Meer winst maken met je business

The Money Making Impact School

Je bent een ambitieuze ondernemer met geweldige producten of een sterk concept. Je hebt zóveel ideeën en zet toffe creaties neer: daar is geen twijfel over mogelijk. Maar financieel gezien mag het allemaal (net wat) beter. Misschien heb je nog steeds gedeeltelijk een baan in loondienst ernaast omdat je maar blijft aanrommelen, twijfel je of je wel op de goede weg zit en heb je geen idee wat je moet doen om er serieus iets van te maken of winst te maken. Of wellicht denk je dat het allemaal wel lekker loopt, maar echt je winstcijfers kennen en inzicht hebben. Ho maar. Herkenbaar?

 • Ben je al een hele tijd bezig met je bedrijf en maakt het je misselijk dat je maar niet uit die ‘startfase’ komt.
 • Wil je nu dan eindelijk eens een keer winst gaan overhouden aan je business?
 • Heb je geen grip op je eigen cijfers, waardoor facturen van leveranciers je blijven achtervolgen in je dromen?
 • Ben je in je hoofd al druk bezig met de volgende marketingactie, maar staat het fundament eigenlijk nog niet eens?
 • Twijfel je over je prijzen? (Tja, dat krijg je als je geen inzicht hebt)
 • Weet je überhaupt niet of jouw business geld in het laatje gaat brengen en financieel gezond is?

Kortom, ben je een hardwerkende ondernemer en klaar om next-level te groeien, meer inzicht in je cijfers te krijgen en financiële vrijheid te ervaren? Dan is The Money Making Impact School écht iets voor jou.

Wat brengt The Money Making Impact School jou?

 • Je leert financiële doelen stellen, passend bij jouw onderneming.
 • Je gaat aan de slag met je prijsbepaling, zodat je onderaan de streep ook daadwerkelijk winst gaat maken.
 • Je krijgt inzicht in je cijfers, zodat je (ook zonder mij) doelgerichte en slimme financiële beslissingen kunt nemen.
 • Investeren in je bedrijf is spannend, daarom leer je hoe je je kosten en investeringen kunt terugverdienen.
 • Je leert om je cijfers maandelijks te evalueren, zodat je op basis daarvan je financiële plan en actieplan kunt aanscherpen en verbeteren.
 • We brengen de klantreis van jouw ideale klant in kaart, zodat jij doelgerichte marketingacties kunt gaan uitzetten. We meten de efficiëntie van jouw acties. Want deze klanten moeten uiteindelijk effectief winst op gaan leveren.

Wat krijg je concreet?

Academy

Online academy met lessen, modules, templates, instructievideo's, werkboeken en podcasts.

The Money Making Impact School (1)

Q&A's

Maandelijkse online Q&A-groepssessie voor al jouw vraagstukken en implementatie. Je leert niet alleen van jouw vraagstukken, maar óók van de vragen van mede-ondernemers.

The Money Making Impact School (2)

Expertmasterclasses

Maandelijkse online verdiepende masterclass gegeven door Marissa of een expert. Deze masterclasses gaan over diverse marketing, groei en- ondernemersonderwerpen.

The Money Making Impact School (3)

Community

Online community waar je gedurende de maand al je vragen in kunt stellen. Het netwerk van andere ondernemers krijg je cadeau.

Tijdelijke waardevolle extra's

The Money Making Impact School (4)

Gastmasterclasses

Alle expertmasterclasses van vorig jaar krijg je erbij. Meer dan 10 jaar verdiepend videomateriaal over onderwerpen zoals winstgevend adverteren, Pinterestmarketing, branding, Instagram en meer. Bekijk hier de expertmasterclass-bibliotheek.

The Money Making Impact School (5)

Livedag

Een offline livedag waar we sparren, implementeren, inspireren en vooral praktisch gaan doen.

The Money Making Impact School (6)

Feedback

Feedback op jouw nulmeting, prijsbepaling, kostenanalyse en winstplan door mij en mijn team. We werken samen in de documenten. Ik review ze en geef je gevraagd (en soms ongevraagd) advies. In deze documenten zitten geen andere ondernemers dus. 🙂

Een inkijkje in de academy via onderstaande video

 

Jouw investering:
Eenmalig 2.297 euro ex btw of 6 termijnen van 399 euro ex btw.

Deze ondernemers gingen je voor in de Money Making Impact School

Tiara Nataf

Tiara Nataf

Naturally Granoly
Ik zou het echt aan iedereen aanraden! Ik vind je filmpjes vooral HEEL duidelijk, en ook super chill dat je ook een filmpje hebt om de Exceldocumenten enzo toe te lichten. Wat voor mij ook super fijn is, is dat jij het heel vaak hebt over producten. Dat is meestal niet zo, heeeeel veel van dit soort trajecten gaat het voornamelijk om service. De maandelijkse meetings helpen me echt om er mee door te gaan en houden me accountable.
Chantal Horsthuis

Chantal Horsthuis

Aimelie
Marissa en The Money Making Impact School was exact wat ik als creatieve ondernemer nodig had. Het heeft mijn hoofd en cijfers geordend. Marissa kijkt cijfermatig naar creatieve ideeën, maar wel met een creatieve invalshoek. Het is de perfecte basis waar je én je creativiteit in kwijt kan én wat houvast geeft. Het programma geeft me houvast in wat ik moet doen voor succes, een fijn salaris en een haalbaar resultaat.
Wendy Stolp

Wendy Stolp

Kauwsieradenwebshop
Met dank aan Marissa heb ik nu veel meer inzicht in mijn cijfers. Ik weet welk budget ik uit kan geven aan adverteren, en hoe ik uit moet rekenen of de advertenties ook daadwerkelijk wat opleveren. Daarnaast weet ik nu welke producten de meeste winst opleveren, en welke producten niet. Ik heb nu veel meer grip op mijn financiën en kan een beter plan maken voor de toekomst.

Wat levert The Money Making Impact School je op?

Rust en focus. Door het online traject heb je een realistisch winstplan om die financiële doelen écht te behalen. Je weet hoeveel geld je moet reserveren voor de belasting of als buffer, hoeveel salaris je jezelf kan betalen, wat goede investeringen zijn, wanneer je werkzaamheden moet uitbesteden, welke prijzen passen bij jouw aanbod en hoe je vol vertrouwen je prijzen aanpast. Geen twijfels meer, maar actie!

Doordat je inzicht in je eigen cijfers hebt weet je iedere minuut van de dag hoe je er financieel voor staat. Hierdoor kun je vól vertrouwen je eigen financiële keuzes maken, zonder dat je hiervan in de stress raakt.

Je hebt meer financiële kennis en krijgt handige tools die je je hele ondernemersleven nog kunt gebruiken.

Je ziet de winstkansen en -lekken van je bedrijf en speelt hier moeiteloos op in, waardoor je eindelijk die winst gaat maken die je verdient. Zo kun je binnen no-time next level groeien met je bedrijf en meer financiële vrijheid ervaren.

Je werkt strategische en gefocuste marketingacties uit voor je producten.

Je behoort tot een groep met gelijkgestemde ondernemers die jou 100% supporten en uplevelen.

Meer winst maken, financiële rust, 100% vertrouwen en geld op je bankrekening.

En wat krijg je vooral NIET?

Een standaard antwoord op de vraag hoeveel salaris je jezelf moet uitbetalen of welke prijzen je moet vragen. Jouw bedrijf is uniek en elke bedrijfsfase is anders.

Een boekhoudcursus die je leert hoe je moet boekhouden of alle belastingregels uitlegt.

Van die standaard schema’s met ‘stappen die je moet volgen voor een 100K business’. Zal ik je een geheimpje vertellen? Dat bestaat niet. Financieel sterk ondernemen is maatwerk.

