Replays challenge: Winstweek

Dag 1: Doelen stellen

Dag 3: Kosten en investeringen

De winstweek challenge zit erop…..maar er is meer!

Gaan we samen nog even verder om van financieel succes een gewoonte te maken? Lees dan verder!

Let op: op basis van de deelnemers aan deze challenge zie ik dat The Money Making Impact School voor 90% van jullie de meest geschikte optie is.

Draai je al MEER DAN 10K OMZET PER MAAND, staat jouw (financiële) fundament als een huis en ben je klaar om strategisch verder te groeien? Dan is mijn programma Strategisch Schalen (minimaal 10K omzet per maand) of Expand (minimaal 30K omzet per maand) mogelijk geschikter. Beide programma’s bevatten 1:1 elementen en een intieme club van gevorderde ondernemers. Omdat we het niveau graag hoog houden en de kwaliteit waarborgen, bellen we graag eerst even met je.

Plan hier jouw call om te onderzoeken of Strategisch Schalen of Expand de plek is voor jou

……En dan nu mijn signature aanbod wat voor 90% van jullie de meest passende en meest briljante opties is:

The money making impact school

The Money Making Impact School is mijn meest gekozen programma en een absolute must-have voor alle ondernemers die
willen stoppen met hobby-en en bedrijfje spelen en een giga groei door willen maken.
Binnen 6 maanden staat jouw bedrijf zo sterk dat je daarna onbeperkt kan schalen. Ga eindelijk lekker verdienen en boek meer winst. Winst in geld, tijd én impact.

Hieronder lees je meer over The Money Making Impact School, inclusief de 4 tijdelijke winstweek bonussen die ik voor je in petto heb🤩🔥

Voel je aan alles….yes dit is voor mij?! Ik kan niet wachten om eind 2024 te proosten op het behalen van al mijn doelen?
Dan heb je twee opties als je bij het lezen over The Money Making Impact School denkt en weet….dit is voor mij!

Je drukt meteen op de knop en krijgt meteen toegang tot alle modules en lessen
Pijnlijk herkenbaar?

Werkte onder andere met:

Heb je je ooit afgevraagd wat het voor jouw leven zou betekenen als je eindelijk wél een fijn salaris uit jouw zaak haalt?
Niet af en toe, maar maandelijks. Keer op keer.

Droom even. 

Mijn Midas Touch Methode ™ zorgt voor exponentiële omzet én winstgroei. 

Gegarandeerd.

Het mooie is: jij kunt The Midas Touch ™ methode makkelijk leren.

Zelfs als je nekharen overeind gaan staan van cijfers, als je gruwelt van structuur en niemand in je omgeving onderneemt.

Op welke doelen proosten wij samen aan het einde van dit jaar?

REFERENTIES

Bang voor de zoveelste nutteloze investering in mijn bedrijf, maar ergens toch wel beseffend dat ik iets moest ondernemen om zicht te krijgen op mijn cijfers, heb ik na een telefoontje met Marissa toch de sprong gewaagd. Door haar is er zò veel in gang gezet, niet enkel voor mijn bedrijf, maar ook voor mijn persoonlijke hernieuwde inzichten in ondernemen in het algemeen en energie om te blijven schakelen naar een hoger niveau. Dankjewel Marissa, want na 6 maanden kan ik wel met zekerheid zeggen: deze investering is EXACT wat ik nodig had!

Evelyne van Vlerken
woostudios.be

Veel waardevolle inzichten gegeven en de juiste tools in handen om in deze fase al de juiste dingen te doen. Zo weet ik waar mijn kansen liggen met mijn producten en verdienmodel, hoe mijn kostenplaatje er écht uit ziet (van onderbuikgevoel naar inzicht) en wat dus wel maar ook vooral niet te doen.

Vera Engelbertink
Zoete kruimels
Ik leer je strategie, cijfers en creativiteit combineren zodat jij jouw bedrijf financieel sterk neerzet en winstgevend kunt uitbouwen.

