Replay Masterclass

Hieronder bekijk je de replay van de masterclass: ‘In 5 stappen meer financieel inzicht en winst voor jouw merk’.

Ik neem je mee in de doorslaggevende stappen om een volwassener en professioneler bedrijf te bouwen wat leuk is én waarmee je fijn kunt verdienen. 

Een masterclass geïnspireerd op alle bewezen methodes die ik de afgelopen jaren heb geobserveerd, bestudeerd en in de praktijk heb gezien bij de merken die ik begeleid. 

Het zijn mijn persoonlijk pijlers die een winstgevend merk bouwen en zorgen voor blijvende groei.

Heeft deze masterclass jou geïnspireerd, bewust gemaakt en deed het af en toe een tikkeltje pijn? Is jouw merk nog niet waar je wil zijn en ben je klaar om daar verandering in te brengen? Realiseer je dat je aan het struisvogelen bent, maar het boven het zand toch echt leuker én vooral winstgevender is? 

Als dat laatste het geval is dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan ‘The Money Making Impact School’. 

Deelname aan The Money Making Impact School is voor jou als:

 • Je wilt meteen een vliegende start en een winstgevende business bouwen.
 • Je bent al even bezig maar mist een financiële structuur, winst en een sparringspartner bij strategische keuzes.
 • Je gelooft in mijn kennis en dat ik jou en jouw bedrijf kan helpen. 
 • Je net zulke resultaten wil als onderstaande reviews.
Ilse Hermans

Ilse Hermans

Studio Tosti
Marissa, ik zou echt gehele goudblokken willen betalen voor die cursus van je, nu ik de inhoud ken. Ik ben er zooooo lekker mee aan de slag, letterlijk elke module is volledig nieuw voor mij. Ik deed nog niets van dat alles en had van de meeste dingen nog nooit gehoord. Geen seconde spijt van de aankoop.
Faryel Bhailal | Financieel succes

Faryel Bhailal

Amsterdam Cupcake Company
Dankzij Marissa's expertise op financieel vlak, haar ervaring met het inzicht geven in de cijfers en haar persoonlijke aanpak, heb ik na een flink aantal jaren ondernemen eindelijk goed inzicht in mijn cijfers. Het is zelfs leuk nu bezig te zijn met doelen stellen, plannen maken om de doelen te behalen en het verwerken van mijn cijfers. Omdat ik nu duidelijke redenen en argumenten heb voor bepaalde doelstellingen en prijsberekeningen. Ben jij op zoek naar iemand om jou te helpen de financiële kant van jouw onderneming te professionaliseren - bel Marissa! Heel erg bedankt voor al je inzet om mijn bedrijf in de basis nog sterker te maken!

Klaar voor meer financieel inzicht, grip op je geld, meer omzet, klanten en winst?

 • Ik twijfel of het The Money Making Impact School écht wat voor mij is en ik zou graag nog even contact hebben. Mail naar contact@marissabonants.nl en dan beantwoorden we jouw vraag of plan meteen een call in. Tijdens deze vrijblijvende sessie geef ik of iemand uit mijn team uitgereid antwoord op je vragen. We maken kennis, geven je direct een aantal concrete tips toegepast op jouw situatie en denken mee over een mogelijk passend vervolg.  
 • YES ik ben erbij en schrijf me meteen in en ontvang de bonus.

Als je je nu aanmeldt krijg je de komende 48 uur 300 (!) euro korting én 4 bonussen.

Wat krijg je concreet:

 • Je krijgt één jaar lang toegang tot 10 online modules + 2 bonusmodules, waarin ik je álles leer over doelen stellen, financiële plannen, prognoses, grip houden op je cijfers en winstgevend ondernemen.
 • Je krijgt zes maanden toegang tot de maandelijkse (live) Q&A's met de groep. Mega stappen en ‘aha-momentjes’ gegarandeerd.
 • Je krijgt zes maanden toegang tot de verdiepende masterclasses gegeven door mij of een gastexpert.
 • Ofwel, in totaal 12 groepscalls.
 • Je behoort 6 maanden lang tot de community. Hier kun je onbeperkt al jouw vragen stellen en is er een finance check-in.
 • Mijn allerbeste templates en sheets met instructievideo’s die jouw hele loopbaan als ondernemer kunt gebruiken. Denk aan een doelendashboard, prijsberekening, winstgevende business case, cashflow template, winstplan en evaluatiesheet.

Bonus 1: Mijn persoonlijke feedback op alle opdrachten uit de academy om in te leveren (t.w.v. 699 euro)

Ik leer je van A tot Z hoe je financiële plannen maakt en ik geef je al mijn beste, en doorontwikkelde, tools en templates. Maar hè, elke business is anders en een rekenfoutje is zo gemaakt. En dan hebben we het nog niet eens over jouw blinde vlekken. Ik geef je persoonlijke feedback op:

 • Jouw nulmeting
 • Prijsbepaling
 • Kostenanalyse
 • Winstplan.

Na het zien van honderden plannen weet ik wat er werkt.

Bonus 2: Hotseat-coachingsessie (t.w.v. 197 euro)

Een exclusieve sessie in kleine groepjes waar we echt maatwerk aan de slag gaan met jouw vraagstukken. Niks one-size fits all. Jij neemt je vragen mee en we gaan maatwerk aan de slag.

Bonus 3: Alle gastmasterclasses van afgelopen jaar (t.w.v. 1297 euro)

Expertmodules over o.a. pinterest, facebook adverteren, focus, branding, pensioen en beleggen. Werkelijk alles om jou financieel sterk te laten ondernemen.

Bonus 4: Interactieve live trainingsdag in Amsterdam (t.w.v. 497 euro)

We zetten de puntjes op de 'i', kijken vooruit en gaan samen aan de slag tijdens een live trainingsdag met mij. Samen sparren, netwerken, plannen smeden en uitvoeren.

Maar vooral meer financieel inzicht, rust, structuur, omzet, klanten en winst. Een volwassen merk waar je echt lekker mee verdient. 

Ja ik doe mee en ik betaal in 1 of 6 keer

Gebruik de kortingscode MONEYS1 als je in 1x betaald en gebruik de kortingscode MONEYS6 als je in 6 termijnen wilt betalen.

Ja ik doe mee en ik betaal in 12 termijnen 

Gebruik de kortingscode MONEYS12 als je in 12 termijnen wilt betalen.

Carlijn

Carlijn Timmermans

Studio Carlijn
Door het volgen van The Money Making Impact School heb ik de stap naar het volledig ondernemerschap durven zetten! Het bevat echt waardevolle en inzichtelijke Excelbestanden waardoor je exact weet wat je moet doen om naar je doelen toe te werken. Je krijgt ook een jaar-Excel waardoor je precies weet hoeveel btw etc. je moet afdragen. Aanrader!