Ben jij er klaar voor om in 2023 te gaan knallen met jouw bedrijf?

Ben je klaar voor een kraakhelder doel en vooral een financieel sterk plan om van doelen stellen naar doelen behalen te gaan?

Bekijk dan de masterclass: In 5 stappen meer financieel inzicht en winst voor jouw merk.

Wat ga je tijdens de masterclass leren?

Tijdens mijn masterclass geef ik je praktische tips en handvatten om een financieel gezond merk op te bouwen. Met mijn specialistische kennis, creatieve blik en opgedane ervaring laat ik zien dat het helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn om winstgevend te zijn. Iets met structuur, inzicht, goede verdienmodellen, slimme investeringen en de juiste mindset.

Je leert hoe je een financieel doel stelt en een financieel plan maakt, zodat je met beter resultaat én meer plezier onderneemt.

Ik vertel je aan welke knoppen je kunt draaien voor een beter financieel resultaat.

Je ontdekt hoe je slimme investeringen maakt om sneller en doelgerichter te kunnen groeien.

Ik laat je de financiële valkuilen zien die veel ondernemers maken.

Je leert hoe je grip houdt op je financiën om meer rust te creëren.

Ik geef je mijn gouden tips om je financiële mindset duurzaam te veranderen.

Wat krijg je ervoor terug?

Na afloop van de masterclass kun je met alle handige tips, mooie inzichten en praktische handvatten aan de slag om je bedrijf financieel te laten groeien. Mijn doel is vooral om jou inzicht te geven in je eigen cijfers, zodat je een sterke onderneming kunt bouwen die zorgt voor meer winst in geld én tijd waardoor je eindelijk (financiële) rust ervaart. Want zonder inzicht in je financiën en zonder grip op je geld, kun je nooit jouw winstgevende droombedrijf bouwen. En nee, dat wil je niet.

Financieel inzicht Marissa Bonants

Even voorstellen... Ik ben Marissa Bonants

….en net zo dol op cijfers, strategie en financiële plannen maken als wielrennen, hardlopen, wijntjes en mijn eetclubje. In de afgelopen 10 jaar heb ik de financiën van honderden bedrijven van binnen gezien. Ik werkte als registeraccountant voor grote multinationals, vervulde een CFO functie bij een scale-up en kan binnen no-time zien wat een bedrijf nodig heeft voor het volgende niveau. Daarnaast houd ik van actie en doen. Echte stappen maken. Stappen die werken.

Ik heb al mijn tips, tricks en lessen verzameld in een succesformule. Dit werkt ook voor jou. Ik houd van simpel en ik sta volledig achter de uitspraak van Einstein. “Als je het niet eenvoudig kan uitleggen, begrijp je het niet goed genoeg.” Ik maak alles zo simpel mogelijk, maar wel met resultaten alsof jij net de stelling van Pythagoras in het kwadraat hebt opgelost en daarmee de loterij hebt gewonnen.