In The Money Making Impact School
verzilveren we minimaal
3 winstkansen in jouw business.

In The Money Making Impact School verzilveren we minimaal 3 winstkansen in jouw business.

Elke business heeft ontelbare winstkansen. Het enige wat we moeten doen is deze winstkansen opsporen en verzilveren. Winstkansen zijn er in twee soorten:
Verdienkansen:
“1000 euro extra winst per maand”
Vrijheidskansen:
“2 uur per week meer vrijheid”

In The Money Making Impact School verzilveren we minimaal 3 winstkansen. 

Het briljante hieraan? We stapelen winstkansen. 

Bekijk dit. 

2 verdienkansen verzilveren in de eerste maand is 2000 euro meer winst per maand. Niet enkel 1 maand, maar elke maand opnieuw. Winstkansen die verzilverd zijn, zijn een gewoonte geworden. We laten ze niet meer los. Met enkel 2 verzilverde verdienkansen heb jij na 1 jaar dus al 24.000 euro meer winst.

REFERENTIES

The Money Making
Impact School
levert jouw
concreet op:

“Stop met quitte spelen…start met cashen”

REFERENTIES

Marissa en The Money Making Impact School was exact wat ik als creatieve ondernemer nodig had. Het heeft mijn hoofd en cijfers geordend. Marissa kijkt cijfermatig naar creatieve ideeën, maar wel met een creatieve invalshoek. Het is de perfecte basis waar je én je creativiteit in kwijt kan én wat houvast geeft. Het programma geeft me houvast in wat ik moet doen voor succes, een fijn salaris en een haalbaar resultaat.

Chantal Horsthuis
Aimelie

Door het volgen van The Money Making Impact School heb ik de stap naar het volledig ondernemerschap durven zetten!

Carlijn Timmermans
Studio Carlijn

Met dank aan Marissa heb ik nu veel meer inzicht in mijn cijfers. Ik weet welk budget ik uit kan geven aan adverteren, en hoe ik uit moet rekenen of de advertenties ook daadwerkelijk wat opleveren. Daarnaast weet ik nu welke producten de meeste winst opleveren, en welke producten niet. Ik heb nu veel meer grip op mijn financiën en kan een beter plan maken voor de toekomst.

Wendy Stolp
Kauwsieraden.nl

“Leren financieel sterk te ondernemen is een skill voor de rest van je ondernemerschap. Een investering met levenslang rendement”

Van activiteit naar productiviteit

Ik heb onwijs veel respect voor je. Als ik me even in jou verplaats werk je knetterhard. Misschien heb je er nog een baan in loondienst naast of wat saaie ZZP klussen. Gezin, kinderen, hobby’s, het hele leven……altijd maar druk.

En toch voel je dagelijks het vuurtje voor jouw bedrijf. 

Jij wilt hier gewoon een succes van maken. 

De grootste reden waarom het de meeste ondernemers nog niet lukt is omdat ze activiteit met productiviteit verwarren. 

We hoeven niet harder te werken. Niet meer doen, maar de juiste acties die winst opleveren.

Elk bedrijf kent ontelbare winstkansen. Ze zitten ook in jouw business. Jij voelt het. Ik zie ze. Samen verzilveren we ze.
Elk bedrijf kent ontelbare winstkansen.
Ze zitten ook in jouw business.
Jij voelt het. Ik zie ze. Samen verzilveren we ze.

Je bent al zo ver. Je bent in staat om écht resultaat te creëren. Gaan we samen het avontuur aan? Jij maakt de keuze.

Wat krijg je
concreet in The
Money Making
Impact School ?

Video afspelen
Online academy
In verschillende lessen en modules leer ik je alles van doelen stellen, prijzen bepalen, tot plannen maken. En vooral financiële structuur aanbrengen, zodat je altijd weet hoe je ervoor staat en waar de winstkansen zitten. Het zijn korte video’s waarin ik je alles uitleg, templates specifiek voor jouw business, besloten podcasts en werkboeken.
Community (binnen 24 uur antwoord)

Een platform waar je alle vragen kan stellen aan mij en aan mijn team. Vragen over de lessen, maar eigenlijk over alles in het ondernemerschap. We vieren successen, netwerken, maar gaan vooral in de actiemodus.

