Dat kan winstgevender! In 7 stappen naar de perfecte prijs

Speciaal voor creatieve makers, webshopeigenaren en ondernemers die een fysiek product verkopen.

E-book Dat Kan Winstgevender

Jij als creatieve maker, merkeigenaar of ondernemer met fysieke producten wilt een winstgevende business bouwen. Maar welke prijzen vraag je?

Bepaal niet langer jouw prijs op gevoel en op ‘hoop van zegen’ maar vraag een berekende prijs waar jij gegarandeerd winst mee gaat maken.

E-book Dat Kan Winstgevender

Prijs jij jouw producten winstgevend?

Dagen, weken of maanden ben je al bezig met jouw geweldige product.

Samples, inkopen, bijschaven en repeat.

Jouw producten zijn ondertussen een 10+ en je weet dat je hiermee de wereld kan veroveren.

Je bent er klaar voor.

Tijd voor de verkoop of het opschalen hiervan. Omzet maken, geld verdienen en je dromen najagen.

Jij weet best dat omzet bestaat uit verkoopaantallen en prijzen.

Jouw marketingbrein heeft 1000 ideeën om meer aantallen te verkopen, maar die prijs?

Te weinig? Verdien ik er dan wel wat aan? Welke marge moet ik vragen?

Te veel? Wie wil het voor dit bedrag nou kopen? Vast niemand…

Je hebt geen idee en vraagt maar ongeveer hetzelfde als de concurrent (of concullega ;-)). Of jouw product ook 40 euro kan kosten omdat zij dat nou eenmaal heeft, weet je niet.

Je hoopt het. Gek eigenlijk.

Hoe kun je nou investeren in designs en in een hele online shop als je niet eens weet of de prijs wel klopt?

Achter je prijs zit geen strategie, maar je hebt ooit je prijzen ‘gewoon maar gegokt’. Je bent stiekem zelf ook wel eens van mening dat mensen ’teveel’ betalen voor jouw product. Of te weinig. Je durft je prijzen niet aan te passen. Bang dat je helemaal geen klanten meer hebt.

Herkenbaar? Dan is dit e-book voor jou!

Met een verkeerde prijs op jouw producten laat je makkelijk duizenden euro's per jaar liggen.

Zet nu de eerste stap en download het e-book

Wat als het ook anders kan? Winstgevender...

In dit e-book ontdek je:

Kortom: op korte termijn meer omzet en winst. Je kunt het meteen implementeren en de vruchten gaan plukken.

Casestudy carlijn

Deelneemster The Money Making Impact School
Before:
Ik had mijn prijzen op gevoel bepaald. Ik had echt wel rondgekeken wat gemiddeld was, maar ik wilde vooral niet te veel vragen of te weinig. Ik deed maar wat. Ik was vooral bang dat ik minder zou verkopen bij hogere prijzen.
After:
In de eerste stap heb ik al mijn kosten in kaart gebracht en heb ik op basis van rekenen en de positionering van mijn producten mijn prijzen bepaald. Door dit proces sta ik 100% achter mijn (verhoogde) prijs en verkoop ik zoveel makkelijker.
De cijfers:
Van 2K winst naar 4K winst per maand in 2 (!) maanden tijd.

De juiste prijs is de snelste weg naar meer winst….

En nee, een hogere prijs is niet altijd beter.

Weg met de onzekerheid over je prijzen en het laten liggen van duizenden euro’s. Jouw producten zijn echt te goed voor een prijs puur op gevoel. Zelfs als je een gevoelsmens bent. Dat weet jij ook.

In dit e-book help ik je op weg naar een berekende prijs op basis van jouw kosten, winstwens, positionering, strategie en markt. Concreet en helder.

Even voorstellen... Ik ben Marissa Bonants

Ik ben Marissa, ik ben gek op cijfers en heb een intense voorliefde voor prijzen. Ik studeerde bedrijfseconomie en maakte carrière als registeraccountant.

Tijdens een exchange semester tijdens mijn studie in Ottawa (Canada) volgde ik diverse vakken over prijssetting en consumentengedrag. Mijn prijzen liefde was aangewakkerd. In mijn accounting carrière op de Zuidas besefte ik meer en meer hoe belangrijk het vragen van de juiste prijs is voor het bepalen van de winstgevendheid van een bedrijf. In de trajecten die ik doorloop met mijn klanten speelt het bepalen van de prijs een grote rol. Het is de basis voor een financieel gezond bedrijf. Niets is zo essentieels, simpels en complex tegelijk. De juiste prijssetting kan je bedrijf 200% winstgevender maken.

Referenties
Maaike
Eigen kledinglijn

Confronterend om in te vullen. Auw. Wel meteen de eerste stappen gezet om wél mijn verdienmodel strategisch in te steken.

Fiene
Beautysalon + eigen productenlijn

Wat een verademing dit! Heel het weekend ben ik bezig geweest met berekeningen en Excelsheets waar mijn hoofd van duizelt. Na uren vol frustratie was ik nog niets verder. Ik dacht zelfs even: wil ik dit wel echt? Door jouw template in te vullen werd het in 1 oogopslag duidelijk. Wat een gamechanger. Ik heb inzicht en weet welke stappen ik wil zetten om mijn bedrijf winstgevender te maken. Zin in!

Lonneke
Eigenaresse webshop in stationary producten

Is dit e-book voor jou?

Download nu het e-book: