Kraak jouw persoonlijke code voor meer winst in jouw bedrijf.

25 en 26 maart: The Code to Cash

Werd jij een tikkeltje sip toen jij de laatste keer jouw winstsaldo checkte in de boekhouding? Krab jij je soms heel hard achter je oren hoe het nou kan dat je altijd druk bent, jouw producten een dikke 10 zijn, maar jouw bedrijf geen financieel powerhouse is maar eerder een wiebelende toren van Pisa? Of heb je überhaupt geen idee hoe jouw bedrijf er financieel nou écht voor staat?

In The Code to Cash leer ik je een simpele methode voor meer financieel inzicht én de onmisbare sleutels om elke dag meer winst te maken. 

Binnen 2 dagen kraken we jouw code voor meer winst.

25 en 26 maart van 9:00 – 10:00 (inclusief replay + werkboek)

Inclusief gratis werkboek en rekensheet (zonder dat je een rekenwonder hoeft te zijn).

Simpel, snel en strategisch – dat is The code to cash.

Praktische training op 25 en 26 maart van 9:00-10:00 (Met replay) Geschikt voor jou als je:

We gaan aan de slag met:

WANNEER: 25 en 26 maart 2024
HOE LAAT: 9:00 – 10:00
WAAR: online

Er is een replay (beperkt beschikbaar).

Inclusief werkboek + rekensheet 

Dit programma is gloednieuw en daarom TIJDELIJK 0 EURO (ipv 270 euro ex btw)

REFERENTIES

Marissa en The Money Making Impact School was exact wat ik als creatieve ondernemer nodig had. Het heeft mijn hoofd en cijfers geordend. Marissa kijkt cijfermatig naar creatieve ideeën, maar wel met een creatieve invalshoek. Het is de perfecte basis waar je én je creativiteit in kwijt kan én wat houvast geeft. Het programma geeft me houvast in wat ik moet doen voor succes, een fijn salaris en een haalbaar resultaat.

Chantal Horsthuis
Aimelie

Door het volgen van The Money Making Impact School heb ik de stap naar het volledig ondernemerschap durven zetten!

Carlijn Timmermans
Studio Carlijn

Met dank aan Marissa heb ik nu veel meer inzicht in mijn cijfers. Ik weet welk budget ik uit kan geven aan adverteren, en hoe ik uit moet rekenen of de advertenties ook daadwerkelijk wat opleveren. Daarnaast weet ik nu welke producten de meeste winst opleveren, en welke producten niet. Ik heb nu veel meer grip op mijn financiën en kan een beter plan maken voor de toekomst.

Wendy Stolp
Kauwsieraden.nl
Herken jij je hierin?

Dan is mijn gloednieuwe training: The code to cash waarin we jouw code kraken voor meer winst voor jou.

WANNEER: 25 en 26 maart 2024
HOE LAAT: 9:00 – 10:00
WAAR: online

Voor wie:
Deze training is gloednieuw en daarom tijdelijk 0 euro (ipv 270 euro ex btw). Op 25 en 26 maart van 9:00 uur - 10:00 uur. Replay tijdelijk beschikbaar.
Schrijf je nu in voor The Code to Cash

REFERENTIES

Even voorstellen...

Ik ben Marissa bonants

….en net zo dol op cijfers, strategie en financiële plannen maken als wielrennen, hardlopen, wijntjes en mijn eetclubje. In de afgelopen 10 jaar heb ik de financiën van honderden bedrijven van binnen gezien. Ik werkte als registeraccountant voor grote multinationals, vervulde een CFO functie bij een scale-up en kan binnen no-time zien wat een bedrijf nodig heeft voor het volgende niveau. Daarnaast houd ik van actie en doen. Echte stappen maken. Stappen die werken.

Ik heb al mijn tips, tricks en lessen verzameld in een succesformule. Dit werkt ook voor jou. Ik houd van simpel en ik sta volledig achter de uitspraak van Einstein. “Als je het niet eenvoudig kan uitleggen, begrijp je het niet goed genoeg.” Ik maak alles zo simpel mogelijk, maar wel met resultaten alsof jij net de stelling van Pythagoras in het kwadraat hebt opgelost en daarmee de loterij hebt gewonnen.

REFERENTIES

Zonder twijfel, een van de aller beste investeringen die ik heb gedaan, sinds het starten van mijn bedrijf 7 jaar geleden. Ik geloof oprecht dat er mega grote stappen gezet zijn voor mijn bedrijf. Ik weet nu bijvoorbeeld 100% dat all mijn marges goed zitten. Ik weet wat werkt, en wat niet werkt. En op basis hiervan kan ik veel beter sturen in mijn bedrijf.
Tiara
Naturally Granola
Marissa is een fantastische coach. Ik was het vertrouwen een beetje kwijt in business coaches, maar Marissa heeft dat dubbel en dwars hersteld. Ze heeft enorm veel ervaring en kennis, en ze heeft echt altijd het beste advies klaar. Zowel creatief als zakelijk. Ik heb dankzij Marissa enorme stappen gezet.
Shinta Limpers
Heal Mary
Doe mee met The Code to Cash en krijg:

In twee dagen kraken we jouw Cash Code voor meer winst!

Al 1000+ ondernemers gebruiken mijn methode (The Midas Touch ™ methode) die ik tijdens deze training met je ga delen en we samen gaan toepassen. Sommigen om hun eerste dikke salaris uit de zaak te halen, anderen zetten koers naar hun tweede miljoen.

Dit klinkt misschien als opschepperij, maar ik weet dat het werkt. Scherpte, geen onnodige fluff en realisme is wat je krijgt.

Doe mee met The Code to Cash