Elke twee weken persoonlijke groepscoaching

Tijdens de tweewekelijkse persoonlijke groepscoaching stel je vragen en lever je casussen in. Ik coach en adviseer je actief in deze sessies. De groepen worden gemaakt op basis van o.a. jouw type business en omzetniveau. Zo zit je dus met gelijkgestemden in een groep en heb je 10-dubbele coaching. Je leert namelijk ook echt van elkaars vragen.

In deze sessies combineren we creativiteit, strategie en winstgevendheid. Je hoeft in deze sessies niet je cijfers te delen.

Expert masterclasses (6x)
Financieel sterk en winstgevend ondernemen is divers. Elke maand nodig ik een expert uit op het gebied van o.a. adverteren, pinterest marketing, TikTok, SEO, SEA, branding, planning en meer. Ik kijk naar wat de groep nodig heeft en op basis daarvan zoek ik een expert.

Extra’s voor gegarandeerd resultaat:

Video afspelen
Persoonlijke feedback / samenwerkingen in de opdrachten van de Academy

Ik weet hoe het gaat. Vol enthousiasme ga je aan de slag met jouw plan. Maar klopt het nou echt? Is het logisch opgebouwd? Is het echt strategisch? Daarom werken we samen in de bestanden. Hierin zitten geen andere ondernemers.

Alle gastmasterclasses van afgelopen jaar
Expertmodules over o.a. pinterest, Facebook adverteren, focus, branding, pensioen en beleggen. Werkelijk alles om jou financieel sterk te laten ondernemen. Hier vind je een selectie van de expert library.
VIP toegang tot mijn live evenement in november
Tijdens een interactieve offline live dag gaan we sparren, plannen smeden en vooral in de ACTIE modus
Fysieke Money Planner

Je ontvangt per post mijn fysieke 90 dagen money planner. In deze planner houdt je grip op jouw acties en geeft je houvast om van overwhelm concreet grip te houden op jouw acties.

7 maanden toegang in plaats van 6 maanden

Ga je nog op vakantie? Geen enkel probleem! Vakantie is vakantie en ik wil vooral dat je op de camping heerlijk gaat ontspannen, vol overgave gaat flaneren in Rome of de bloemetjes buiten zet op Ibiza. In deze winstweek zomerdeal krijgt iedereen 7 maanden toegang. Ga je niet op vakantie in de zomer of ben je al weer terug? Dan heb je gewoon 7 maanden begeleiding.

Investering
De investering voor The Money Making Impact School bedraagt normaal € 2297,-

Nu €1997,-

exclusief btw

Dit kan ook worden voldaan in 6 termijnen van 349 euro exclusief btw per 2 maanden of in 12 termijnen van 177 euro exclusief btw per maand.

“Ik ben zo enorm dankbaar dat ik dit nu eindelijk snap. Maar ook boos. Waarom hebben we dit nooit op school gehad?”

The Money Making Impact School is geen DIY cursusje.

The Money Making
Impact School is
geen DIY cursusje.

Het is een groepsprogramma mét persoonlijke aandacht.

referenties

Veelgestelde vragen

De meestgestelde vragen in video
Video afspelen

Wat gebeurt er na 6 maanden?

Video afspelen

Ik kan niet altijd live aanwezig zijn, ga ik er wel alles uithalen?

Video afspelen

Ik heb geen tijd om dit traject te volgen.

Video afspelen

Ik vind de investering spannend

Video afspelen

Wat als ik het niet ga begrijpen?

