Winstweek challenge voor ambitieuze ondernemers

Voor meer financieel inzicht en een winstgevender bedrijf

Werd jij een tikkeltje sip toen jij de laatste keer jouw winstsaldo checkte in de boekhouding? Krab jij je soms heel hard achter je oren hoe het nou kan dat je altijd druk bent, jouw producten een dikke 10 zijn, maar jouw bedrijf geen financieel powerhouse is maar eerder een wiebelende toren van Pisa? Of heb je überhaupt geen idee hoe jouw bedrijf er financieel nou écht voor staat?

Ben jij op zoek naar financiële focus, meer winst en ben jij bestand tegen pijnlijke inzichten?

Schrijf je nu in voor de gratis winstweek challenge van 7 t/m 10 november 2022.

LET OP:
Speciaal voor creatieve makers en eigenaren van food-, fashion- en lifestyle webshops.

Doe mee met de winstweek challenge

Dankzij Marissa kreeg ik hele waardevolle inzichten! Niet alleen in mijn financiën in uitgaven, maar vooral hoe ik mijn verdienmodellen en omzetdoelen kan realiseren. Ik merk nu op korte termijn al resultaat en ben het geeft me skillset waar ik mijn hele ondernemers carrière nog profijt van heb!

Cathelijn Paling – Cath&Co.

Ergens wist ik wel dat mijn prijzen veel te laag waren. Ik durfde ze echter niet te verhogen omdat ik bang was dat ik geen klanten kreeg. Jij hebt me laten inzien dat de prijs niet het probleem was, dus een lagere prijs ook niet de oplossing. Met mijn huidige prijzen moest er ik geld op toeleggen. Nu we de prijzen heb berekend voelt het zoveel beter. Ik zou een dief zijn van mijn eigen portemonnee als ik het niet zou doen. Mijn omzet en mijn winst zijn met meer dan 300% gestegen. Halleluja.

Maaike - eigen kledinglijn

Marissa heeft me super goed geholpen met de financiële en fiscale vragen die ik had. Ze nam de tijd en legde de antwoorden goed uit. Fijn om met haar te kunnen sparren! Ze overtrof mijn verwachtingen. Naast mijn vragen beantwoorden, gaf ze me ook nog wat extra tips waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Ik raad haar zeker aan, ze weet veel.

Myrthe Polman - Create & Elevate

Wat gaan we doen?

4 dagen lang ben ik jouw ‘persoonlijke’ financiële groeicoach

Van 7 t/m 10 november 2022 gaan we samen aan de slag. Ik ga je leren hoe jij van “Ja maar, mijn producten zijn toch echt fantastisch”, naar “Wooow ik heb een professioneel bedrijf en ik maak de winst die ik wil” gaat.

Ik leer je waar je moet beginnen. Waar wél de focus op moet liggen, en waarop niet. Elke dag behandelen we een ander thema. Er gaan ontzettend veel kwartjes vallen zodat jij nog meer harde euro’s overhoudt.

Dit is geen challenge waar je alleen maar gaat luisteren. Ik daag je uit om écht in de actie te komen. Jij en ik weten allebei dat slapend rijk worden niet bestaat. We gaan doen en we gaan vooruit. Misschien denk je nu nog: ja maar cijfers, dat is niet mijn ding. Maar niks van je cijfers snappen én wel geld willen verdienen, dat is al helemaal een fictie-fantasie.

Daarom deze 4 dagen vol inspiratie, mijn kennis en gevraagde (en ongevraagde) adviezen. Elke werkdag beginnen we de dag SAMEN. Met een live masterclass waarin ik het thema van de dag bespreek en de dagopdracht uitleg. Waarin je me vragen kunt stellen. Waarin we een fundament leggen waar jij dagen, maanden en jaren mee vooruit kan.

Nu hoor ik je denken: dit moet wel een grote investering zijn als ik er honderden (of duizenden euro’s) mee kan verdienen. Het kost jou elke dag een uurtje van je dag, meer niet. En de addertjes onder het gras zijn niet te spotten.

In deze winstweek ga jij van dromen naar doen. Weg met de financiële onzekerheid en chaos en hallo winstgevender en gestructureerder bedrijf.