En ook deze ondernemers hebben succes geboekt met de Money Making Impact School

Carlijn

Carlijn Timmermans

Studio Carlijn
Door het volgen van The Money Making Impact School heb ik de stap naar het volledig ondernemerschap durven zetten! Het bevat echt waardevolle en inzichtelijke Excelbestanden waardoor je exact weet wat je moet doen om naar je doelen toe te werken. Je krijgt ook een jaar-Excel waardoor je precies weet hoeveel btw etc. je moet afdragen. Aanrader!
Ilse Hermans

Ilse Hermans

Studio Tosti
Marissa, ik zou echt gehele goudblokken willen betalen voor die cursus van je, nu ik de inhoud ken. Ik ben er zooooo lekker mee aan de slag, letterlijk elke module is volledig nieuw voor mij. Ik deed nog niets van dat alles en had van de meeste dingen nog nooit gehoord. Geen seconde spijt van de aankoop.
Claar Grooten

Claar Grooten

Claar Grooten
Marissa heeft mij geholpen zakelijker te denken en handelen met The Money Making Impact School. Ik heb geleerd mijn administratie op orde te houden en financieel slimme beslissingen te nemen. Haar maandelijkse calls houden je scherp en met haar concrete advies haal je nog meer uit je marketing, bedrijf en jezelf. Dankjewel Marissa!

Veelgestelde vragen

Wat ben ik ontzettend blij met The Money Making Impact School. Marissa heeft mij alles en misschien nog wel meer geleerd dan waar ik op hoopte. De modules zijn in een logische volgorde opgebouwd en leren je stap voor stap om je financieren overzichtelijk te maken. Je leert een winstplan en inkoop- en prijsberekeningen maken, en voor mij ook heel belangrijk: wat moet ik omzetten om mijzelf salaris uit te kunnen betalen. En dat is niet alles. Je werkt aan je money mindset, leert over de profit first methode en hoe deze in te zetten. Ik heb in een korte tijd samen met Marissa een duidelijk overzicht kunnen creëren. Ik heb een duidelijk plan voor 2022 en zit altijd weer vol energie en inspiratie na een van de calls.

Channa - Adorzy

Ontzettend blij met Marissa aan mijn zijde bij het opzetten van mijn start-up. Marissa weet veel, werkt snel en heeft een proactieve houding. Met haar is het niet alleen maar naar saaie Excelsheets staren, maar samen creatief aan de slag om te groeien. Dus: ben je op zoek naar een financieel strateeg, dan kan ik Marissa van harte aanbevelen.

Sophie - Nomly

Ik, als creatief marketeer, kan alles uitdenken. Maar financieel overzicht en een duidelijk financieel doel is lastiger. Dit overzicht heeft Marissa gebracht. Want overzicht brengt rust en focus!

Fleur - Flora Bandana

De inhoud van de modules

Sanne Boomhouwer

Sanne Boomhouwer

Susana Vocals & Lyrics
Marissa heeft kennis van zaken en weet die goed over te brengen op een leuke, motiverende manier! Ik ben altijd al best verantwoordelijk met geld geweest, weet vrij goed wat erin gaat en wat eruit gaat en vind het ook leuk om er mee bezig te zijn. Echter, tijdens mijn deelname aan The Money Making Impact School ontdekte ik dat ik soms juist iets té spaarzaam ben en dat ik meer mag gaan investeren om mijn bedrijf te laten groeien en leerde ik hoe ik daarin afgewogen beslissingen kan nemen, maar dat het soms ook een kwestie is van durven! Daarnaast ben ik n.a.v. de cursus met mijn boekhouder gaan zitten om mijn boekhouding wat overzichtelijker en vooral inzichtelijker voor mijzelf te maken (ik heb meerdere verdienmodellen). Nu kan ik elke maand tijdens mijn evaluatie vrijwel in één oogopslag zien hoe het ervoor staat. Een groot pluspunt van de cursus vind ik de uitgebreide Excelsheets die je erbij krijgt waarin je zaken heel makkelijk kunt uitrekenen. Dat scheelt een hoop omslachtig rekenwerk. Het doelendashboard is mijn favoriet, niets leukers en meer motiverend dan de voortgang van je doelen bijhouden! Daarnaast gaat de cursus niet alleen om cijfers, maar juist ook om het grotere plaatje. Het waarom van wat je doet, strategische keuzes maken, out of the box denken, elkaar inspireren, etc. De coachcalls en livedag in Amsterdam samen met andere deelnemers is hier een voorbeeld van. Kortom, ik kan de cursus van harte aanraden! Marissa bedankt voor alle lessen, inspiratie en motivatie!
Floor van Summeren

