5 STAPPEN NAAR MEER FINANCIEEL INZICHT & WINST MET DE VERKOOP VAN JOUW PRODUCT​​

Let op: deze masterclass is vooral interessant voor webshops, stenen winkels en merken die een eigen product maken/produceren.

Heb jij een salon/kliniek of ben jij een dienstverlener (fotograaf, VA, coach etc) dan is deze masterclass minder geschikt voor jou.

Resultaat van de masterclass? Meer financieel inzicht, duidelijke stappen hoe je een strategisch winstgevend plan maakt (en uitvoert) voor meer winst. Winst in geld, tijd, (financiële) rust en voldoening in het ondernemen.

Doe mee met mijn gratis masterclass en ontdek welke stappen er gegarandeerd voor gaan zorgen dat jij binnen no-time meer financieel inzicht krijgt, een winstgevender merk bouwt en meer financiële rust ervaart.

REFERENTIES

Gratis masterclass ‘In 5 stappen naar meer financieel inzicht en winst’​

Deze masterclass is voor jou als ondernemer als je voelt dat financieel inzicht & grip op je geld het kantelpunt gaat zijn voor een volwassener en winstgevender bedrijf. Als je toe bent aan van puur op gevoel ondernemen naar een ijzersterke winststrategie voor meer salaris en winst. 

In deze gratis live masterclass vertel ik je de 5 stappen om veel meer inzicht te krijgen in de financiële kant van jouw bedrijf en vanuit financieel inzicht een ijzersterk plan te maken waar we alle (nu nog onbenutte) kansen verzilveren. 

Het resultaat? Meer winst in geld, tijd en impact. 

We stellen financiële doelen, zoomen in op jouw prijsstrategie, ik deel de opbouw van een ijzersterk strategisch winstgevend plan én actieplan zodat jij jouw doelen gaat behalen. Ik deel mijn geliefde methode om jouw geld te managen en altijd grip te hebben en houden op jouw geld. 

Want grip op jouw geld = grip op jouw droombedrijf. Door grip te hebben op jouw cijfers en te werken met mijn simpele financiële structuur ontdek je namelijk constant waar er nieuwe kansen en optimalisaties zitten in jouw bedrijf voor meer winst. 

Let op: De masterclass is dus echt LIVE. Zorg dan ook dat je er live bij bent, zodat je jouw vragen en casussen voor kunt leggen, om de meeste waarde te ontvangen.

1.
2.
3.
4.
5.
Financieel doel
Prijsstrategie
Financieel plan
Jouw inkomen verdelen en slim investeren
Doen & doorgaan

In de afgelopen 7 jaar heb ik de financiën van honderden bedrijven van binnen gezien.

In de afgelopen 7 jaar heb ik de financiën van honderden bedrijven van binnen gezien.

Ik studeerde bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg, volgde een half jaar vakken over prijsstrategie aan Telfer school of Business in Ottawa, behaalde een master en post-master in accounting en mag me vanaf 2016 officieel registeraccountant noemen.

Ik maakte 7 jaar lang carrière op de Zuid-as bij een van de big four kantoren en bediende klanten zoals AFC Ajax, Heineken en G-star. Het was een snelkookpan van nieuwe kennis en ervaringen.

Ik ontdekte een verband. Als bedrijven grip hebben op de cijfers en een financieel strategisch plan hebben, maken ze meer winst en groeien ze sneller.

Ik had wel 1 groot irritatiepunt: de wolligheid en onbegrijpbare termen in de financiële sector. Dat snapt toch niemand? Zo gaan cijfers toch nooit vóór je werken als ondernemer?

Ik combineer beide en ontwikkelde mijn eigen methode: The Midas Touch ™ methode.

Deze methode maakt cijfers simpel (juist als je niet van cijfers houdt) en is de methode om sneller en winstgevender groter te groeien.
Ik ben verslaafd aan het leveren van resultaat. Resultaat op een manier die 100% bij jouw bedrijf past.

De stappen uit The Midas Touch ™ methode zijn toe te passen in elke groeifase.

Hoe sneller je ze onder de knie krijgt, hoe langer je profiteert van het resultaat.

Al 1000+ ondernemers gebruiken deze methode.

Sommigen om hun eerste dikke salaris uit hun bedrijf te halen, anderen zetten koers naar hun tweede miljoen. Al 1000+ ondernemers gingen je voor.

Dit klinkt misschien als opschepperij, maar geloof me, de Brabantse nuchterheid is na mijn studententijd in Tilburg blijven plakken.

Scherpte, geen onnodige fluff en realisme zijn de echte karaktereigenschappen die mij omschrijven.

Wil jij meer financieel inzicht en winst?

Schrijf je in voor mijn gratis masterclass
Schrijf je in
voor mijn
gratis online
masterclass

Zet jouw eerste stappen naar financieel inzicht, een winstgevend merk en financiële rust. De masterclass vindt online plaats. Je ontvangt een link in je mail na inschrijving.

Financieel inzicht is de basis van een winstgevend, groeiend en leuk bedrijf. Je houdt meer geld, energie én tijd over.

Daar wil je toch zo snel mogelijk naartoe?