Video afspelen

Ik twijfel of er voldoende persoonlijke begeleiding bij zit

Video afspelen

Ik heb eerder (online) trajecten aangekocht waar ik niets aan heb gehad

Video afspelen

Het voelt als veel

andere veelgestelde vragen
Ik twijfel of er voldoende persoonlijke begeleiding bij zit

The Money Making Impact School is een online groepstraject mét persoonlijke begeleiding.
Het is dus geen DIY cursus waar je volledig zelf aan de slag moet.

Daar geloof ik namelijk niet in, en al helemaal niet bij een onderwerp dat waarschijnlijk redelijk nieuw voor je is, namelijk werken met cijfers en strategie.

De persoonlijke begeleiding bestaat uit verschillende vormen.

  1. Je kunt mij en mijn team met financieel experts alles vragen in de online omgeving waarin we werken.
  2. Op basis van jouw huidige omzet en type onderneming wordt je ingedeeld in een van de coachgroepen waar je persoonlijk wordt gecoacht op jouw vragen en casussen. Je hoeft tijdens deze sessies echter niet je cijfers te delen.
  3. Mijn team en ik kijken de opdrachten na die je moet inleveren. We werken echt samen in jouw documenten, zoals bijvoorbeeld de prijsbepaling of jouw financieel plan. We halen er rekenfouten voor je uit, maar kijken vooral strategisch met je mee. Kloppen de prijzen die je hebt opgesteld? Klopt je winstplan? Wat kan er strategischer? Natuurlijk, ik ben bevooroordeeld, maar na het zien van 1000 plannen weet ik wat werkt.
Wat gebeurt er na deze 6 maanden?

Na 6 maanden heb jij een stevig en strategisch fundament waar je nog jaren op kan bouwen. Alle documenten en overzichten die we gedurende het traject hebben gecreëerd (zoals jouw prijsbepaling en jouw winstplan) zijn van jou. Je kunt ze dus blijven gebruiken in de verschillende fasen waar jouw bedrijf doorheen gaat tijdens verdere ontwikkeling en groei. Ik heb ondernemers die zeggen: ik ben nu 3 jaar verder en ik gebruik nog dagelijks de structuur die we hebben opgezet.

Na deze 6 maanden zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt zeggen: strik erom heen, ik ben waar ik wil zijn. Een andere optie is dat je bedrijf zo hard is gegroeid dat je bijvoorbeeld klaar bent voor een van mijn vervolgtrajecten.

Ik heb geen tijd om dit traject te volgen.

Natuurlijk, ik kan nu heel flauw gaan zeggen. Heb je geen tijd of is het geen prioriteit? En hoe kan het geen prioriteit zijn als jij graag meer geld wil verdienen met je bedrijf?

Maar laten we realistisch zijn. Als je de komende 6 maanden gaat backpacken zonder internet, dan zou ik het traject nu niet volgen. Maar heb je 1,5 uur per week beschikbaar, dan zou ik er voor gaan. Dit traject is namelijk niet bedoeld om nog meer werk op je bordje te leggen. We hebben namelijk al zoveel ballen hoog te houden, in je business, in je privé-leven en misschien nog met een baan ernaast. Waar je natuurlijk snel mee (kan) gaan stoppen.

Dit traject is speciaal voor drukke mensen.

Er is ook een grote kans dat je nu nog activiteit verwart met productiviteit. Dat je marketingacties onderneemt waar eigenlijk niets uitkomt. Doordat we ons gaan focussen op de activiteiten die geld opleveren, ga je juist tijd overhouden.

Wat als ik het niet ga begrijpen?

Je gaat het begrijpen. Punt

Er is een uitspraak van Einstein die ik graag even met je deel: “Als je het niet eenvoudig uit kan leggen, begrijp je het niet goed genoeg”.

Dus als je mij vertrouwt dat ik het echt snap, dan kan ik het ook simpel aan je uitleggen.

En daarbij, in dit opzicht heb ik ook echt een engelengeduld. Is het nog een beetje vaag voor je op manier A? Geen probleem, dan gaan we naar manier B.

