Ga voor financieel succes

Exclusief 1-op-1 advies & coachingtraject

Groeit je bedrijf uit zijn jasje, waardoor je tegen complexe, financiële vraagstukken aanloopt? Met 1-op-1 coaching gaan we samen voor gezonde groei en financieel succes. Met een financieel sterk plan gaan we van doelen stellen naar doelen behalen. Ik coach je, adviseer je over financiële bedrijfsvraagstukken en help je verantwoord te groeien naar een winstgevende, professionele business.

 • Wil jij verantwoord groeien met je onderneming?
 • Heb je behoefte aan een sparringpartner met verstand van zaken en financiële kennis?
 • Wil je weten welke investeringen je moet maken om je doelen te bereiken?
 • Wil jij processen standaardiseren en professionaliseren, meer uitbesteden en je team laten aanhaken bij je (financiële) strategie?
 • Wil je eindelijk een plan waar je echt op kan bouwen, zodat je weet aan welke knoppen je kunt draaien voor meer winst?
 • Wil jij weten waar die quick wins voor jouw business liggen en wil je daar creatief op inspelen?
 • Ben je klaar voor een professioneel en winstgevend bedrijf? I bet you are.

Kortom, groeit je merk harder dan je financiële kennis? Ben jij klaar voor een financiële transformatie? Een transformatie naar een winstgevender en professioneel bedrijf? Ik daag je uit.

Ondernemers die financieel succes hebben geboekt dankzij het groeitraject

Faryel Bhailal | Financieel succes

Faryel Bhailal

Amsterdam Cupcake Company
Dankzij Marissa's expertise op financieel vlak, haar ervaring met het inzicht geven in de cijfers en haar persoonlijke aanpak, heb ik na een flink aantal jaren ondernemen eindelijk goed inzicht in mijn cijfers. Het is zelfs leuk nu bezig te zijn met doelen stellen, plannen maken om de doelen te behalen en het verwerken van mijn cijfers. Omdat ik nu duidelijke redenen en argumenten heb voor bepaalde doelstellingen en prijsberekeningen. Ben jij op zoek naar iemand om jou te helpen de financiële kant van jouw onderneming te professionaliseren - bel Marissa! Heel erg bedankt voor al je inzet om mijn bedrijf in de basis nog sterker te maken!
Saskya van der Mark - Piraten en Prinsessen

Saskya van der Mark

Piraten & Prinsessen
Het 1-1 groeitraject van Marissa heb ik als positief ervaren met een volwassener bedrijf als gevolg. Nu ik kan uitrekenen wat wel/niets oplevert kan ik veel makkelijker nee zeggen en oude "verkeerde" gewoontes loslaten zoals deze: inkopen is geen doel op zich. Nu ik een plan heb zie ik veel meer de opties tot uitbesteden en groei. Na de moeizame coronajaren heb ik weer de juiste strategie te pakken en inzicht gekregen. Dit inzicht geeft zekerheid. Zekerheid in "waar zit de winst", of eigenlijk "waar zit meer winst in" en het cashflow "management". Ik neem mee uit het traject dat ik me beter kan richten op een specifieke doelgroep en daar een met zorg afgestemd kwaliteitsassortiment aan mag leveren.

Wat gaan we doen tijdens het groeitraject?

In mijn groeitraject ga ik een-op-een aan de slag met je financiële vraagstukken om je bedrijf gezond te laten groeien en winstgevend te maken. Je krijgt zes maanden lang intensieve begeleiding op basis van een aantal pijlers.

Stap 1 - NULMETING

Door middel van een nulmeting duik ik met een objectieve blik in de cijfers van je bedrijf. Waar liggen de quick wins? En waar worden er onnodig kosten gemaakt? De nulmeting laat jou ook even stilstaan bij je business. Wat zijn je grootste financiële frustraties? En waar wil je naartoe? Welke financiële doelen wil je bereiken?

Stap 2 - FINANCIEEL STRATEGISCH PLAN

Op basis van jouw business en doelen, stellen we een sterk financieel plan op, zodat je cijfers richting krijgen en je weet welke stappen je moet zetten om financiële doelen te behalen.

Stap 3 - ALTIJD INZICHT

Op basis van de nulmeting en je financiële doelen maak ik een dashboard en bepalen we jouw stuurcijfers. Op deze manier krijg jij inzicht in je eigen cijfers en weet je hoever je bent in het behalen van je doelen en heb je altijd grip. En trust me: cijfers liegen nooit!

