Meer winst maken met je business

The Money Making Impact School

Je bent een ambitieuze ondernemer met geweldige producten of een sterk concept. Je hebt zóveel ideeën en zet toffe creaties neer: daar is geen twijfel over mogelijk. Maar financieel gezien mag het allemaal (net wat) beter. Misschien heb je nog steeds gedeeltelijk een baan in loondienst ernaast omdat je maar blijft aanrommelen, twijfel je of je wel op de goede weg zit en heb je geen idee wat je moet doen om er serieus iets van te maken. Of wellicht denk je dat het allemaal wel lekker loopt, maar echt je winstcijfers kennen en inzicht hebben. Ho maar. Herkenbaar?

 • Ben je al een hele tijd bezig met je bedrijf en maakt het je misselijk dat je maar niet uit die ‘startfase’ komt.
 • Wil je nu dan eindelijk eens een keer winst gaan overhouden aan je business?
 • Heb je geen grip op je eigen cijfers, waardoor facturen van leveranciers je blijven achtervolgen in je dromen?
 • Ben je in je hoofd al druk bezig met de volgende marketingactie, maar staat het fundament eigenlijk nog niet eens?
 • Twijfel je over je prijzen? (tja, dat krijg je als je geen inzicht hebt)
 • Weet je überhaupt niet of jouw business geld in het laatje gaat brengen en financieel gezond is?

Kortom, ben je een hardwerkende ondernemer en klaar om next-level te groeien, meer inzicht in je cijfers te krijgen en financiële vrijheid te ervaren? Dan is The Money Making Impact School écht iets voor jou.

Wat ga je tijdens dit online traject leren?

 • Je leert financiële doelen stellen, passend bij jouw onderneming.
 • Je gaat aan de slag met je prijsbepaling, zodat je onderaan de streep ook daadwerkelijk winst gaat maken.
 • Je krijgt inzicht in je cijfers, zodat je (ook zonder mij) doelgerichte en slimme financiële beslissingen kunt nemen.
 • Investeren in je bedrijf is spannend, daarom leer je hoe je je kosten en investeringen kunt terugverdienen.
 • Je leert om je cijfers maandelijks te evalueren, zodat je op basis daarvan je financiële plan kunt aanscherpen en verbeteren.
 • We brengen de klantreis van jouw ideale klant in kaart, zodat jij doelgerichte marketingacties kunt gaan uitzetten. We meten de efficiëntie van jouw acties. Want deze klanten moeten uiteindelijk effectief winst op gaan leveren.

Wat krijg je concreet?

 • Je krijgt één jaar lang toegang tot 10 online modules + 2 bonusmodules, waarin ik je álles leer over doelen stellen, financiële plannen, prognoses, grip houden op je cijfers en winstgevend ondernemen.
 • Je krijgt vijf maanden toegang tot de maandelijkse (live) Q&A's. In deze masterminds evalueren we je voortgang en maken we écht stappen. We komen online met een groep ambitieuze ondernemers samen, zodat je met ál jouw financiële vraagstukken bij me terecht kunt. Ook door vragen van andere ondernemers zul je veel van die ‘aha-momentjes’ hebben.
 • Je krijgt toegang tot de expert masterclass, waarin je onderwerpen vindt zoals winstgevend adverteren, Pinterest marketing en focus. Maar ook onderwerpen als pensioen en beleggen komen aan bod. Deze masterclasses worden steeds weer aangevuld.
 • Je behoort 5 maanden lang tot de community. Hier kun je onbeperkt al jouw vragen stellen en op vrijdag is er altijd een korte check-in video.
 • Je ontvangt templates en sheets met instructievideo’s die je in je loopbaan als ondernemer áltijd kunt gebruiken. Denk aan een doelendashboard, prijsberekening, winstgevende business case, cashflow template, winstplan en evaluatiesheet.

Het kost je...

... veel frustratie, nutteloze kosten, omzetkansen die je laat liggen en veel stress.

Jouw investering:
Eenmalig 1.596 euro ex btw of 5 termijnen van 337 euro ex btw.

Deze ondernemers gingen je voor in de Money Making Impact School

Tiara Nataf

Tiara Nataf

Naturally Granoly
Ik zou het echt aan iedereen aanraden! Ik vind je filmpjes vooral HEEL duidelijk, en ook super chill dat je ook een filmpje hebt om de Exceldocumenten enzo toe te lichten. Wat voor mij ook super fijn is, is dat jij het heel vaak hebt over producten. Dat is meestal niet zo, heeeeel veel van dit soort trajecten gaat het voornamelijk om service. De maandelijkse meetings helpen me echt om er mee door te gaan en houden me accountable.
Chantal Horsthuis