Daarnaast mag je vooral het vertrouwen hebben dat je het gaat begrijpen. Dat je vandaag het besluit neemt dat je het wel kan. Dat je wel een winstgevende ondernemer bent. Dat je wel goed kunt omgaan met geld.

Want weet je, niemand is geboren met winstgevende genen. Dat bestaat simpelweg niet. Baby’s zijn groter of kleiner dan gemiddeld. Hebben bruin of blond haar. Maar winstgevende genen bestaan niet. Ok, misschien oud geld, maar daar hebben we het nu even niet over.

Dus iedereen, echt iedereen, kan winstgevend worden. Jij moet alleen het besluit nemen dat jij dit gaat worden.

Bijna iedereen die startte aan The Money Making Impact School voelde zich onzeker over geld en cijfers. Maar juist door de moed te tonen kwam de verandering.

Dit heeft ook met een stukje mindset te maken. Hier gaan we in The Money Making Impact School ook dieper op in.

Ik vind het spannend om te investeren

Ik snap je, dat is ook spannend. Ik herken het ook, elke keer als ik een grote investering doe in mijzelf en mijn bedrijf vind ik dit spannend. Al weet ik ondertussen ook dat als ik een kleine kriebel voel in mijn buik voordat ik officieel JA zeg tegen de investering (maar vooral tegen mezelf en mijn bedrijf) dat ik goed zit.

Je zegt hiermee namelijk JA tegen de toekomst van jouw bedrijf. Je zegt eigenlijk: JA ik ga ervoor.
En met deze energie ga je ook veel meer kansen spotten, mogelijkheden zien en er alles uithalen.

Ik krijg vaak de vraag: “Wanneer heb ik het programma dan echt terugverdiend?”

Dit hangt er een beetje vanaf.
Bij de een duurt het één week voordat het is terugverdiend, omdat ze razendsnel een winstkans ontdekken en hierop een besluit nemen.
Bij de ander moeten we eerst (gedeeltelijk) opnieuw de basis leggen en duurt het 6 maanden.

Je wil natuurlijk wat harde cijfers horen. Over het algemeen verdienen ondernemers binnen 2 maanden de investering terug. Binnen 6 maanden wordt de investering dus 3 keer terugverdiend.

Het is echter een investering die nog ver na het programma doorwerkt. Grip hebben op je cijfers en winstkansen spotten en verzilveren is namelijk iets wat altijd de groeiversneller in je business is en blijft. In elke groeifase.

In The Money Making Impact School ga ik je de methode leren om voor eens en voor altijd grip te houden op je cijfers en vanuit daar winstgevende keuzes te maken. Hoe eerder je dit onder de knie krijgt, hoe langer je profiteert van het resultaat.

Uiteraard kan ik niet al het werk voor je doen en moet je zelf actie ondernemen. Het is een beetje zoals naar de sportschool gaan. Met enkel een abonnement kopen behaal je niet de resultaten.
Om de investering voor iedereen toegankelijk te maken is het ook mogelijk om de investering gespreid te voldoen.

Ik heb eerder (online) trajecten aangekocht waar ik niets aan heb gehad

Ik snap dat vervelende gevoel helemaal. Als de emmer van teleurstelling eenmaal is overgelopen is het vrij lastig om dit te herstellen.

Het dient je alleen niet om toekomstige keuzes af te laten hangen van keuzes uit het verleden. Je “straft” jezelf dan eigenlijk dubbel.

Zowel met de nutteloze investering uit het verleden als door het feit dat je nu niet meer durft te investeren in groei.

En heel eerlijk? Het is mij helaas ook weleens overkomen. Ja, ook ik maak weleens een nutteloze investering. Maar als ik er van tevoren écht vertrouwen in had en besloot om er voor te gaan, dan was het ook altijd een succes.

Ik kan niet altijd live aanwezig zijn, ga ik er wel alles uithalen?

Natuurlijk, live is altijd beter.

