Financieel Mastermind Programma - 6 maanden

Het ultieme programma voor baanbrekende merken die financieel sterk en winstgevend willen groeien

De basis van het bouwen van een eigen bedrijf hoef jij niet meer te leren.
Je weet waar vraag naar is.
Je speelt er met jouw business op in.
En je weet wat de waarde is van jouw product.
Je adverteert, kent het marketingspel en hebt een trouwe klantenkring.

Maar je wilt meer. Je wilt opvallen. Je wilt afwijken.
Jouw bedrijf is een klasse apart.
Jij bent niet het zoveelste nieuwe lifestyle merk, de miljoenste webshop of het dertiende label in een dozijn.

Jouw merk is van een totaal ander niveau.

Je hebt bewezen successen geboekt en je voelt vanuit je tenen dat je aan de vooravond staat van ongekende groei. Maar waarom kabbel je dan nog steeds tergend rustig voort? Waarom voelt je bedrijf steeds zwaarder aan?

Misschien ligt het wel hieraan:

 • Je mist iemand om op hoog niveau mee te sparren. Het inschakelen van een business coach spookt al een tijdje door je hoofd, maar voelt nooit passend. Alles lijkt gericht op starters. Of puur op dienstverleners. Elke business coach die zegt dat wat voor dienstverleners werkt ook voor jou werkt, verliest direct geloofwaardigheid.
 • Met vallen en opstaan (zo gaat dat nu eenmaal) heb je geleerd hoe nuttig het is om grip op je geld te hebben. Een boekhouder heb je, maar toch voel je je verre van in control – financieel gezien.

Herken je deze vragen:

 • Welke volgorde van investeringen houd je aan?
 • Hoe ga je van 200K omzet naar 200K winst?
 • Heb je voldoende stabiele liquiditeit om jouw team uit te breiden?
 • Hoe vertaal je jouw marketingresultaten naar data om op te bouwen?
 • Hoe optimaliseer je je inkopen, voorraad en cashflow bij steeds grotere bedragen?
 • Hoe vertaal je jouw (internationale) business perspectief naar hedendaags inzicht?
 • Hoe kom je aan nieuw groeikapitaal?

Dan ben je op de perfecte plek; in mijn Financieel Mastermind Programma geef ik je antwoord op al deze vragen en meer.

Maar dit programma is niet voor beginners. Dit traject is voor gevestigde ondernemers die van aanpakken houden. Jouw creativiteit, gevoel voor zaken en ondernemingsmentaliteit hebben je al ver gebracht. Je kunt leven van jouw bedrijf. Maar toch denk je: is dit het nou? Meer geld verdienen zou geen overbodige luxe voor je zijn. Jouw salaris staat nog niet in verhouding met de tijd en energie die je in je bedrijf steekt. Je had verwacht dat jouw product, in combinatie met jouw creativiteit, al tot een spectaculair succes had geleid. Maar helaas is dat nog niet het geval.

Speelt het probleem zich misschien aan de achterkant van jouw bedrijf af? Mis je zakelijk, strategisch of financieel inzicht?

Dat jij een bedrijf kunt opbouwen, dat geloof ik. Maar een miljoenenmerk opbouwen is een ander verhaal. Daarvoor moet je niet alleen dol zijn op geld verdienen, maar ook op de cijfers van je bedrijf. Vrees niet! Met met mijn Mastermind Programma word je net zo gek op cijfers als ik.

Marissa, hierbij wil ik je bedanken voor je input bij KASSL. In een kort tijdsbestek heb ik door jou de slagen kunnen maken die ik nodig had en waarmee ik klaar ben voor vragen/antwoorden van aandeelhouders/stakeholders maar vooral voor mijzelf om duidelijk inzichtelijk te hebben hoe de cashflow er komende periode uit zal gaan zien.Ik zou je aan iedereen aanraden en hoop dat je nauw betrokken blijft bij KASSL!

Charlotte Schreuder - KASSL Editions

Tototè.Studio heeft een cursus bij de Money Mate gevolgd, wat heeft geresulteerd in meer en een beter zakelijk financieel inzicht en een duidelijke financiële forecast/doelen om mee aan de slag te gaan. Dank je wel Marissa!

Laurel Bodenhorst Meyer - Tototè.Studio

Ik schakelde de hulp van Marissa in omdat ik onzeker was of mijn marketing wel rendabel was en welk budget ik aan marketing kon uitgeven. Marissa heeft een helder financieel overzicht gemaakt op basis van onze cijfers. Wat moeten we uit een advertentie halen om uit de kosten te geraken? Vanaf wanneer is een advertentie écht succesvol? Welk budget kan er maandelijks best gespendeerd worden aan marketing? Op al mijn vragen kreeg ik een antwoord! Aanrader.