Je hebt nu inzicht in je cijfers en een geweldig financieel plan. Maar inzicht en een plan zonder concrete stappen zijn als een Tesla voor de deur zonder rijbewijs. Een beetje zonde, vind je ook niet? Nu begint het pas! Hoe gaan we zo snel mogelijk van punt A naar punt B? Waar kunnen we gassen en waar moeten we even op de rem? Wat is strategisch en hoe benutten we alle kansen?

Stap 4 - EVALUEREN, REFLECTEREN EN BIJSTUREN

Meten, analyseren, evalueren, bijschaven, doen en doorgaan. Niet lullen, maar poetsen. Geen woorden maar daden. Je kent het wel... Aan de slag dus!

We hebben maandelijks een progressiesessie om de stand van zaken op basis van cijfers te analyseren en te evalueren. Op basis daarvan kijken we wat er goed gaat en waar we bij moeten sturen. Zo blijf jij in die actiemodus! Ik coach je en adviseer je in het nemen van doeltreffende besluiten om in no-time financieel sterk te groeien.

Enthousiaste ondernemers over Marissa Bonants

Arjen Mekelenkamp

Arjen Mekelenkamp

Bouwexport Duitsland
Dankbaar dat ik Marissa heb ingeschakeld om mij te begeleiden bij de groei van mijn onderneming. Ik heb nog geen vaste CFO, maar had wel iemand nodig naast mijn boekhouder. Een financieel geweten die strategisch meedenkt over de groei. Want er te weinig geld overblijft, dan wil je dan niet pas na een jaar zien. Maandelijks sturen we op cijfers en adviseert Marissa in het stroomlijnen van de werkprocessen. Marissa maakt de financiële gezondheid van mijn bedrijf super helder zodat je er niet omheen kan en blijft bijsturen. Mijn boekhouder vertrouw ik, maar op Marissa kan ik financieel strategisch echt bouwen.
Lukas Grosfeld

Lukas Grosfeld

Wakuli
Wij zijn met Marissa gaan werken toen we ter voorbereiding op onze financieringsronde onze financiële administratie, planning en forecasting op orde moesten gaan krijgen. In proces heeft ze veel eigenaarschap getoond en zeker ook veel flexibiliteit waar nodig (last minute te hulp schieten in DD proces etc.). Terwijl wij als bedrijf verder groeien, groeit Marissa mee. Ook in volgende fases van groei weet ze veel waarde bij te dragen en ook de juiste afweging te maken wanneer wat nodig is. Ik zou Marissa aan elke startup aanraden voor wie het nog te vroeg is om een full-time CFO aan te nemen, maar wie wel de capaciteiten van zo iemand nodig heeft. Je kunt er in mijn optiek niet vroeg genoeg mee beginnen.
Gauge81 logo

Monika Silva

Gauge81
Marissa kwam bij ons binnen om een moment dan onze financiën ons boven het hoofd gegroeid waren. Ze heeft met enorm veel vakkennis, geduld en teamspirit onze hele financiën op orde gekregen. Ze begreep direct de problematiek en had snel een oplossing paraat – ook met onze interne systemen raakte ze zeer snel vertrouwd. Ze is volhoudend, bijt zich vast in de casus en geeft niet op tot er een oplossing is. Met een duidelijke forecasting heeft ze rust geschept in onze bedrijfsvoering. Ik kan Marissa dan ook van harte aanraden.

Wat krijg je concreet?

Je krijgt 6 maanden lang persoonlijke begeleiding.

Ik doe een grondige analyse van de huidige financiële situatie (nulmeting) en geef hierop mijn ongezouten mening en advies.

Kick-offsessie (90 minuten) waarin we de cijfers, pijnpunten en kansen van jouw bedrijf omzetten in een sterk financieel plan en strategie voor de komende maanden.

Ik maak een op maat gemaakt, persoonlijk financieel plan en dashboard voor je, zodat je inzicht hebt in je eigen cijfers.

6 progressiesessies van 60 minuten waarin ik je sturing en advies geeft. In elke meeting wordt jouw persoonlijke dashboard geanalyseerd. Hierin wordt specifiek aandacht besteed aan de opgestelde doelen, financiële indicatoren, trends en je cashflow.

Tussentijdse deep dive sessie (90 minuten) waar we de nieuwe koers bepalen.

Trellobord met de belangrijkste actiepunten en accountability waar we mee aan de slag gaan.

E-mailtoegang voor vragen en support tussendoor. Op werkdagen krijg je binnen 24 uur antwoord.

Toegang tot The Money Making Impact School.

Je kunt gebruikmaken van mijn netwerk aan experts.

