Sales VA / commercieel medewerker

In deze rol ben je dé schakel tussen mij en (toekomstige) klanten. Het is dus belangrijk dat je snap hoe mijn bedrijf werkt, wie mijn klanten zijn, wat ze nodig hebben en wat de belangrijkste pijlers zijn. 

Dit zullen je belangrijkste taken zijn:

  • Leads uitnodigen voor kennismakingsgesprekken (en hier een voorselectie op doen);
  • Reageren op berichten vooraf en naar aanleiding van een masterclass;
  • Nabellen / vragen beantwoorden na een masterclass;
  • Huidige klanten bellen (gedurende het traject en na afloop van het traject) om de resultaten én de klantrelatie te verbeteren;

Het is geen keiharde salesfunctie, maar je moet wel goed zijn in bellen en adviserend kunnen verkopen en zeker niet mensenschuw zijn. Als je liever mailt dan de telefoon oppakt, is deze functie zeker niet voor jou. 

Daarnaast moet je goed kunnen werken met het mailblue CRM systeem en commerciële kansen zien. Het gaat dus niet enkel om ‘zo snel mogelijk de mailbox leeg werken’ maar om pro-actief bijdragen aan het vergroten van het aantal klanten en het vergroten van de klantwaarden. Het is mogelijk dat een deel van de functie op commissie basis is. 

Mijn bedrijf is de afgelopen jaren flink gegroeid en zal alleen maar meer groeien. Het aantal uren dat ik voor je heb zal dus ook alleen maar meer worden, wat betekent dat ik dus niet 1 van je ‘honderden’ klanten kan zijn.

Het is voor mij belangrijk dat je flexibel beschikbaar bent, maar sowieso op donderdag en vrijdag beschikbaarheid hebt. Ik verwacht in beginsel zo’n 20 uur per maand voor je te hebben, maar dit kan zeker meer worden. 

Mijn team bestaat ondertussen uit 5 freelancers en het is belangrijk dat je daar ook pro-actief mee kan communiceren. Oftewel, als je goed bent ingewerkt hoef je niet alles eerst aan mij te vragen (want dan kan ik het net zo goed zelf doen:)). 

Als ik ergens dol op ben is het efficiëntie; dus verbeteringen in het proces mag je altijd stoppen. Graag zelfs. 

Lijkt het je wat?

Stuur me in dat geval een mailtje op contact@marissabonants.nl met in het onderwerp ‘Sollicitatie Sales VA /  commercieel medewerker?’ en vertel me in die mail:

  • Waarom je gelooft dat wij een perfecte match zijn
  • Bij wie je ervaring op hebt gedaan met de taken waar ik ondersteuning bij zoek + hoe lang je al ervaring hebt in dit werk
  • Welke taken je absoluut niet doet
  • Wat je tarief is?

Ik kijk uit naar je bericht!

Groet, Marissa