Karlijn Poel - Kadeco

Met dank aan Marissa heb ik nu veel meer inzicht in mijn cijfers. Ik weet welk budget ik uit kan geven aan adverteren, en hoe ik uit moet rekenen of de advertenties ook daadwerkelijk wat opleveren. Daarnaast weet ik nu welke producten de meeste winst opleveren, en welke producten niet. Ik heb nu veel meer grip op mijn financiën en kan een beter plan maken voor de toekomst.

Wendy Stolp - Kauwsieradenwebshop

Dankzij Marissa heb ik een veel beter financieel overzicht en weet ik waar ik naartoe moet om mijn financiële doelen te behalen! Thanks voor de leuke en leerzame samenwerking!

Eline - The Brand Movement

Ik heb de hulp van Marissa ingeschakeld omdat ik inzichtelijk wilde krijgen wat de winstmarges waren op mijn producten. Ik wilde beter inzicht hebben om een onderbouwde, winstgevende, keuze te maken op welke niche van producten ik mij wilde richten. De samenwerking heeft mij nieuw inzichten en handige tools gebracht zodat ik nu ook zelf de winstmarges kan bijhouden en hier constant op kan blijven sturen. Het meest waardevolle aan de sessie vond ik om niet alleen naar de inkoopkosten te kijken maar ook naar de kosten voor de voorraadopslag. Dat je soms beter de verkoopprijs kan laten zakken dan iets te lang op voorraad laten liggen vond ik een eye-opener waar ik zeker in de toekomst op ga sturen. Ander waardevol advies was om mijn inkomsten te verdelen over potjes (belasting, salaris, kosten) om zo meer grip te krijgen. Zowel de communicatie vooraf via de mail als tijdens het Zoom gesprek verliep soepel. Bedankt!

Mark Schapelhouman

Waarom het Financieel Mastermind Programma?

In de afgelopen jaren heb ik een-op-een gewerkt met ondernemers. En juist bij mensen die zich al wat verder in hun ondernemersreis bevinden, merkte ik een eenzaamheid in het opbouwen van hun merk.

Deze mensen hadden behoefte aan gelijkgestemden. Aan een veilige plek met ambitieuze ondernemers die allemaal even hard aan hun merk werken. Een plek waar kwaliteit, eerlijkheid en economische groei vanzelfsprekend zijn, en waar een-op-een strategisch advies en groepscoaching hand in hand gaan.

Daar wilde ik op in spelen. Daarom presenteer ik nu, na twee jaar testen, toetsen en observeren, het perfecte groeiprogramma voor hongerige ondernemers: het Financieel Mastermind Programma.

Welke resultaten beloof ik je?

Het is simpel. Doe je mee met mijn Financieel Mastermind Programma, dan beloof ik dat je meer omzet genereert, meer winst maakt, meer geld op je bank krijgt, meer financiële rust in je hoofd creëert en meer groeit dan je nu voor mogelijk houdt. Deze resultaten ga je op een net zo’n simpele manier behalen.

Ik leer je om dingen los te laten die er niet toe doen en te sturen op cijfers, waardoor je zelfvertrouwen en beslissingsvermogen drastisch worden vergroot.

In de eerste sessie stellen we ons doelen, zoals:

 • de omzet van 2021 transformeren naar de winst van 2022;
 • 30% groeien in omzet met een winstpercentage van 20%;
 • winstgevende expansie over de Duitse grens;
 • de brutomarge met 10% verbeteren, zonder in te leveren op de omvang van de omzet in aantallen.

Welke doelen heb jij? Laat het me weten in een vrijblijvend intakegesprek.

Wie ben ik?

Hai, ik ben Marissa. En ik gun jou een ijzersterk miljoenenmerk.

Een merk met impact, betekenis en winst.

Een merk met grenzeloze potentie. Een waarvan je nu wellicht nog niet gelooft dat het mogelijk is. Een merk wat licht voelt. Wat winstgevend is. Simpel, zonder gedoe.

Mijn kernwaarden zijn grenzeloos ambitieus, gedreven en impactvol. Daar sta ik voor en dat wens ik mijn cliënten toe.

Daarvoor werk ik met bewezen methoden uit de praktijk. Sturen op cijfers en een ijzersterke zakelijke strategie zijn onmisbaar voor financieel succes en economische groei.

Als we dat combineren met jouw creativiteit en vaardigheden, dan wordt één plus één geen twee, maar tien. Ik help je merk stijgen naar ongekende hoogte.

Ik gun het je. Gun jij het jezelf?

Marissa_beeldmerk_wit

Financieel inzicht is de basis van een winstgevend, groeiend en leuk bedrijf. Je houdt meer geld, energie én tijd over. Daar wil je toch zo snel mogelijk naartoe?

