Waarom jij Exact Online voor je webshop in zou moeten zetten

Dit artikel is in samenwerking met Exact Online.

Als financieel groeistrateeg houd ik mij continu ermee bezig, om mijn klanten te helpen met het optimaliseren van werkprocessen en genereren van meer omzet en winst. Een van de tools waar ik en vele van mijn klanten graag mee werken, is Exact Online.

Dit is de nr. 1 software voor ambitieuze ondernemers en accountants, waardoor je compleet inzicht in je onderneming krijgt.

In deze blog vertel ik je meer over wat Exact Online is en waarom het waardevol voor je bedrijf is, hoe je Exact Online aan je webshop kan koppelen en hoe je de meest relevante apps kiest.

Wat is Exact Online?

Vele webshopeigenaren hebben talloze software en zien op gegeven moment door de bomen het bos niet meer. Er worden onnodig hoge kosten gemaakt, maar waar deze eigenlijk naartoe gaan en welke meerwaarde iedere software daadwerkelijk heeft is onduidelijk. Herkenbaar? Exact Online brengt hier verandering in.

Met Exact Online heb je één geïntegreerde oplossing voor ál je bedrijfsprocessen. Eén plaats waar je al je data hebt, inclusief één compleet overzicht voor je onderneming.

Exact Online biedt je bedrijf talloze financiële oplossingen en nog veel meer! Van het bijhouden en optimaliseren van je boekhouding en administratie tot het volledige spectrum van processen die binnen je webshop geautomatiseerd kunnen worden – Exact Online heeft de passende oplossing.

Zo kan je bijvoorbeeld HR- en payrollprocessen verbeteren, maar ook je voorraadinventaris optimaliseren. Want we weten het allemaal: tijd = geld. Tijd, die je met behulp van Exact Online kan besparen en hierdoor in andere zaken voor verdere groei van je webshop kan steken.

Waarom is Exact Online voor handel handig voor je webshop?

Benieuwd in hoeverre Exact Online iets voor jouw webshop is? Ik heb de voordelen van deze software voor je op een rijtje gezet:

Grip op je cijfers

Als webshopeigenaar is het cruciaal om grip op je cijfers te hebben om verantwoorde keuzes te kunnen maken.

Want alleen als je weet wat je kosten en winstmarge per product zijn, kan je gerichte keuzes maken in je verkoop- en inkoopstrategie. Exact Online voor handel helpt je om dit inzicht te creëren en grip op je cijfers te krijgen.

Beslissingen op basis van data

De data die je in Exact Online ziet, helpt je om financieel sterke beslissingen voor je webshop te maken. Moet je die investering nu wel maken? Kan je die korting wel geven? Is het nu al tijd om een extra medewerker of die freelancer in te huren?

Je kan door middel van een compleet overzicht wijze beslissingen nemen op basis van de data die je ziet. Exact Online voor handel laadt continu de voorraden en prijzen van je webshop in, zodat je altijd op de hoogte bent van de stand van zaken. Artificial Intelligence (AI) helpt je om verkoopkansen te zien en hier slim op in te spelen met je webshop.

Hierdoor kan je uiteindelijk je marge vergroten en je webshop nog harder laten groeien.

Alle bedrijfsprocessen in één systeem

Een programma voor je HR, een programma voor je administratie, talloze koppelingen tussen de software… of wellicht software die onderling niet te koppelen is. Houd jij het nog allemaal bij? Hoe handig zou het zijn als je al je bedrijfsprocessen in één systeem onder kan brengen?

Met Exact Online voor handel is dit mogelijk. Ik vind het geweldig dat je met dit programma alles op één plek kan organiseren en beheren. Zó wordt het niet alleen voor jezelf duidelijk maar ook voor je medewerkers of eventuele freelancers waarmee je samenwerkt.

Minder handelingen (en fouten)

Doordat je alles in één systeem onderbrengt, hoef je minder handelingen uit te voeren. Een keer inloggen en je zit in je online werkomgeving. Daarnaast is de kans dat er in de werkprocessen fouten ontstaan vele malen kleiner wanneer je in één systeem werkt. Vooral met betrekking tot het voorkomen van fouten door dubbele invoer is Exact Online dé software voor webshops, omdat je leverbetrouwbaarheid toeneemt.

Hierdoor houd je extra tijd over om echt te gaan ondernemen en je webshop verder te laten groeien.

Makkelijk online samenwerken

In de afgelopen jaren is het steeds duidelijker geworden hoe belangrijk online met elkaar kunnen werken is. Zodoende is het prettig om een efficiënte en duidelijke online werkomgeving te hebben. Exact Online biedt ook hiervoor waardevolle praktische oplossingen voor webshops.

Compatibel met meer dan 370 apps

Is er een app waar je absoluut geen afscheid van kan nemen en mee wil blijven werken? Bijvoorbeeld een bepaalde webshop software voor derden? Goed nieuws! Exact Online is met een paar klikken te koppelen met meer dan 370 apps. Kijk hier welke apps compatibel zijn met Exact Online.

Alles automatiseren met 1 flexibel abonnement

Bij Exact Online kan jij alle processen binnen je webshop automatiseren met 1 flexibel abonnement. Heb je op een later moment extra functies nodig in verband met de groei van je bedrijf? Geen probleem! Voeg deze functies eenvoudig toe aan je abonnement.

Snel aan de slag en maandelijks opzegbaar

Ook zit je nergens aan vast. De software is maandelijks opzegbaar, waardoor je goed kan testen in hoeverre dit de juiste software voor je webshop is.

Nog niet helemaal zeker hoe je Exact Online voor je webshop in wil zetten? Gebruik de keuzehulp om hier duidelijkheid in te krijgen.

Ontdek meer over Exact Online

Hoe koppel je Exact Online aan je webshop?

Klinkt het verbeteren van werkprocessen, besparen van tijd en onnodige kosten en genereren van hogere winstmarges als muziek in je oren? Wil je Exact Online voor handel uitproberen maar weet je niet goed hoe je dit aan je webshop kan koppelen? No worries! Je hoeft geen technische goeroe te zijn om deze koppeling voor elkaar te krijgen.

In de omgeving van Exact Online voor handel kan je binnen een paar klikken de koppeling met je webshop maken. Maak geheel vrijblijvend een account aan en kijk voor jezelf hoe makkelijk je de koppelingen in de omgeving van Exact Online kan instellen.

 

Op deze foto zie je een laptop met de software Exact Online open.

Hoe kies je de meest relevante apps voor je webshop?

Exact Online is met een paar klikken te koppelen met meer dan 370 apps. Als webshopeigenaar vraag jij jezelf wellicht af, welke apps het meest relevant zijn voor je webshop. De eerste vraag is makkelijk te beantwoorden; is jouw website gebouwd in woocommerce of in shopify? Daarnaast kun je heel makkelijk zien in de app store van Exact wat de overige specificaties zijn, zodat je exact de juiste ziet. In de onderstaande video laat ik je het zien.

 

Exact online uitproberen?

Weet je wat Exact voor jou kan betekenen? Klik hier voor meer info.

Ontdek wat je moet doen en laten om meer winst over te houden

Download nu tijdelijk gratis de rekentool voor ambitieuze merk eigenaren, creatieve makers en webshopondernemers. Minder geschikt voor voor dienstverleners. Inzicht is namelijk de ultieme basis voor een winstgevender, groeiend en leuker bedrijf. En je hebt geen Excelkennis nodig, dus wat houd je nog tegen?