Expert masterclasses in The Money Making Impact School

Hieronder vind je een selectie van de Expert masterclasses die tot nu toe hebben plaatsgevonden in The Money Making Impact School.

Maandelijks nodig ik een expert uit om jou meer te leren over marketing, sales en het ondernemerschap.

Hieronder vind je een selectie van de Expert masterclasses die tot nu toe hebben plaatsgevonden in The Money Making Impact School.

Maandelijks nodig ik een expert uit om jou meer te leren over marketing, sales en het ondernemerschap.

De experts:
Groeien met jouw webshop door branding
Met merkstrateeg Lonne Landsmeer

Lonne is merkstrateeg voor webshops en ondernemers met een fysiek product. In deze masterclass wordt ingegaan op het groeien van jouw merk door branding.

Website

Koppelingen met Moneybird
Met technisch expert Michelle van Zwieten

Michelle van Zwieten is technisch expert en richt zich op verschillende automatiseringen binnen jouw bedrijf zodat jij enorm veel tijd en frustratie kan besparen. In deze masterclass richt ze zich speciaal op de koppelingen Shopify – Moneybird en Woocommerce – Moneybird.

Website

Pinterest inzetten voor jouw bedrijf
Met Pinterestexpert Anne-Kathrin

Hoe zet je Pinterest in voor jouw bedrijf, hoe werkt het en hoe benut je het optimaal? In deze training wordt onder andere behandeld hoe je jouw Pinterestprofiel SEO-proof maakt en hoe je organisch en/of met advertenties kan groeien op Pinterest.

Website

Jouw bedrijf laten groeien met behoud van jouw branding en een spot on positionering
Met groeistrateeg Josiene Borgers

In deze gastmasterclass vertelt Josiene Borgers over het aanbrengen van focus in jouw positionering. Josiene Borgers is groeistrateeg en coacht en adviseert bedrijven op groeiuitdagingen en hoe bedrijven meer omzet en klanten kunnen aantrekken. In deze masterclass gaat ze specifiek in hoe je jouw bedrijf kan laten groeien met behoud van jouw branding/imago en een spot on positionering.

Website

Pensioensparen
Met pensioenbewustmaker en indexbelegger Robin Seetz

In deze masterclass vertelt Robin Seetz alles over pensioensparen. Hoe werkt het, wat zijn de voorwaarden en hoe verhoudt dit zich tot de jaarruimte die je hebt als ondernemer?

Website

Winstgevend adverteren
Met social media strateeg Anne van Leent

In deze expert masterclass vertelt Anne van Leent van Room the Agency over het opzetten van winstgevende advertenties. Van het technische gedeelte tot het kiezen van de juiste doelgroep.

Website

Stevig judirisch fundament voor jouw bedrijf
Met jurist Sharon de Rooij

In deze gastmasterclass vertelt Sharon de Rooij (jurist voor ondernemers) alles wat je moet weten om een stevig juridisch fundament te bouwen voor jouw bedrijf. We gaan in op de algemene voorwaarden, privacyverklaring en het cookiestatement.

Website

5 manieren om te groeien met je webshop
Met Stefanie van Mrs. E-commerce

Stefanie van Mrs. E-commerce gaf een gastmasterclass over het opschalen van jouw merk door online zichtbaarheid. Ze gaat onder andere in op een stukje SEO (beter gevonden worden in Google), het lezen en begrijpen van jouw Google Analytics (veel waardevolle info!) en adverteren.

Website

Instagram marketing
Met Sanne van Powered by Sanne

Sanne van Powered by Sanne geeft een masterclass over Instagram marketing. Sanne is de Insta-kenner die jullie heeft meegenomen in de reels, het algoritme, hashtags en de combinatie tussen jouw producten en een personal brand.