Kernprincipes Financieel Mastermind Programma

1. Eerlijkheid
Jij bent eerlijk. Ik ben eerlijk. In dit exclusieve groepsprogramma wil ik jouw bedrijf tot in de puntjes leren kennen. Ik wil jouw cijfers leren kennen. Ik geef je gevraagd en ongevraagd advies. Niet altijd fijn, wel ongelooflijk waardevol.

2. Groei
Dit programma is niet voor jou bedoeld als het net ietsjes beter mag. Wel als je klaar bent voor ongekende groei en je all-in wilt gaan.

3. Accountability
In onze 1:1 live sessie doen we grootse uitspraken. Ik houd je daar aan. ‘Ah nee, ja toch, wellicht later’, daar doen we niet aan. Als ik ‘nee’ denk, dan vegen we het meteen van tafel. Eenmaal uitgesproken is het een commitment waar we allebei voor gaan.

4. Verandering
Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Op basis van onze kick-off sessie gaan er dingen veranderen. Dat is onvermijdelijk. Veranderingen die horen bij jou als leider. Wellicht moet je andere partijen inschakelen (een boekhouder die nog met mappen werkt, een advertentiebureau zonder concreet dashboard, personeel wat over jou heen loopt en tenenkrommend slechte marges kunnen de pot op). Doordat we op cijfers sturen, monitoren we de veranderingen en sturen we bij waar nodig.

5. Hoogwaardig advies
Door de wol geverfd in een corporate big-4 omgeving en hands-on ervaring met merken die van startup naar scale-up zijn gegroeid. Zakelijk met een zesde zintuig. Dit kan ik je niet uitleggen. Dit moet je ervaren.

6. Helderheid
Over de toekomst van jouw bedrijf. Over financiële keuzes. Over investeringen. Over jouw prioriteiten. Hoe meer helderheid, des te meer focus en winstgevendheid.

7. Perspectief
We schetsen een groot perspectief. Groter dan je nu durft. Groter dan je nu voor mogelijk acht. Groots dromen, nu beginnen. Van perspectief gaan we naar inzicht en overzicht, en creëren we een plan. Van doelen stellen naar doelen behalen. Van inzicht naar uitzicht. We maken het waar.

8. Leiderschap
Dankzij begrip van je cijfers en financiële grip kun jij jouw business en alle processen daarin makkelijker overzien. Je kunt jouw business en team beter aansturen. Je creëert een helikopterview en leert uitzoomen. Door grip op je cijfers is micromanagen verleden tijd. Leiderschap voor betere resultaten en tijdswinst.

9. Ambitie en grootsheid
Ze zeggen dat je het gemiddelde wordt van de vijf mensen waarmee je je omringt. Wat als je vijftien ambitieuze ondernemers bij elkaar zet?

10. Structuur, ritme en discipline
Niet iedereen wordt geboren met een liefde voor cijfers. Maar dit is wel wat je als ondernemer nodig hebt. Op basis van onze een-op-een sessie maken we een persoonlijk doelen-dashboard. Ik geef je de meest effectieve tools voor structuur en ritme.

Is het tijd voor jou om financieel te groeien?

Marissa, hierbij wil ik je bedanken voor je input bij KASSL. In een kort tijdsbestek heb ik door jou de slagen kunnen maken die ik nodig had en waarmee ik klaar ben voor vragen/antwoorden van aandeelhouders/stakeholders maar vooral voor mijzelf om duidelijk inzichtelijk te hebben hoe de cashflow er komende periode uit zal gaan zien.Ik zou je aan iedereen aanraden en hoop dat je nauw betrokken blijft bij KASSL!

Charlotte Schreuder - KASSL Editions

Tototè.Studio heeft een cursus bij de Money Mate gevolgd, wat heeft geresulteerd in meer en een beter zakelijk financieel inzicht en een duidelijke financiële forecast/doelen om mee aan de slag te gaan. Dank je wel Marissa!

Laurel Bodenhorst Meyer - Tototè.Studio

Ik schakelde de hulp van Marissa in omdat ik onzeker was of mijn marketing wel rendabel was en welk budget ik aan marketing kon uitgeven. Marissa heeft een helder financieel overzicht gemaakt op basis van onze cijfers. Wat moeten we uit een advertentie halen om uit de kosten te geraken? Vanaf wanneer is een advertentie écht succesvol? Welk budget kan er maandelijks best gespendeerd worden aan marketing? Op al mijn vragen kreeg ik een antwoord! Aanrader.

Karlijn Poel - Kadeco

Met dank aan Marissa heb ik nu veel meer inzicht in mijn cijfers. Ik weet welk budget ik uit kan geven aan adverteren, en hoe ik uit moet rekenen of de advertenties ook daadwerkelijk wat opleveren. Daarnaast weet ik nu welke producten de meeste winst opleveren, en welke producten niet. Ik heb nu veel meer grip op mijn financiën en kan een beter plan maken voor de toekomst.