Na deze winstweek heb jij:

Meer financieel inzicht.

Jouw persoonlijke stappenplan voor meer winst.

Een radicaal ander perspectief op cijfers. Je snapt het en het werkt vóór je.

Inzicht en implementatie naar een volwassener, groter en winstgevender bedrijf.

Omzet en winst overkomt je niet langer. Je plant het.

Te gek, maar is deze winstweek challenge wat voor mij?

Zou jij wel wat meer winst willen draaien?

Wil jij meer grip op je cijfers?

Wil jij kunnen sturen op cijfers en kraakhelder hebben welke strategische stappen je moet zetten voor meer winst (in geld, tijd en rust)?

Houd jij niet van cijfers maar wel van geld verdienen?

Verkoop jij (onder andere) een fysiek product?

Houd jij van groeien, grootst denken en écht ondernemen? (AKA niet het bakken van een paar taarten op zondag en die aan wat kennissen verkopen ;))

Zelfs als je maar 1x JA hebt geknikt ben ik er 100% van overtuigd dat de winstweek jou winst gaat opleveren. En jij en ik weten stiekem ook dat je bij alle punten heel hard aan het jaknikken was. Je bent niet alleen, de winstweek doen we samen.

Even voorstellen... Ik ben Marissa Bonants

….en net zo dol op cijfers, strategie en financiële plannen maken als wielrennen, hardlopen, wijntjes en mijn eetclubje. In de afgelopen 10 jaar heb ik de financiën van honderden bedrijven van binnen gezien. Ik werkte als registeraccountant voor grote multinationals, vervulde een CFO functie bij een scale-up en kan binnen no-time zien wat een bedrijf nodig heeft voor het volgende niveau. Daarnaast houd ik van actie en doen. Echte stappen maken. Stappen die werken.

Ik heb al mijn tips, tricks en lessen verzameld in een succesformule. Dit werkt ook voor jou. Ik houd van simpel en ik sta volledig achter de uitspraak van Einstein. “Als je het niet eenvoudig kan uitleggen, begrijp je het niet goed genoeg.” Ik maak alles zo simpel mogelijk, maar wel met resultaten alsof jij net de stelling van Pythagoras in het kwadraat hebt opgelost en daarmee de loterij hebt gewonnen.

Heb de winstweek challenge gevolgd en heb hier een hele leuke, interessante en waardevolle introductie op financieel vlak gekregen. Marissa‘s manier van uitleggen ervaarde ik als erg prettig, dus ik kom zeker bij haar terug als ik hulp nodig heb of een training wil volgen!

Jackie Hendrikx

Met dank aan Marissa heb ik nu veel meer inzicht in mijn cijfers. Ik weet welk budget ik uit kan geven aan adverteren, en hoe ik uit moet rekenen of de advertenties ook daadwerkelijk wat opleveren. Daarnaast weet ik nu welke producten de meeste winst opleveren, en welke producten niet. Ik heb nu veel meer grip op mijn financiën en kan een beter plan maken voor de toekomst.

Wendy Stolp

Jaaaa maaar...

Ik hoor je nu gewoon denken:

Ja maar, in mijn branche of met mijn producten is het echt heel lastig om winstgevend te zijn.

Ja maar, ik ben cijferblind en ga dit nooit snappen.

Ja maar, mijn cijfers doet de boekhouder al, is er meer dan?

Ja maar, ik heb hier geen tijd voor.

Ja maar, ik moet eerst nog aan mijn producten of aan mijn branding werken.

Ja maar, het zal wel weer over diensten gaan, terwijl ik producten verkoop.

ONZIN. Ik ga je in de challenge laten zien hoe jij, zonder cijfergenie te zijn, juist op een simpele manier kunt gaan toepassen hoe jij het maximale uit jouw bedrijf haalt.

Zonder dat je verdwaalt in duizenden Excelsheets, termen en dingen waarvan je denkt ‘onzin’ of ‘niet nodig’. Zie ik je daar?

Marissa Bonants - Financieel inzicht

Doe mee met de winstweek challenge