Expertmasterclasses in The Money Making Impact School

Lonne Landsmeer

Groeien met jouw webshop door branding

Met merkstrateeg Lonne Landsmeer
Lonne is merkstrateeg voor webshops en ondernemers met een fysiek product. In deze masterclass wordt ingegaan op het groeien van jouw merk door branding.
Michelle van Zwieten

Koppelingen met Moneybird

Met technisch expert Michelle van Zwieten
Michelle van Zwieten is technisch expert en richt zich op verschillende automatiseringen binnen jouw bedrijf zodat jij enorm veel tijd en frustratie kan besparen. In deze masterclass richt ze zich speciaal op de koppelingen Shopify – Moneybird en Woocommerce – Moneybird.
Anne-Kathrin

Pinterest inzetten voor jouw bedrijf

Met Pinterestexpert Anne-Kathrin
Hoe zet je Pinterest in voor jouw bedrijf, hoe werkt het en hoe benut je het optimaal? In deze training wordt onder andere behandeld hoe je jouw Pinterestprofiel SEO-proof maakt en hoe je organisch en/of met advertenties kan groeien op Pinterest.
Josiene Borgers

Jouw bedrijf laten groeien met behoud van jouw branding en een spot on positionering

Met groeistrateeg Josiene Borgers
In deze gastmasterclass vertelt Josiene Borgers over het aanbrengen van focus in jouw positionering. Josiene Borgers is groeistrateeg en coacht en adviseert bedrijven op groeiuitdagingen en hoe bedrijven meer omzet en klanten kunnen aantrekken. In deze masterclass gaat ze specifiek in hoe je jouw bedrijf kan laten groeien met behoud van jouw branding/imago en een spot on positionering.
Robin Seetz

Pensioensparen

Met pensioenbewustmaker en indexbelegger Robin Seetz
In deze masterclass vertelt Robin Seetz alles over pensioensparen. Hoe werkt het, wat zijn de voorwaarden en hoe verhoudt dit zich tot de jaarruimte die je hebt als ondernemer?
Anne van Leent

Winstgevend adverteren

Met social media strateeg Anne van Leent
In deze expert masterclass vertelt Anne van Leent van Room the Agency over het opzetten van winstgevende advertenties. Van het technische gedeelte tot het kiezen van de juiste doelgroep.
Sharon de Rooij

Stevig judirisch fundament voor jouw bedrijf

Met jurist Sharon de Rooij
In deze gastmasterclass vertelt Sharon de Rooij (jurist voor ondernemers) alles wat je moet weten om een stevig juridisch fundament te bouwen voor jouw bedrijf. We gaan in op de algemene voorwaarden, privacyverklaring en het cookiestatement.
Stefanie Mrs. E-commerce

5 manieren om te groeien met je webshop

Met Stefanie van Mrs. E-commerce
Stefanie van Mrs. E-commerce gaf een gastmasterclass over het opschalen van jouw merk door online zichtbaarheid. Ze gaat onder andere in op een stukje SEO (beter gevonden worden in Google), het lezen en begrijpen van jouw Google Analytics (veel waardevolle info!) en adverteren.
Sanne Powered by Sanne

Instagram marketing

Met Sanne van Powered by Sanne
Sanne van Powered by Sanne geeft een masterclass over Instagram marketing. Sanne is de Insta-kenner die jullie heeft meegenomen in de reels, het algoritme, hashtags en de combinatie tussen jouw producten en een personal brand.

Wil jij meer winst uit je onderneming?

Neem dan deel aan The Money Making Impact School. We gaan met jouw financiële vraagstukken en uitdagingen aan de slag, zodat jij uiteindelijk meer rust ervaart, zélf je financiële keuzes kunt maken en een professionele en winstgevende business kunt neerzetten.

TIP: Werktuig PPO financiert ontwikkelplannen voor iedereen die werkzaam is in de creatieve of culturele sector. Ze financieren 1/3 van de totale kosten van jouw ontwikkelplan met een maximum van €2.000, - (inclusief btw). Wil je meer weten? Bekijk dan de website.