Wendy Stolp - Kauwsieradenwebshop

Dankzij Marissa heb ik een veel beter financieel overzicht en weet ik waar ik naartoe moet om mijn financiële doelen te behalen! Thanks voor de leuke en leerzame samenwerking!

Eline - The Brand Movement

Ik heb de hulp van Marissa ingeschakeld omdat ik inzichtelijk wilde krijgen wat de winstmarges waren op mijn producten. Ik wilde beter inzicht hebben om een onderbouwde, winstgevende, keuze te maken op welke niche van producten ik mij wilde richten. De samenwerking heeft mij nieuw inzichten en handige tools gebracht zodat ik nu ook zelf de winstmarges kan bijhouden en hier constant op kan blijven sturen. Het meest waardevolle aan de sessie vond ik om niet alleen naar de inkoopkosten te kijken maar ook naar de kosten voor de voorraadopslag. Dat je soms beter de verkoopprijs kan laten zakken dan iets te lang op voorraad laten liggen vond ik een eye-opener waar ik zeker in de toekomst op ga sturen. Ander waardevol advies was om mijn inkomsten te verdelen over potjes (belasting, salaris, kosten) om zo meer grip te krijgen. Zowel de communicatie vooraf via de mail als tijdens het Zoom gesprek verliep soepel. Bedankt!

Mark Schapelhouman

Kernelementen Financieel Mastermind Programma

Ik beloof je resultaat en winst. Voor minder ga ik niet akkoord. Dit bereiken we door:

 • 1-op-1 advies op maat;
 • groepscoaching;
 • experts;
 • nieuwe kennis en vaardigheden;
 • gelijkgestemden zonder concurrentie.

De praktische kant van dit traject

Met dit programma staan groei, resultaat en transformatie voorop. Het is het beste van maatwerk en de kracht van een groep. Enkel met onderdelen die bijdragen aan jouw doelen. Geen onnodige tierelantijntjes. We hebben het immers al druk genoeg.

 • We starten met een een-op-een sessie. Ik wil jouw bedrijf leren kennen en financieel begrijpen. Voor aanvang van deze sessie vul jij een vragenlijst in en deel jij je cijfers met mij. Ik bereid me grondig voor en breng de eerste winstpunten in kaart. In een (offline) sessie van 2 uur maken we samen een plan voor het komende halfjaar.
 • Onze een-op-een sessie werk ik uit tot een financieel plan + subdoelen in jouw persoonlijke document. In dit document werk jij elke maand jouw persoonlijke doelen bij. Sturen op cijfers – er is geen ontkomen aan.
 • Maandelijkse progressie-sessie met de groep.
 • 6 thematische Masterclasses van mij of een expert.
 • 2 uur 1-op-1 coaching met mij, in te zetten gedurende het traject.
 • Afsluitende livedag op locatie met de groep.

Wat is je investering?

Deelname aan het Financieel Mastermind Programma bedraagt 3.300 euro exclusief btw.

Wat ga je nu doen? De keuze is aan jou...

Optie 1: Je blijft doen wat je altijd deed en je krijgt wat je altijd al kreeg.

Niks veranderen en wel blijven dromen over dat grotere merk is wat zoveel ondernemers doen. Hoe lang gaat het dan duren? Hoeveel kansen laat je liggen? Hoeveel nutteloze investeringen blijf je maken?

En vooral: word je dan wel blij van jouw merk?

Optie 2: We onderzoeken of het wat voor je is.

 • Je voelt een duidelijke JA en je boekt meteen een intake-call met mij. Vrijblijvend, eerlijk en oprecht.
 • Als ambitieus merk kleur je soms buiten de lijntjes. Een tikkeltje rebels ben je soms. Voldoe je niet aan alle criteria, maar voel je wel een kriebel? Boek een call - dan ontdekken we het antwoord.

Een intake is vrijblijvend en kost je enkel tijd. Tijd is kostbaar. Daarom vraag ik je om van te voren de vragen te beantwoorden en alvast na te denken over wat de Mastermind jouw minimaal zou moeten opleveren.

Zit er geen geschikt moment voor je bij? Mail me dan even op contact@marissabonants.nl.

Lijkt het je wat?

Heb je een merk en houd je niet van concessies? Ben je een goal-getter en ga je altijd voor het hoogst haalbare? Wil je niet meer uitstellen, maar aanpassen en steeds weer doorgaan?

Vraag me wat je wilt en maak gebruik van mijn kennis over de grote merken waar ik voor heb mogen werken.

Strategie - Volwassenheid - Zakelijkheid - Finance

Ik weet het - daar ga je niet direct van op tafel dansen. Toch is het wel wat jouw merk nodig heeft. En de resultaten die we behalen? Euforisch is een understatement.