel fijn om mee samen te werken en een aanwinst voor ons als bedrijf.

Jochum Damstra
MakeSense Health

Marissa kwam bij ons binnen om een moment dan onze financiën ons boven het hoofd gegroeid waren. Ze heeft met enorm veel vakkennis, geduld en teamspirit onze hele financiën op orde gekregen. Ze begreep direct de problematiek en had snel een oplossing paraat – ook met onze interne systemen raakte ze zeer snel vertrouwd. Ze is volhoudend, bijt zich vast in de casus en geeft niet op tot er een oplossing is. Met een duidelijke forecasting heeft ze rust geschept in onze bedrijfsvoering. Ik kan Marissa dan ook van harte aanraden.

Monika Silva
Gauge81

Maatwerk

Voor een handjevol A-merken verricht ik financieel strategisch advies op maat.

99% van de bezoekers op deze website passen perfect in ofwel The Money Making Impact School, Expand of The road to one million.

Maar er zijn uitzonderingen. Voor een handjevol A-merken verricht ik financieel strategisch advies op maat. Voor merken die al (ver) boven de 1 miljoen omzet per jaar zijn gegroeid.

Mijn scherpe blik, financiële kennis en strategische ‘ik zie binnen no-time alle kansen’ altijd aanwezig. Om je een idee te geven wat voorbeelden.

Andere maatwerkoplossingen voor bedrijven met een omzet < 1 miljoen bieden wij onder andere aan in het maken van een financieringsplan voor investeerders of het maken van een pitchdeck.

In dit gesprek zoomen we specifiek in op jouw bedrijf en casus. Ik deel je concrete eerste stappen die jij kunt zetten en we onderzoeken of en hoe ik je verder kan helpen.

Financieel strategisch advies is 100% iets voor jouw bedrijf.

En dit is waarom:

Cijfers liegen niet.
Ze vertellen je waar jouw winstkansen zitten.

Elk bedrijf heeft ontelbare winstkansen. Winstkansen zijn er in twee soorten: vrijheidskansen en verdienkansen. Ik leer je naar jouw business en cijfers kijken waardoor je steeds maar 1 vraag hoeft te stellen:

‘Is het een verdienkans of een vrijheidskans?’

Ja → Optimaal benutten
Nee → Niet naar kijken.

Het antwoord ligt altijd verborgen in jouw bedrijf: in jouw cijfers. Doordat we inzicht krijgen in alle cijfers van jouw bedrijf kunnen we een maatwerk financieel strategisch plan maken zodat jij (eindelijk) van doelen stellen naar doelen behalen gaat. Cijfers liegen namelijk niet, ze vertellen de waarheid.

Je hoeft niet alle ballen alleen hoog te houden

De meeste ondernemers gaan te laat op zoek naar financieel strategisch advies voor hun bedrijf. Ze hebben het idee dat ze alles zelf moeten kunnen. Maar in de werkelijkheid heeft iedereen zijn of haar eigen expertise. Als CEO van je bedrijf voelt het alsof je constant alle ballen hoog moet houden en ik weet zeker dat je meer aan je hoofd hebt dan jouw cijfers. Of wellicht is het gewoon niet jouw expertise, het is immers ook een vak apart.

Het is ook spannend, maar daar zit de groei.

‘Het zijn mijn cijfers, ik vind het best spannend om iemand mee te laten kijken’. Maar je besteedt toch ook social media, teksten schrijven en productontwikkeling uit? Het gekke is dat veel marketingactiviteiten het topje van de ijsberg zijn – terwijl cijfers het fundament zijn. Wanneer je door deze angst en weerstand breekt, zal winstgevende groei en meer salaris het resultaat zijn. Daarnaast zijn alle samenwerkingen altijd vertrouwelijk, daar kun je van op aan.

Goed financieel advies voor bedrijven is dus goud waard.

Ik ben Marissa Bonants en een groot cijferliefhebber.

Al van jongs af aan ben ik geboeid door cijfers en het ondernemerschap.

Na een studie bedrijfseconomie, een post-master tot registeraccountant en een carrière op de Zuid-as werd het tijd om in het diepe te springen. Om mijn eigen ondernemersdroom na te jagen en jou te helpen bij het financieel sterk laten groeien van jouw bedrijf.

Ik ben er klaar voor. Jij ook?

Dus als jij je afvraagt:
Hoe laat ik mijn bedrijf winstgevend groeien?

OF

Al die cijfers, want kan ik er nu echt mee?

Maak je bedrijf dan klaar voor de volgende stap!

Werkte onder andere met:

Benieuwd of ik jou kan helpen?

Voordat ik je kan helpen met financieel strategisch advies zijn er een paar voorwaarden:

Jij en ik geloven beide in jouw bedrijf. Ik kan geen bedrijven verder helpen met een waardeloos product of zonder visie. Jij moet de winstkansen voelen, ik moest ze zien en dan verzilveren we ze samen.

Je bent op zoek naar een boekhouder, fiscaal advies of je hebt een ander type coaching of hulp nodig hebt. Als mijn diensten niet aansluiten op de hulp die jouw bedrijf nodig heeft, zal ik je wel zo goed mogelijk doorverwijzen.

Wij zijn een match. Omdat we nauw gaan samenwerken is het belangrijk dat er aan beide kanten een klik is.

Plan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten in en dan spreken we elkaar snel!