Maar als je niet altijd live erbij kan zijn, is dat geen probleem en hoeft dat ook geen belemmering te zijn om de volgende redenen:

  1. Alle sessies worden opgenomen en je kunt ook alle sessies terugkijken. Ik hoor zelfs vaak dat deelnemers die er live bij waren de sessies nogmaals terug luisterden.
  2. Ook als je er niet live bij kunt zijn, kun je al jouw vragen van te voren opsturen en ook deze vragen worden behandeld.
  3. Alle data zijn maanden van tevoren bekend, dus je kunt er zo veel mogelijk rekening mee houden in je agenda.
Het programma voelt als veel: moet ik alles volgen?

The Money Making Impact School is een programma dat inderdaad veel onderdelen bevat, dat zal ik niet ontkennen.

Ik wil je vooral het volgende meegeven:

  1. Het programma is zo opgebouwd dat je razendsnel tot de winstkansen specifiek voor jouw business komt en tot het actieplan hoe deze winstkansen te verzilveren. Dus wees niet bang dat je door honderden documenten moet graven.
  2. Het voordeel van meerdere groepscoachingsessies is dat je er ook eentje over kan slaan.
  3. Misschien wel het belangrijkste. Wat wil jij er graag uithalen? Als dat vooral het resultaat is van meer winst, dan is dat het enige wat je eruit moet halen. Het is dan ook een misvatting om te denken dat je elke letter moet lezen. Je hebt “alles” helemaal niet nodig. Je hebt resultaat nodig.

Zo zijn er ook verschillende expertmodules in het traject. Maar als jij al lang besloten hebt dat je niks met Pinterest wil doen, dan kan je die gewoon overslaan. Onthoud: we gaan van activiteit naar productiviteit en focussen ons enkel op de acties die voor jouw business winstgevend zijn.

Ik voeg er ook graag nog even een persoonlijk voorbeeld aan toe. Afgelopen jaar volgde ik een coaching traject waarin ik 25.000 euro heb geïnvesteerd. In de eerste sessie bedacht ik een nieuw programma en zag ik waar ik acuut mee moest stoppen. De investering was het meteen al waard.

Ik ben pas nét begonnen met ondernemen, kan ik bij jou terecht?

Natuurlijk! Ik help je graag bij het bouwen van een sterke financiële fundering voor jouw bedrijf. Een goed begin is hetzelfde werk. Ik geef je tools en handvatten waar je je hele (financiële) ondernemersleven plezier van gaat hebben. Voor een vliegende start of voor het groeien naar het volgende niveau. Cijfers zijn er in elke bedrijfsfase. En hoe kun je nou investeren in een website, een logo en voorraad als je niet eens weet wat de prijs van de producten moet zijn en hoe je geld gaat verdienen? Dat klinkt als een trouwjurk kopen zonder verkering. Tikkeltje vreemd.

Hoe lang duurt dit traject?

In dit traject bied ik 6 maanden begeleiding aan, zodat er genoeg tijd is voor implementatie en de beloofde transformatie. Maar je kunt al veel eerder resultaten behalen. Je hebt in totaal 1 jaar toegang tot de online omgeving. Zo heb je alle tijd.

Hoeveel tijd per week ben ik kwijt met dit traject?

Er zijn in totaal 10 modules + 2 bonusmodules, die je in 6 maanden doorloopt. Dit komt omdat ik wil dat je voldoende tijd hebt voor de implementatie. Met ongeveer 1,5 uur per week behaal je de resultaten van meer inzicht, overzicht en vooral meer omzet en winst. Dit traject is gemaakt voor drukke mensen en niet om je nog drukker te maken. Je hebt ongetwijfeld al genoeg op je bordje. Maar voor alles geldt: hoe meer tijd je erin stopt, hoe meer je eruit haalt.

Is dit een groepsprogramma?