Kortom, een volledige financiële transformatie van je business.

Ondernemers die financieel succes hebben geboekt dankzij het groeitraject

Shenin Lebrun | Financieel succes

Shenin Lebrun

Hustle & Heart Consultancy
Als startende ondernemer was ik opzoek naar een financieel adviseur. Na een post op LinkedIn adviseerde 4 verschillende mensen mij om contact te zoeken met Marissa. Dat heb ik gedaan. En ik ben super blij dat ik dat heb gedaan. Ik heb een 6-maandentraject afgenomen en daar ben ik ontzettend tevreden over. De financiële strategie voor mijn bedrijf, Hustle & Heart Consultancy, staat als een huis. Marissa reageert snel en geeft goed advies op maat. Kortom ik zou Marissa aan iedereen aanraden.
Jorn Eiting van Liempt | Financieel succes

Jorn Eiting van Liempt

Seenons
Als startende onderneming zijn wij zeer snel gegroeid. Mooi, maar gezien de complexiteit van ons product en het belang van een goede financiële structuur, hadden wij iemand nodig die zeer hands-on te werk kon gaan. Marissa heeft ons hier zeer succesvol bij geholpen. In eerste instantie door goede pragmatische adviezen, en later ook door actief deel te nemen in de inrichting van onze nieuwe Exact-omgeving. En tot slot was ze een periode in de rol als onze financieel coach. Ik zou daarmee echt iedereen aanraden om een gesprek aan te gaan met Marissa en haar een kijkje te geven in jouw financiële keuken voor een optimalisatieslag.

Wat levert het groeitraject je op?

 • Doordat je inzichtelijk hebt wat je financiële doelen zijn en welke stappen je moet zetten om deze doelen te behalen, groeit je bedrijf harder, maar vooral gezonder dan ooit. Dit wil je.
 • Je zult ervaren dat je zélf goed onderbouwde investeringen kunt doen, waardoor je moeiteloos en vol vertrouwen je omzet en nettowinst verhoogt.
 • Je krijgt gegarandeerd meer grip op je cijfers en je cashflow wordt verbeterd waardoor je meer nettowinst overhoudt. Meer winst in minder tijd; dat willen we allemaal, toch?
 • Je hebt meer focus op je (financiële) zaken, waardoor je ziet waar er winstkansen liggen en waar er geld weglekt.
 • Je hebt meer financiële rust, vertrouwen in je business en zult nooit meer denken: help, kan ik deze prijzen wel vragen?
 • Je transformeert naar een financieel sterke onderneming.

De investering in dit traject bedraagt 1500 euro exclusief btw per maand. Bij betaling in 1 termijn bedraagt de totale investering 8500 euro exclusief btw. Deelname aan dit traject is altijd op basis van een persoonlijke intake.

Meestgestelde vragen

Enthousiaste ondernemers over Marissa Bonants

Jochum Damstra

Jochum Damstra

MakeSense Health
Met Marissa krijgen we precies de support die we als groeiend bedrijf nodig hebben, ze denkt met ons mee over onze gehele strategische business en uitvoering. In de samenwerking is ze professioneel en doelgericht maar ook heel toegankelijk. Kortom, heel fijn om mee samen te werken en een aanwinst voor ons als bedrijf.
Charlotte Schreuder

Charlotte Schreuder

KASSL Editions
Marissa, hierbij wil ik je bedanken voor je input bij KASSL. In een kort tijdsbestek heb ik door jou de slagen kunnen maken die ik nodig had en waarmee ik klaar ben voor vragen/antwoorden van aandeelhouders/stakeholders maar vooral voor mijzelf om duidelijk inzichtelijk te hebben hoe de cashflow er komende periode uit zal gaan zien.Ik zou je aan iedereen aanraden en hoop dat je nauw betrokken blijft bij KASSL!
Justin Wright

Justin Wright

The Right Chiro
Marissa is a fantastic Financial advisor. She has helped me come to a better understanding of how to look at cash flow, monthly budgets and financial projections. She has helped me immensely and I recommend her to anyone who is looking for financial advice!

Wil jij financieel succes?

Laten we dan een intakegesprek plannen. Is er een match en ‘zie ik iets in je business’, dan gaan we samen aan de slag met jouw financiële vraagstukken en uitdagingen. Zes maanden lang begeleid ik je een-op-een in jouw reis naar professionele groei en financieel succes. Spannend? Absoluut. Leerzaam en rendabel? Hell yeah! Durf jij deze uitdaging met mij aan te gaan? Plan direct een gratis strategiegesprek.