Marissa Bonants - Financieel strateeg

Podcasts voor meer financieel inzicht & winst met jouw salon

In deze podcast deel ik inzichten, motivatie, praktische tips & tools, persoonlijke verhalen én interview ik groeiende en inspirerende salons over hun winstgevende groei.

Zou jij graag een bijdrage willen leveren aan de podcast? Stuur dan gerust een bericht naar contact@marissabonants.nl.

Meest beluisterde podcasts

Van eenmaanszaak naar BV - in gesprek met lala

In deze podcast hoor je het ondernemersvershaal van Lala, eigenaresse van De Huidtherapiekliniek in Rotterdam. Ze neemt ons mee in haar moedige keuzes die ze maakte en de groei die ze doormaakte, waardoor ze kon overstappen van eenmanszaak naar BV.

Levert jouw personeel wel op wat je verwacht?

In deze podcast behandel ik een praktijkcasus van een salon in onze zoektocht naar meer winst. In de eerste stap duiken we altijd in de cijfers om meer inzicht te verkrijgen en de winstkansen te ontdekken. Wat bleek? Haar personeel was helemaal niet zo declarabel (de uren die aan klanten worden besteed) als ze dacht. Het gevolg? Wat haar personeel per uur verdiende aan omzet was eigenlijk gewoon veel te weinig.

In deze podcast neem ik je mee in hoe we dit hebben berekend en de moedige besluiten die ze nam op basis van het financieel inzicht. Financieel inzicht is namelijk alleen van toegevoegde waarde als je krachtige besluiten neemt op basis van dit inzicht.