Chantal Horsthuis

Aimelie
Marissa en The Money Making Impact School was exact wat ik als creatieve ondernemer nodig had. Het heeft mijn hoofd en cijfers geordend. Marissa kijkt cijfermatig naar creatieve ideeën, maar wel met een creatieve invalshoek. Het is de perfecte basis waar je én je creativiteit in kwijt kan én wat houvast geeft. Het programma geeft me houvast in wat ik moet doen voor succes, een fijn salaris en een haalbaar resultaat.
Wendy Stolp

Wendy Stolp

Kauwsieradenwebshop
Met dank aan Marissa heb ik nu veel meer inzicht in mijn cijfers. Ik weet welk budget ik uit kan geven aan adverteren, en hoe ik uit moet rekenen of de advertenties ook daadwerkelijk wat opleveren. Daarnaast weet ik nu welke producten de meeste winst opleveren, en welke producten niet. Ik heb nu veel meer grip op mijn financiën en kan een beter plan maken voor de toekomst.

Wat levert The Money Making Impact School je op?

Rust en focus. Door het online traject heb je een realistisch winstplan om die financiële doelen écht te behalen. Je weet hoeveel geld je moet reserveren voor de belasting of als buffer, hoeveel salaris je jezelf kan betalen, wat goede investeringen zijn, wanneer je werkzaamheden moet uitbesteden, welke prijzen passen bij jouw aanbod en hoe je vol vertrouwen je prijzen aanpast. Geen twijfels meer, maar actie!

Doordat je inzicht in je eigen cijfers hebt weet je iedere minuut van de dag hoe je er financieel voor staat. Hierdoor kun je vól vertrouwen je eigen financiële keuzes maken, zonder dat je hiervan in de stress raakt.

Je hebt meer financiële kennis en krijgt handige tools die je je hele ondernemersleven nog kunt gebruiken.

Je ziet de winstkansen en -lekken van je bedrijf en speelt hier moeiteloos op in, waardoor je eindelijk die winst gaat maken die je verdient. Zo kun je binnen no-time next level groeien met je bedrijf en meer financiële vrijheid ervaren.

Je werkt strategische en gefocuste marketingacties uit voor je producten.

Je behoort tot een groep met gelijkgestemde ondernemers die jou 100% supporten en uplevelen.

Je hebt meer winst, financiële rust, 100% vertrouwen en geld op je bankrekening.

En wat krijg je vooral NIET?

Een standaard antwoord op de vraag hoeveel salaris je jezelf moet uitbetalen of welke prijzen je moet vragen. Jouw bedrijf is uniek en elke bedrijfsfase is anders.

Een boekhoudcursus die je leert hoe je moet boekhouden of alle belastingregels uitlegt.

Van die standaard schema’s met ‘stappen die je moet volgen voor een 100K business’. Zal ik je een geheimpje vertellen? Dat bestaat niet. Financieel sterk ondernemen is maatwerk.

En ook deze ondernemers hebben succes geboekt met de Money Making Impact School

Carlijn

Carlijn Timmermans

Studio Carlijn
Door het volgen van The Money Making Impact School heb ik de stap naar het volledig ondernemerschap durven zetten! Het bevat echt waardevolle en inzichtelijke Excelbestanden waardoor je exact weet wat je moet doen om naar je doelen toe te werken. Je krijgt ook een jaar-Excel waardoor je precies weet hoeveel btw etc. je moet afdragen. Aanrader!
Ilse Hermans

Ilse Hermans

Studio Tosti
Marissa, ik zou echt gehele goudblokken willen betalen voor die cursus van je, nu ik de inhoud ken. Ik ben er zooooo lekker mee aan de slag, letterlijk elke module is volledig nieuw voor mij. Ik deed nog niets van dat alles en had van de meeste dingen nog nooit gehoord. Geen seconde spijt van de aankoop.
Claar Grooten

Claar Grooten

Claar Grooten
Marissa heeft mij geholpen zakelijker te denken en handelen met The Money Making Impact School. Ik heb geleerd mijn administratie op orde te houden en financieel slimme beslissingen te nemen. Haar maandelijkse calls houden je scherp en met haar concrete advies haal je nog meer uit je marketing, bedrijf en jezelf. Dankjewel Marissa!

Veel gestelde vragen

Wil jij meer winst uit je onderneming?

Neem dan deel aan The Money Making Impact School. We gaan met jouw financiële vraagstukken en uitdagingen aan de slag, zodat jij uiteindelijk meer rust ervaart, zélf je financiële keuzes kunt maken en een professionele en winstgevende business kunt neerzetten.

TIP: Werktuig PPO financiert ontwikkelplannen voor iedereen die werkzaam is in de creatieve of culturele sector. Ze financieren 1/3 van de totale kosten van jouw ontwikkelplan met een maximum van €2.000, - (inclusief btw). Wil je meer weten? Bekijk dan de website.