financieel overzicht stenen winkel

Is jouw stenen winkel financieel gezond en waar kan het winstgevender?
Jouw plan voor structuur, houdvast en focus.
Wil jij een sneak peak van de rekentool, bekijk de video:

Download nu een simpel financieel overzicht om snel meer financieel inzicht te krijgen in de winstgevendheid van jouw stenen winkel

Dit financieel overzicht geeft antwoord op de vraag:

Oftewel: dit financieel overzicht helpt je om te ontdekken of jouw winkel financieel gezond is en waar nog winst te behalen valt!

Download nu gratis de rekentool voor ambitieuze winkeleigenaren. Financieel inzicht is namelijk de ultieme basis voor een winstgevender, groeiend en leuker bedrijf.

En je hebt geen Excelkennis nodig, dus wat houd je nog tegen?

Referenties

Super fijn en helder! Helemaal voor mensen met een cijferallergie zoals ik. Nu ik echt met je samenwerk zie ik hoe snel je kan schakelen en voor alles een oplossing hebt. 

Danielle
Kinderkledingwinkel

Iedereen verdient een Marissa in haar leven. Je maakt cijfers leuk, gemakkelijk, hebt een mega creatief brein en bent bovenal een leuk mens. Afgelopen kwartaal al mijn doelen behaald en +20% van vorig jaar dit kwartaal. Bizar toch. 

Catja
Dierenwinkel

Nu ik uitreken wat wel en niet oplevert kan ik veel makkelijker nee zeggen en oude gewoontes loslaten. Nu ik een plan heb zie ik weer veel meer de opties tot uitbesteden en groei. Na de moeizame coronajaren heb ik weer de juiste strategie te pakken en inzicht gekregen. Dit inzicht geeft zekerheid. Zekerheid in ‘waar zit de winst’ of eigenlijk ‘waar zit meer winst’ en in het cashflow management. 

Saskya
Kinderkledingwinkel