Financieel advies voor bedrijven

Financieel advies voor bedrijven is een vak apart. Het gaat altijd om groei en de cijfers zijn het kloppend hart van jouw bedrijf. Als je je cijfers goed begrijpt, kun je moeiteloos winstkansen ontdekken en deze optimaal benutten. Kun je jouw cijfers goed lezen en interpreteren? Dan heb je goud in handen.

‘Grip op je cijfers = grip op je droombusiness’

Wat moet ik nu met al die cijfers?

Je bent ondernemer of CEO en je hebt een bedrijf met een fantastisch bedrijfsconcept. Qua motivatie, product en verkooptechnieken zit het allemaal wel goed.

  •   Maar je bent minder zelfverzekerd als het gaat om het financiële gedeelte van het ondernemerschap.
  •   En ja, in het begin kon je het allemaal wel overzien, maar je begint steeds vaker te denken: ‘Al die cijfers… wat kan ik er nu mee?’
  •   Je wilt weten waar je winstkansen liggen, op welke producten of diensten de meeste marge zit en hoeveel investeringsruimte je hebt.

 

Herken jij je in deze omschrijving? Dan zijn wij een ideale match. Ik bied financieel strategisch advies aan ondernemers als jij.

Wat kan financieel advies voor jouw bedrijf doen?

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van financieel advies voor bedrijven. Een aantal manieren waarop ik jou kan helpen:

 

The Money Making Impact School

Met de The Money Making Impact School leer je financiële doelen stellen, passend bij jouw onderneming. Je gaat onder andere aan de slag met prijsbepaling, krijgt inzicht in je cijfers en werkt een financieel plan uit. Concreet krijg je toegang tot 10 online modules (incl. een bonusmodule), toegang tot de maandelijkse live Q&A en toegang tot verdiepende masterclasses. Je ontvangt mijn allerbeste templates en sheets. The Money Making Impact School levert jou meer rust en focus op, terwijl je meer winst maakt.

 

Financieel Mastermind Programma

Het ultieme programma voor baanbrekende merken die financieel sterk en winstgevend willen groeien. Meer omzet en winst, meer geld op de bank en financiële rust en groei, dat biedt het Financieel Mastermind Programma. Centraal in het programma staan 1-op-1 advies op maat, groepscoaching en inzichten van experts. Ik leer je om dingen los te laten die er niet toe doen en te sturen op cijfers, waardoor je zelfvertrouwen en beslissingsvermogen drastisch worden vergroot. Zodat jouw merk van 200K omzet naar 200K winst kan groeien.

 

Financieel groeitraject

Exclusief 1-op-1 advies en coachingtraject. In mijn groeitraject ga ik 1-op-1 aan de slag met je financiële vraagstukken om je bedrijf gezond te laten groeien en winstgevend te maken. Je krijgt zes maanden lang intensieve begeleiding op basis van een aantal pijlers. Inclusief een sterk financieel plan en strategie voor de komende maanden, een op maat gemaakt financieel dashboard, een trelloboard met de belangrijkste actiepunten, toegang tot The Money Making Impact School en meer. Kortom, een volledige financiële transformatie van je business.

Financieel strategisch advies is 100% iets voor jouw bedrijf.

En dit is waarom:

Ik heb in het verleden ook een economische studie gedaan’ is iets wat ik veel hoor. En het is ook vaak de reden waarom CEO’s op een later moment financieel strategisch advies zoeken voor hun bedrijf.

Dat is logisch; je hebt het idee dat je alles zelf moet kunnen. Maar in de werkelijkheid heeft iedereen zijn of haar eigen expertise.

Als CEO van je bedrijf moet je alle ballen hoog houden. En ook al heb je een economische studie gedaan, ik weet zeker dat jij als CEO meer aan je hoofd hebt dan de cijfers van jouw bedrijf.

Je bent verantwoordelijk voor de acquisitie, voor het zien van kansen in de markt, het daarop inspelen en een team draaiende houden.

