Welkom bij de winstweek challenge!

Ik ga je in de challenge meenemen in hoe jij grip krijgt op je cijfers zodat jij van een winstweek sowieso een winstleven maakt. Of in ieder geval een winstgevender ondernemersleven. Je ontvangt nog een uitgebreide e-mail met alle informatie die je nodig hebt. Het is oprecht mijn allergrootste missie om Nederland, België en verder (yes grootst dromen en gewoon beginnen) financieel gezonder te maken.

Wil je mij helpen?

Het is mijn intentie om zoveel mogelijk van mijn kennis, tips en tools met je te delen.

Hoe meer ik van jou weet, hoe waardevoller de winstweek zal zijn, omdat ik de inhoud graag af wil stemmen op mijn publiek.

Zou je daarom de onderstaande vragen willen invullen?

Het duurt maar een paar minuutjes. Naast dat je mij enorm helpt, ontvang je na het invullen twee besloten podcasts over prijzen en kortingen, én je maakt kans op iets heel tofs... al zeg ik zelf. 🙂

 

Met ondernemende groet,

Marissa

Laat weten dat je meedoet met de winstweek

en ontvang een cadeautje!

Samen bouwen we winstgevende bedrijven.

Winstgevende bedrijven bouwen doe je samen. Ken jij mede-ondernemers voor wie deze winstweek ook als geroepen komt? Deel op Facebook, Instagram, LinkedIn of e-mail je favoriete ondernemers dat je meedoet aan de winstweek met onderstaande foto.

Als jij deelt dat je meedoet, dan ontvang je GRATIS twee besloten podcasts over kortingen en over het communiceren van prijsverhogingen naar klanten en op je website.

Dit is nog niet alles. Daarnaast maak je kans op 1 van de 3 strategiesessies met Marissa t.w.v. 375 euro.

Dit is écht een tijdelijke actie en als bedankje voor jou van mij. Nadat je het hebt gedeeld kun je jouw cadeautje aanvragen. Dit kan door te mailen naar contact@marissabonants.nl en te vertellen hoe je het hebt gedeeld.

YES – SAMEN VOOR MEER WINST.

#winstweek