Website

E-mailmarketing
Met e-mailmarketingstrateeg Roel van Heel

Roel van Heel is e-mailmarketingstrateeg en neemt je in deze masterclass mee over alle ins en outs van e-mailmarketing. Welke content deel je via de mail? Hoe kun je e-mailmarketing inzetten om klanten aan je te binden en jouw unieke verhaal te delen? Maar ook: welke systemen kun je hiervoor gebruiken en welke e-mailfunnels kun je inrichten?

Website

De branding van jouw webshop
Met webshopbrandingexpert Anna Jirina

Anna, webshopbranding- en Photoshopexpert, verzorgt voor ons een nieuwe gastmasterclass. Anna helpt webshopeigenaren opvallen met hun webshop door middel van een professionele look die meer klanten trekt. De masterclass gaat over webshopbranding en hoe je een sterke fundering neerzet, zodat je webshop een merk wordt waar klanten niet omheen kunnen.

Website

Zo zet je LinkedIn slim in voor jouw bedrijf
Met Anneke van der Voort

Anneke van der Voort neemt ons mee in de wereld van LinkedIn. Wat post je? Wat zet je wel en niet op jouw profiel? Hoe benader je nieuwe potentiële klanten en hoe ga je het gesprek aan?

Website

Influencer marketing
Met Dana de Koning

Dana de Koning van het bedrijf Influentials neemt ons mee in de wereld van influencer marketing. Hoe selecteer je de influencers voor jouw merk? Hoe benader je ze? Hoe bouw je een waardevolle en langdurige relatie op met influencers? Hoe betaal je influencers?

Website

De combinatie van het ondernemerschap en een baan in loondienst
Met Yvette van der Plas

Yvette van der Plas van het bedrijf ‘Mentor voor Makers’ geeft een masterclass over de combinatie van het ondernemerschap en een baan in loondienst. Hoe houd je alle ballen in de lucht? Hoe houd je focus? Hoe haal je het beste uit beide?

Website

Het future-proof positioneren van jouw merk
Met Manon de Boer

Als founder van Brand Whispers ontwikkelt Manon de Boer niet alleen future proof strategieën voor fashion-, beauty- en lifestyle ondernemers, maar presenteert ze ook menig show en styling tutorial. Haar liefde voor het vertellen van verhalen ontstond al vroeg. Eerst als styliste voor merken en personen, later als strateeg voor bedrijven. Alles begint voor Manon bij authenticiteit. Uitstralen waar JIJ voor staat. Jezelf zijn. Want daarvan gaat een mens, merk én bedrijf sprankelen. Tijdens de masterclass van Manon de Boer leer je hoe je jouw merk future-proof positioneert.

Website

Opgemerkt worden door grote retailers
Met retailexpert Nienke Hoeksema

Jij hebt een prachtig merk opgezet. Hoe zorg je ervoor dat jouw merk wordt opgemerkt door de inkopers van grote retailers? Hoe zorg je ervoor dat jouw merk zo aantrekkelijk is dat ze staan te popelen om schapruimte te maken voor jouw producten? Nienke heeft meer dan 12 jaar ingekocht voor Bol.com, Blokker, Kruidvat, Trekpleister, Intersport Lid en Makro, waarbij ze aan de start stond van prachtige nieuwe merken – die inmiddels gevestigde namen zijn. In deze gastmasterclass gaat ze in op deze twee vragen, zodat jij na de masterclass handvatten hebt om hier meteen mee aan de slag te gaan.

Website

SEO en online vindbaarheid van jouw website
Met Vanessa Lenting

Vanessa Lenting is al 16 jaar online ondernemer en snapt het spel van online beter gevonden worden. Graag neemt ze jullie mee in de wereld van zoekmachine optimalisatie (SEO) en laat ze zien dat het helemaal niet zo ingewikkeld is als het lijkt.

Website

Ook deelnemen aan The Money Making Impact School?

Of boek een kennismakingscall met Marissa Bonants of iemand uit haar team om te onderzoeken of The Money Making Impact School voor jou een passend programma is.