Ja! Met veel persoonlijke aandacht. Zo review ik persoonlijk jouw prijsbepaling en financieel plan en kun je in de community al jouw vragen stellen. Tijdens de groeps coachingsessies coach en adviseer ik je persoonlijk op jouw vraagstuk. Ik geloof juist in de kracht van de groep, omdat je enorm leert van elkaars vragen. En waar vind je nou een ‘safe-space’ waar je vol vertrouwen over geld kan praten? De meeste coachingtrajecten zijn gericht op dienstverleners. De focus van The Money Making Impact School ligt juist op creatieve makers, webshops, salons en andere productondernemers. Hallo, nieuw netwerk met gelijkgestemden.

Werk je volgens de Profit First-methode?

Het allerbeste aan de Profit First-methode vind ik dat je leert dat je winst en salaris moet nemen uit je bedrijf. Het is een fijne en begrijpelijke werkwijze. Profit First gaat vooral over het verdelen van jouw inkomsten over verschillende potjes (kosten, salaris, belasting, winst). In de online training besteed ik aandacht aan Profit First en leer ik je hoe je het implementeert. Mijn methode en strategie gaan nóg een stapje verder. Door het optimaal benutten van de kansen binnen jouw bedrijf, verlagen we de kosten en verhogen we de inkomsten, zodat er ook meer te verdelen is over de verschillende rekeningen.

Ik ben geen gecertificeerd Profit First Professional. Wat ik deel over Profit First is mijn eigen ervaring over deze methode.

Kan ik ook deelnemen als ik in België woon?

Absoluut, dat is geen enkel probleem. In de financiële documenten passen we de belasting tarieven aan. Daarnaast is geld verdienen in België exact hetzelfde als in Nederland.

Kan ik de investxering aftrekken als bedrijfskosten?

Jazeker, de kosten zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting en je kunt de btw terugvragen.

In welk opzicht is The Money Making Impact School anders dan een boekhouder?

Een boekhouder verwerkt de administratie en (soms) de belastingaangiften. Ik richt me vooral op financieel strategisch advies. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van financiële doelstellingen en concrete stappenplannen om die doelen te behalen.

Ik verkoop een fysiek product online of in een winkel, ben ik wel geschikt voor The Money Making Impact School?

Absoluut! Juist dan is het super geschikt voor je. Ik richt me hoofdzakelijk op ondernemers met een fysiek product. Als je inkoopt en te maken hebt met voorraadbeheer is er nóg meer data om te analyseren en winstkansen te ontdekken en te gaan benutten.

Ben je ook een businesscoach?

Sommige klanten noemen me business coach. Ik coach en adviseer je op het financieel strategische stuk in het ondernemerschap en het genereren van meer omzet en winst. Daar komt altijd een stukje marketing en sales bij kijken. Daarnaast zitten er meerdere experts in het programma. Als jij nu bijvoorbeeld een persoonlijke coach hebt of een business coach die veel meer zit op “wie moet je zijn om een business te dragen” dan is een combinatie absoluut mogelijk.

Is The Money Making Impact School ook voor starters?

Jazeker. Want hoe kun je nou investeren in een website, een logo en voorraad als je niet eens weet wat de prijs van je producten moet zijn en hoe je geld gaat verdienen?

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar eigenlijk is mijn administratie een grote rommel. Kan ik deelnemen aan je programma?

Allereerst: het is heel goed dat je hier eerlijk over bent. Hoe eerlijker, hoe beter. En geloof me, je bent niet de eerste die het heeft laten verslonzen en vast ook niet de ergste. In het online programma leer ik je vooral anders kijken naar je cijfers en slimme financiële keuzes maken. Voor optimaal inzicht is een administratie die up-to-date is wel handig. Ik adviseer je een passende boekhouder en geef je tips voor handige boekhoudprogramma’s, zodat je het zelf snel weer op de rit krijgt.

Ik vind het spannend… omdat ik bang ben dat ik het niet ga snappen.

Daar hoef je je echt geen zorgen om te maken. Ken je de uitspraak van Einstein? Als je het echt goed begrijpt kun je het ook simpel uitleggen. Dus wie vertrouw je niet? Mij of jezelf? Nee serieus, ik heb (op dit gebied ;)) echt engelengeduld. Lukt het niet op 1 manier, dan proberen we manier 2 of 3. Zolang jij om hulp blijft vragen, beloof ik je de resultaten.

