Expertmasterclasses in The Money Making Impact School

Lonne Landsmeer

Groeien met jouw webshop door branding

Met merkstrateeg Lonne Landsmeer
Lonne is merkstrateeg voor webshops en ondernemers met een fysiek product. In deze masterclass wordt ingegaan op het groeien van jouw merk door branding.
Michelle van Zwieten

Koppelingen met Moneybird

Met technisch expert Michelle van Zwieten
Michelle van Zwieten is technisch expert en richt zich op verschillende automatiseringen binnen jouw bedrijf zodat jij enorm veel tijd en frustratie kan besparen. In deze masterclass richt ze zich speciaal op de koppelingen Shopify – Moneybird en Woocommerce – Moneybird.
Anne-Kathrin

Pinterest inzetten voor jouw bedrijf

Met Pinterestexpert Anne-Kathrin
Hoe zet je Pinterest in voor jouw bedrijf, hoe werkt het en hoe benut je het optimaal? In deze training wordt onder andere behandeld hoe je jouw Pinterestprofiel SEO-proof maakt en hoe je organisch en/of met advertenties kan groeien op Pinterest.
Josiene Borgers

Jouw bedrijf laten groeien met behoud van jouw branding en een spot on positionering

Met groeistrateeg Josiene Borgers
In deze gastmasterclass vertelt Josiene Borgers over het aanbrengen van focus in jouw positionering. Josiene Borgers is groeistrateeg en coacht en adviseert bedrijven op groeiuitdagingen en hoe bedrijven meer omzet en klanten kunnen aantrekken. In deze masterclass gaat ze specifiek in hoe je jouw bedrijf kan laten groeien met behoud van jouw branding/imago en een spot on positionering.
Robin Seetz

Pensioensparen

Met pensioenbewustmaker en indexbelegger Robin Seetz
In deze masterclass vertelt Robin Seetz alles over pensioensparen. Hoe werkt het, wat zijn de voorwaarden en hoe verhoudt dit zich tot de jaarruimte die je hebt als ondernemer?
Anne van Leent

Winstgevend adverteren

Met social media strateeg Anne van Leent
In deze expert masterclass vertelt Anne van Leent van Room the Agency over het opzetten van winstgevende advertenties. Van het technische gedeelte tot het kiezen van de juiste doelgroep.
Sharon de Rooij

Stevig judirisch fundament voor jouw bedrijf

Met jurist Sharon de Rooij
In deze gastmasterclass vertelt Sharon de Rooij (jurist voor ondernemers) alles wat je moet weten om een stevig juridisch fundament te bouwen voor jouw bedrijf. We gaan in op de algemene voorwaarden, privacyverklaring en het cookiestatement.
Stefanie Mrs. E-commerce

5 manieren om te groeien met je webshop

Met Stefanie van Mrs. E-commerce
Stefanie van Mrs. E-commerce gaf een gastmasterclass over het opschalen van jouw merk door online zichtbaarheid. Ze gaat onder andere in op een stukje SEO (beter gevonden worden in Google), het lezen en begrijpen van jouw Google Analytics (veel waardevolle info!) en adverteren.
Sanne Powered by Sanne

Instagram marketing

Met Sanne van Powered by Sanne
Sanne van Powered by Sanne geeft een masterclass over Instagram marketing. Sanne is de Insta-kenner die jullie heeft meegenomen in de reels, het algoritme, hashtags en de combinatie tussen jouw producten en een personal brand.
Nienke Retailinkoper

Influencer marketing

Met retailexpert Nienke Hoeksema
Elk inkoopseizoen kan je niet wachten om de nieuwe kleuren, materialen en prints weer te zien. Enthousiast loop je de showroom in. Echter mis je iets, namelijk een inkoopplan. Zodat jij exact weet wat jij nodig hebt, evenals met welke condities. Want wat is er nodig om met deze leverancier te groeien? Marketingondersteuning? Betere marges? Sterke condities, als omruilingen en afprijsvergoedingen? Belangrijker: wat kan je vragen? Het is een inkoopplan 2.0, naast budget ook pilaren, om samen met de leverancier meer verkopen te realiseren en hierdoor meer winst te creëren. Want hierdoor heb jij ruimte om verder te groeien met jouw bedrijf, evenals je zelf een goed salaris uit te keren. In deze gastmasterclass gaat Nienke in op deze 2 vragen: het inkoopplan & verder groeien met bestaande leveranciers.
Nienke Retailinkoper