‘Het zijn mijn cijfers, ik vind het best spannend om iemand mee te laten kijken’. Maar je besteedt toch ook social media, teksten schrijven en development uit? Het gekke is dat veel marketingactiviteiten het topje van de ijsberg zijn - terwijl cijfers het fundament zijn.

Goed financieel advies voor bedrijven is dus goud waard.

Ik ben Marissa Bonants en een groot cijferliefhebber. Al van jongs af aan ben ik geboeid door cijfers en het ondernemerschap.

Na een studie bedrijfseconomie, een post-master tot registeraccountant en 6 jaar ervaring op de Zuid-as werd het tijd om in het diepe te springen. Om mijn eigen ondernemersdroom na te jagen en jou te helpen bij het financieel sterk laten groeien van jouw bedrijf.

 

Ik ben er klaar voor. Jij ook?

 

Dus als jij je afvraagt:

Wanneer is mijn bedrijf klaar om next level te gaan?

OF

Al die cijfers, want kan ik er nu echt mee?

Maak je bedrijf dan klaar voor de volgende stap!

 

Benieuwd of ik jou kan helpen?

Voordat ik je kan helpen met financieel strategisch advies zijn er een paar voorwaarden:

  1. Je zoekt financieel advies én ik geloof in jouw bedrijf. Net als alle andere adviseurs kan ik geen bedrijven zonder gedegen toekomstvisie verder helpen. Hetzelfde geldt als je eigenlijk meer op zoek bent naar fiscaal advies of je een ander type coaching of hulp nodig hebt. Als mijn diensten niet aansluiten op de stappen die jouw bedrijf nodig heeft, zal ik je wel zo goed mogelijk doorverwijzen.
  2.     Wij zijn een match. Omdat we nauw gaan samenwerken is het belangrijk dat er aan beide kanten een klik is.

Plan nu een GRATIS strategiecall van 30 minuten in en dan spreken we elkaar snel!

Wat zeggen anderen?

Ontzettend blij met Marissa aan mijn zijde bij het opzetten van mijn start-up. Marissa weet veel, werkt snel en heeft een proactieve houding. Met haar is het niet alleen maar naar saaie Excelsheets staren, maar samen creatief aan de slag om te groeien.
Dus: ben je op zoek naar een financieel strateeg, dan kan ik Marissa van harte aanbevelen.

Sophie van Felius - Nomly

Dankzij Marissa kreeg ik hele waardevolle inzichten! Niet alleen in mijn financiën in uitgaven, maar vooral hoe ik mijn verdienmodellen en omzetdoelen kan realiseren. Ik merk nu op korte termijn al resultaat en ben het geeft me skillset waar ik mijn hele ondernemers carrière nog profijt van heb!

Cathelijn Paling - Cath&Co.

Marissa is a fantastic Financial advisor. She has helped me come to a better understanding of how to look at cash flow, monthly budgets and financial projections. She has helped me immensely and I recommend her to anyone who is looking for financial advice!

Justin Wright - The Right Chiro

Dankbaar dat ik Marissa heb ingeschakeld om mij te begeleiden bij de groei van mijn onderneming. Ik heb nog geen vaste CFO, maar had wel iemand nodig naast mijn boekhouder. Een financieel geweten die strategisch meedenkt over de groei. Want er te weinig geld overblijft, dan wil je dan niet pas na een jaar zien. Maandelijks sturen we op cijfers en adviseert Marissa in het stroomlijnen van de werkprocessen. Marissa maakt de financiële gezondheid van mijn bedrijf super helder zodat je er niet omheen kan en blijft bijsturen. Mijn boekhouder vertrouw ik, maar op Marissa kan ik financieel strategisch echt bouwen.

Arjen Mekelenkamp - Bouwexport Duitsland

Logo's

?

Een financieel coach nodig?

Ben je op zoek naar een financieel coach die je advies geeft en helpt bij al jouw financiële vraagstukken? Iemand die met een kritische blik naar je business kijkt en een duidelijke koers voor je uitstippelt, zodat je onder aan de streep meer winst overhoudt en kunt groeien met je business?

Wil je weten hoe ik je kan helpen om jouw onderneming te laten groeien naar een next level business? Lees dan meer over mijn groeitraject.