Floor van Summeren

Easy Auti
The Money Making Impact School heeft mij veel duidelijkheid gegeven. Ik had al wel wat inzicht in mijn financiën, maar ik was onzeker over welke budgetten ’normaal’ zijn voor een webshop en vond het daarom lastig bepaalde beslissingen te nemen. Ik ben ervan overtuigd dat inzicht en kennis nodig zijn om een gezond bedrijf te kunnen leiden, dus ik had veel zin om mijn kennis op dit gebied te vergroten! Alle modules waren interessant voor mij. Marissa legt heel duidelijk en rustig uit, ik heb me geen moment ‘dom’ gevoeld als bepaalde informatie nieuw of onbekend voor mij was. Ook de groepssessies waren waardevol, Marissa’s adviezen gaan veel verder dan alleen ‘de cijfertjes’; zij weet ook aan welke touwtjes je kunt trekken om die cijfers te beïnvloeden in je bedrijf. Ik ben inmiddels een paar maanden klaar met de cursus, maar ik heb nog regelmatig even een uitlegvideo teruggezocht omdat ik dacht: hoe zat het ook alweer? Ook de verschillende sheets die we hebben gekregen, gebruik ik geregeld. Het meest gebruik ik de strategische businesscase, en dan vooral om mijn verkoopprijzen te bepalen voor een nieuw product en te controleren voor een bestaand product. Kloppen de marges nog? Zijn de inkoopprijzen gewijzigd? Ik merk dat ik nu met veel meer zelfvertrouwen een prijs durf te vragen voor mijn producten. The Money Making Impact School is iets voor jou als je meer inzicht wilt in de financiën van jouw bedrijf, als je wilt weten wat er voor nodig is om een financiëel gezond bedrijf te creëren en als je wilt weten hoe je deze theorie in jouw bedrijf kunt toepassen.
Vera Engelbertink

Vera Engelbertink

Zoete Kruimels
Na gestart te zijn in coronatijd en ik nu eindelijk wat groei mag doormaken, heeft Marissa en uiteraard The Money Making Impact school me veel waardevolle inzichten gegeven en de juiste tools in handen om in deze fase al de juiste dingen te doen. Zo weet ik waar mijn kansen liggen met mijn producten en verdienmodel, hoe mijn kostenplaatje er écht uitziet (van onderbuikgevoel naar inzicht) en wat dus wel maar ook vooral niet te doen.

Wil jij meer winst uit je onderneming?

Neem dan deel aan The Money Making Impact School. We gaan met jouw financiële vraagstukken en uitdagingen aan de slag, zodat jij uiteindelijk meer rust ervaart, zélf je financiële keuzes kunt maken en een professionele en winstgevende business kunt neerzetten.

TIP: Werktuig PPO financiert ontwikkelplannen voor iedereen die werkzaam is in de creatieve of culturele sector. Ze financieren 1/3 van de totale kosten van jouw ontwikkelplan met een maximum van €2.000, - (inclusief btw). Wil je meer weten? Bekijk dan de website.