Ik vind het spannend… omdat ik de investering nog niet heb liggen.

Dat is niet gek. Als het geld tegen de plinten klotst had je mij waarschijnlijk niet nodig gehad of ben je al toe aan een intensiever inzicht traject. Maar als je doet wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg. Wat kost het je om over een paar maanden nog in exact dezelfde situatie te zitten? Wat kost het je om het niet te doen? Hoeveel winstkansen laat je dan liggen?

Ik twijfel… moet ik niet eerst aan mijn producten werken?

Actie brengt je verder. En je producten verder ontwikkelen kan ook nog eens gelijktijdig plaatsvinden, zodat je het vervolgens meteen goed in de markt kunt zetten tegen de juiste prijs. Want anders hang je er dadelijk een random prijs aan en kom je er een paar maanden later achter dat jij eigenlijk jouw klanten betaalt in plaats van de klanten jou. Pijnlijk.

Ik twijfel… moet ik niet gewoon meer geld uitgeven aan marketing?

Geld uitgeven aan marketing zonder financieel inzicht is geld weggooien. Beginnen aan marketing zonder een stevig fundament is alsof je vast accessoires in huis zet zonder dat je de muren überhaupt hebt gestukt. En als je vervolgens klaar bent voor de marketing dan wil jij financieel leiderschap pakken. Weten wat (bijvoorbeeld) een advertentie moet opleveren om zowel de advertentiekosten, kostprijs en winst op te leveren.

Wat als ik niet tevreden ben?

Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van dit programma, en daarom geef ik je een garantie. Als je na de 30 dagen niet overtuigd bent van de kwaliteit van dit programma, dan krijg je van mij je geld retour minus € 100,- administratiekosten. De voorwaarden hiervoor zijn dat je minimaal 1 maandelijkse Money Q&A hebt bijgewoond, de eerste drie modules hebt bekeken en de eerste opdrachten (nulmeting en prijsbepaling) hebt ingeleverd. Annulering kan vervolgens schriftelijk per e-mail (contact@marissabonants.nl) met een omschrijving waarom het programma voor jou niet aan de kwaliteitseisen heeft voldaan. Recht op annulering geldt niet indien de ondersteunende documenten niet aansluiten op jouw persoonlijke behoeftes, aangezien daar vóór aanschaf van het programma al duidelijk over wordt gecommuniceerd. Indien je niet aan de bovenstaande voorwaarden voldoet, vervalt je recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je zonder bezwaren je geld retour.

Mijn vraag staat er niet tussen.

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar contact@marissabonants.nl. Wellicht wil je graag deelnemen aan een van mijn programma’s, maar zou je eerst graag even met mij willen afstemmen of dit echt het programma voor jou is? Dan wil ik je graag uitnodigen voor een gratis kennismakingsgesprek om te kijken of wij een match zijn. Plan via deze link een call in.

Investering
De investering voor The Money Making Impact School bedraagt normaal € 2297,-

Nu €1997,-

exclusief btw

Dit kan ook worden voldaan in 6 termijnen van 349 euro exclusief btw per 2 maanden of in 12 termijnen van 177 euro exclusief btw per maand.

“Ik ben zo enorm dankbaar dat ik dit nu eindelijk snap. Maar ook boos. Waarom hebben we dit nooit op school gehad?”

Video afspelen
Staat je vraag er niet tussen of twijfel je gewoon?
Laten we dan samen een besluit nemen.

Boek een vrijblijvende call met mij of mail jouw vraag naar contact@marissabonants.nl

Gebruik NU de code MONEYS1, MONEYS6 OF MONEYS12 en krijg €300 korting
Days
Hours
Minutes
Seconds
PS: wil je eerst nog even bellen met ons? Plan dan voor de deadline jouw call in. Stap je tijdens de call in? Dan is de bonus voor jou!