Winstweek challenge

Voor meer financieel inzicht en een winstgevender bedrijf

Werd jij een tikkeltje sip toen jij de laatste keer jouw winstsaldo checkte in de boekhouding? Krab jij je soms heel hard achter je oren hoe het nou kan dat je altijd druk bent, jouw producten een dikke 10 zijn, maar jouw bedrijf geen financieel powerhouse is maar eerder een wiebelende toren van Pisa? Of heb je überhaupt geen idee hoe jouw bedrijf er financieel nou écht voor staat?

Ben jij op zoek naar financiële focus, meer winst en ben jij bestand tegen pijnlijke inzichten?

Schrijf je nu in voor de gratis winstweek challenge van 1 t/m 4 juli 2024.

Referenties

Marissa en The Money Making Impact School was exact wat ik als creatieve ondernemer nodig had. Het heeft mijn hoofd en cijfers geordend. Marissa kijkt cijfermatig naar creatieve ideeën, maar wel met een creatieve invalshoek. Het is de perfecte basis waar je én je creativiteit in kwijt kan én wat houvast geeft. Het programma geeft me houvast in wat ik moet doen voor succes, een fijn salaris en een haalbaar resultaat.

Chantal Horsthuis
Aimelie

Door het volgen van The Money Making Impact School heb ik de stap naar het volledig ondernemerschap durven zetten!

Carlijn Timmermans
Studio Carlijn

Met dank aan Marissa heb ik nu veel meer inzicht in mijn cijfers. Ik weet welk budget ik uit kan geven aan adverteren, en hoe ik uit moet rekenen of de advertenties ook daadwerkelijk wat opleveren. Daarnaast weet ik nu welke producten de meeste winst opleveren, en welke producten niet. Ik heb nu veel meer grip op mijn financiën en kan een beter plan maken voor de toekomst.

Wendy Stolp
Kauwsieraden.nl

Wat gaan we doen?

4 dagen lang ben ik jouw ‘persoonlijke’ financiële groeicoach

Van 1 t/m 4 juli 2024 gaan we samen aan de slag. Ik ga je leren hoe jij van “Ja maar, mijn producten zijn toch echt fantastisch”, naar “Wooow ik heb een professioneel bedrijf en ik maak de winst die ik wil” gaat.

Ik leer je waar je moet beginnen. Waar wél de focus op moet liggen, en waarop niet. Elke dag behandelen we een ander thema. Er gaan ontzettend veel kwartjes vallen zodat jij nog meer harde euro’s overhoudt.

Dit is geen challenge waar je alleen maar gaat luisteren. Ik daag je uit om écht in de actie te komen. Jij en ik weten allebei dat slapend rijk worden niet bestaat. We gaan doen en we gaan vooruit. Misschien denk je nu nog: ja maar cijfers, dat is niet mijn ding. Maar niks van je cijfers snappen én wel geld willen verdienen, dat is al helemaal een fictie-fantasie.

Daarom deze 4 dagen vol inspiratie, mijn kennis en gevraagde (en ongevraagde) adviezen. Elke werkdag beginnen we de dag SAMEN om 09:00 uur. Met een live masterclass waarin ik het thema van de dag bespreek en de dagopdracht uitleg. Waarin je me vragen kunt stellen. Waarin we een fundament leggen waar jij dagen, maanden en jaren mee vooruit kan.

Nu hoor ik je denken: dit moet wel een grote investering zijn als ik er honderden (of duizenden euro’s) mee kan verdienen. Het kost jou elke dag een uurtje van je dag, meer niet. En de addertjes onder het gras zijn niet te spotten.

In deze winstweek ga jij van dromen naar doen. Weg met de financiële onzekerheid en chaos en hallo winstgevender en gestructureerder bedrijf.

Schrijf je nu in voor de gratis winstweek challenge van 1 t/m 4 juli 2024

REFERENTIES

Na deze winstweek heb jij:

Te gek, maar is deze winstweek challenge wat voor mij?

Zelfs als je maar 1x JA hebt geknikt ben ik er 100% van overtuigd dat de winstweek jou winst gaat opleveren. En jij en ik weten stiekem ook dat je bij alle punten heel hard aan het jaknikken was. Je bent niet alleen, de winstweek doen we samen.

Even voorstellen...

Ik ben Marissa bonants

….en net zo dol op cijfers, strategie en financiële plannen maken als wielrennen, hardlopen, wijntjes en mijn eetclubje. In de afgelopen 10 jaar heb ik de financiën van honderden bedrijven van binnen gezien. Ik werkte als registeraccountant voor grote multinationals, vervulde een CFO functie bij een scale-up en kan binnen no-time zien wat een bedrijf nodig heeft voor het volgende niveau. Daarnaast houd ik van actie en doen. Echte stappen maken. Stappen die werken.

Ik heb al mijn tips, tricks en lessen verzameld in een succesformule. Dit werkt ook voor jou. Ik houd van simpel en ik sta volledig achter de uitspraak van Einstein. “Als je het niet eenvoudig kan uitleggen, begrijp je het niet goed genoeg.” Ik maak alles zo simpel mogelijk, maar wel met resultaten alsof jij net de stelling van Pythagoras in het kwadraat hebt opgelost en daarmee de loterij hebt gewonnen.

REFERENTIES

Zonder twijfel, een van de aller beste investeringen die ik heb gedaan, sinds het starten van mijn bedrijf 7 jaar geleden. Ik geloof oprecht dat er mega grote stappen gezet zijn voor mijn bedrijf. Ik weet nu bijvoorbeeld 100% dat all mijn marges goed zitten. Ik weet wat werkt, en wat niet werkt. En op basis hiervan kan ik veel beter sturen in mijn bedrijf.
Tiara
Naturally Granola
Marissa is een fantastische coach. Ik was het vertrouwen een beetje kwijt in business coaches, maar Marissa heeft dat dubbel en dwars hersteld. Ze heeft enorm veel ervaring en kennis, en ze heeft echt altijd het beste advies klaar. Zowel creatief als zakelijk. Ik heb dankzij Marissa enorme stappen gezet.
Shinta Limpers
Heal Mary
Jaaaa maaar...
Ik hoor je nu gewoon denken:

ONZIN. Ik ga je in de challenge laten zien hoe jij, zonder cijfergenie te zijn, juist op een simpele manier kunt gaan toepassen hoe jij het maximale uit jouw bedrijf haalt.

Zonder dat je verdwaalt in duizenden Excelsheets, termen en dingen waarvan je denkt ‘onzin’ of ‘niet nodig’. Zie ik je daar?

Doe mee met de winstweek challenge