Opgemerkt worden door grote retailers

Met retailexpert Nienke Hoeksema
Jij hebt een prachtig merk opgezet. Hoe zorg je ervoor dat jouw merk wordt opgemerkt door de inkopers van grote retailers? Hoe zorg je ervoor dat jouw merk zo aantrekkelijk is dat ze staan te popelen om schapruimte te maken voor jouw producten? Nienke heeft meer dan 12 jaar ingekocht voor Bol.com, Blokker, Kruidvat, Trekpleister, Intersport Lid en Makro, waarbij ze aan de start stond van prachtige nieuwe merken – die inmiddels gevestigde namen zijn. In deze gastmasterclass gaat ze in op deze twee vragen, zodat jij na de masterclass handvatten hebt om hier meteen mee aan de slag te gaan.
Vanessa Lenting

SEO en online vindbaarheid van jouw website

Met Vanessa Lenting
Vanessa Lenting is al 16 jaar online ondernemer en snapt het spel van online beter gevonden worden. Graag neemt ze jullie mee in de wereld van zoekmachine optimalisatie (SEO) en laat ze zien dat het helemaal niet zo ingewikkeld is als het lijkt.
Roel van Heel

E-mailmarketing

Met e-mailmarketingstrateeg Roel van Heel
Roel van Heel is e-mailmarketingstrateeg en neemt je in deze masterclass mee over alle ins en outs van e-mailmarketing. Welke content deel je via de mail? Hoe kun je e-mailmarketing inzetten om klanten aan je te binden en jouw unieke verhaal te delen? Maar ook: welke systemen kun je hiervoor gebruiken en welke e-mailfunnels kun je inrichten?
Anna Jirina

De branding van jouw webshop

Met webshopbrandingexpert Anna Jirina
Anna, webshopbranding- en Photoshopexpert, verzorgt voor ons een nieuwe gastmasterclass. Anna helpt webshopeigenaren opvallen met hun webshop door middel van een professionele look die meer klanten trekt. De masterclass gaat over webshopbranding en hoe je een sterke fundering neerzet, zodat je webshop een merk wordt waar klanten niet omheen kunnen.
Anneke van der Voort

Zo zet je LinkedIn slim in voor jouw bedrijf

Met Anneke van der Voort
Anneke van der Voort neemt ons mee in de wereld van LinkedIn. Wat post je? Wat zet je wel en niet op jouw profiel? Hoe benader je nieuwe potentiële klanten en hoe ga je het gesprek aan?
Dana de Koning

Influencer marketing

Met Dana de Koning
Dana de Koning van het bedrijf Influentials neemt ons mee in de wereld van influencer marketing. Hoe selecteer je de influencers voor jouw merk? Hoe benader je ze? Hoe bouw je een waardevolle en langdurige relatie op met influencers? Hoe betaal je influencers?
Yvette van der Plas

De combinatie van het ondernemerschap en een baan in loondienst

Met Yvette van der Plas
Yvette van der Plas van het bedrijf ‘Mentor voor Makers’ geeft een masterclass over de combinatie van het ondernemerschap en een baan in loondienst. Hoe houd je alle ballen in de lucht? Hoe houd je focus? Hoe haal je het beste uit beide?
Manon de Boer

Het future-proof positioneren van jouw merk

Met Manon de Boer
Als founder van Brand Whispers ontwikkelt Manon de Boer niet alleen future proof strategieën voor fashion-, beauty- en lifestyle ondernemers, maar presenteert ze ook menig show en styling tutorial. Haar liefde voor het vertellen van verhalen ontstond al vroeg. Eerst als styliste voor merken en personen, later als strateeg voor bedrijven. Alles begint voor Manon bij authenticiteit. Uitstralen waar JIJ voor staat. Jezelf zijn. Want daarvan gaat een mens, merk én bedrijf sprankelen. Tijdens de masterclass van Manon de Boer leer je hoe je jouw merk future-proof positioneert.

Wil jij meer winst uit je onderneming?

Neem dan deel aan The Money Making Impact School. We gaan met jouw financiële vraagstukken en uitdagingen aan de slag, zodat jij uiteindelijk meer rust ervaart, zélf je financiële keuzes kunt maken en een professionele en winstgevende business kunt neerzetten.

TIP: Werktuig PPO financiert ontwikkelplannen voor iedereen die werkzaam is in de creatieve of culturele sector. Ze financieren 1/3 van de totale kosten van jouw ontwikkelplan met een maximum van €2.000, - (inclusief btw). Wil je meer weten? Bekijk dan de website.